Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Книги саги Зоряні Війни
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Nort
Як ви гадаєте де в Києві можна купити книгу про Зоряні Війни ?
Allert
Петровку посети там большой выбор книг.
-Nort
я дивився на сайті там тільки дві книги
-Dark Mara
На тому сайті можна купити чотири книжки. Всі вони відносяться до енциклопедичних: зброя, раси, планети, дроїди тощо.
Останній раз я бачила художню книжку світу ЗВ на Петрівці років з чотири назад. _a1.gif
Як варіант, щоб отримати друковану версію книжки з Зоряних Війн, можна її замовити у продавців книжок. Але, зазвичай, для цього потрібно замовляти кілька книжок, інакше окремо для когось по одній книжці ніхто возити не буде.

Або ж замовляти книжки через інтернет-магазини і отримувати їх поштою. В російських інтернет-магазинах є дуже великий вибір.
-Nort
Хто яку книгу може по рекомендуватии ?
-Killroy
Рекомендую пошукати Трилогію Трауна.Дуже цікаві книги,захоплюючі,цікаво описані персонажі,в новому світлі висвітлюється Імперія,описані детально події,книга взагалі написана легкою мовою.До речі,це (Трилогія Трауна) самі перші книги Тімоті Зана в всесвіті Зоряних Війн.
Garibaldi
(Nort @ 16.11.2009, 20:33) *
Хто яку книгу може по рекомендуватии ?
Яб советовал тебе читать электронный вариант книг, потому как львиная доля книг по ЗВ на русском – выпущенная комп. ЭКСМО у которых качество переводов часто страдают даже больше чем на оби ноги.

Для тех кому хочется видеть на книжной полке серию книг по ЗВ - они конечно пойдут. Но если интересоваться чтеньем – то проще искать их в «Логове Голодного Эвока».

Но все же – из новых что я слышал – ЭКСМО недавно выпустили третью книгу по приключения Ландо на «Соколе» - до того как Хан выиграл корабль.
-Nort
в електроному виді це добре але треба сидіти за комп'ютером(мені таке читання не подобається)
-Zero Zero Seven
Я сьогодні бачив книгу "Оригінальна трилогія" там новелізація всієї ОТ.IV епізод написаний самим Лукасом.Так,що відповідаючи на твоє питання:так,в Києві можна купити книги по ЗВ.
TOUR
Могу порекомендовать сиквел: Грань Победы и Грань Победы: Возрождение.
Автор:Грег Киз.
Интересная и захватывающая книга.
-Back Stup
Советую Джуд Уотсон "УЧЕНИК ДЖЕДАЯ" все части ,Дейв Уолвертон "Становление силы" и все книги о Дарт Бэйне...оч познавательно
Kreont
(Garibaldi @ 17.11.2009, 10:59) *

Яб советовал тебе читать электронный вариант книг, потому как львиная доля книг по ЗВ на русском – выпущенная комп. ЭКСМО у которых качество переводов часто страдают даже больше чем на оби ноги.

Для тех кому хочется видеть на книжной полке серию книг по ЗВ - они конечно пойдут. Но если интересоваться чтеньем – то проще искать их в «Логове Голодного Эвока».

Но все же – из новых что я слышал – ЭКСМО недавно выпустили третью книгу по приключения Ландо на «Соколе» - до того как Хан выиграл корабль.

Согласен с этим ответом. Если не устраивает чтение за компьютером (а оно мало кого устраивает), то можно скинуть на телефон, если поддерживается определенный формат. Если не поддерживается-то есть тучи прог для чтения книг на телефоне с поддержкой многих форматов, и множеством функций.

!
Попередження:
Оффтоп. 10 дней Р/О
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.