Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ліга Європи 09/10
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Спорт та здоров'я
-Myanmar

Після конфузу з Тімішоарою нинішній володар Кубку УЄФА вилетів у Лігу Європи, і зараз є єдиною реальною (нехай пробачать мене вболівальники ДК) надією України у єврокубках цього сезону. Мабуть, румунське фіаско мало позитивні наслідки для гірників, бо у стартових двох матчах ЛЄ Шахтар своїх вболівальників не розчарував.

1:4

Голи: Герартс, 62 - Гай, 11, Віліан, 19, Срна, 35, Кравченко, 75

Жереб визначив, що першим суперником Шахтаря на даній стадії стане бельгійське Брюгге. Звісно, Брюгге - не Барселона, але Тімішоара - теж, тому перед гостьовою грою було справді стрьомно за Щахтар, а вірніше, за те, чи не стане він командою одного сезону, як то Греція після перемоги на Чемпіонаті Європи.
Ні, не сталося, як гадалося, а сталося ще й так, як очікувати ніхто не міг. Звісно, обіграти шосту команду бельгійсього чемпіонату для володаря КУЄФА не є чимось видатним, але старт з гостьовго розгрому суперника - гарний старт.
Уже в першому таймі Шахтар взяв ініціативу в свої руки, що й казати. А до середини гри, здавалось, втратив ентузіазм. Гру не назвеш гладкою. Шахтар атакував, але й дозволяв атакувати: флангові навіси й простріли суперника не давали результату до 62 хвилини, бельгійці відквитали м*яч, маючи у воротах вже три. Ну і Кравченко поставив жирну крапку на 75 хвилині. 4-1, найбільша домашня поразка Брюгге за всю історію.

4:1

Голи: Ломіч (автогол),24, Луїс Адріано, 38, Жадсон, 54, Ракицький, 67 - Ляїч, 86

Чого й треба було очікувати. Перший матч європейського чемпіонату на новенькому стадіоні, перший євророзгорм. Шахтар пішов вперед з перших хвилин. Міг забити кілька разів, але першим все таки забив серб, правда у свої ворота. Далі пішла дещо в*яла гра за тотальної переваги гірників. Серби намагалися створити моменти, але Шахтар та Партизан - команди різних рівнів, результат на табло це доводить. Наступні два голи гірників можна воїстину назвати бразильськими - і за національністю гравців, що їх забили, і за стилем виконання. Не поступається їм і гол новачка основного складу гірників Ракицького. Слов*яни - гості крупно програли слов*янам господарям, та це лише груповий етап, у подальших матчах нас чекатимуть команди рівня вищого, аніж на Балканах. Сподіватимемося, що приказка "Чим далі в ліс, тим жирніші партизани" для Шахтаря справдиться _a1.gif тим паче, що перший партизан на нашому рахунку вже є. Нагадаю, що 22 жовтня на Донбас - Арену завітає французька Тулуза. Чекаємо...
Atton
Вообще я ставил в фавориты Рому и Селтик. Я думаю не стоит объяснять почему. Постоянные участники ЛЧ, с большим опытом. Рома сильная команда с характером(моя любимая в Серии А), Селтик - фактически непобедим дома. Но учитывая первые матчи обеих команд, начал сомневаться в их силах.

Ну и тут дело принципа. Очень хочется что бы первый кубок Лиги Европы выиграла укр. команда. Так что я за Шахтер. ad.gif

А вообще для меня - обе европейские лиги, как ЛЧ так ЛЕ очень слабые в этом сезоне. Голов почти нет. Про красивые я молчу. Это при том что "именных" матчей валом. А результата от них - ноль
-Nerv
Ну не думаю что Шахтер 2 раза выиграет такой трофей.
Это всегда сложно предположить так что даже загадывать не буду.
Конечно был бы рад если украинские команды не подкачали.
Still
Мое субъективное мнение таково. Шахтер, как мне кажется, вылетит до полуфинала, хотя в прошлом сезоне Шахтер показал лучшие результаты. Настрой команды мне кажется будет на полуфинал. Хотя, время покажет.
Sly
Шахтер - Тулуза 4:0
Голы: Фернандиньо, 8 (с пенальти), Луис Адриано, 24, 56, Хюбшман, 39

Шахтер: Пятов - Срна, Кучер, Ракицкий, Рац - Хюбшман (Левандовски, 61), Фернандиньо, Илсиньо, Жадсон (Гай, 72), Виллиан (Агахова, 72) - Луис Адриано

Тулуза: Пеле - Эбондо, Конгре, Нункеу, Мбенге - Капуэ, Дидо, Сирие (Сиссоко, 46), Браатен, Луан (Табану, 46) - Пентекот (Сукуна, 88)

Предупреждения: Браатен, Мбенге

Никто не остановит Шахтёр =) Целимся на финал, ибо в ЛЕ толька Бенфика может дать бой в видео 2-0 от Шахтёра =) У нас 9 очков, одна победа и мы в плей-офф.
-Myanmar
А я дещо розчарований. Від матчу очікував побиття минулорічного рекорду (Шахтар 5 0 Базель), забивати могли більше, а бразильці часто просто загравалися. У групі суперники на кілька рівнів нижчі від нас, але не забуваймо конфзу з Тімішоарою. І, звісно, хотілося б бачити Шахтар у ЛЧ. Як сказав хтось на якомусь форумі : "Шахтер за непопадание на ЛЧ Лигу Европы слезами умоет" _a1.gif
Resarvet
Да, насчет единственной надежды ты правильно подметил _a1.gif Я проголосовал за то что Кроты победят, на мой взгляд они сейчас самая сильна команда которая выступает в ЛЕ, та и кто б что не говорил на просторах СНГ тоже. Конечно выиграть второй раз подряд Еврокубок будет тяжело, но нет ничего невозможного.
А пока смотрим как Шахтер громит всех на пути в финал _a1.gif
-Makin Fett
На мою думку у Шахтаря є всі шанси виграти Лігу Європи(останній володар Кубку УЄФА і перший володар Кубку Європи-гарно звучить).Останні матчі у ЛЄ він громить супротивників.Нещодавно переміг Динамо з рекордним рахунком 2:0,а це між інщим найбільший результат між цими клубами.Ну а зараз гарантував собі вихід з групи:

Тулуза - Шахтер 0:2
Голы: Луис Адриано, 50, Гай, 63

Тулуза: Пеле, Эбондо, Конгре, Нунке, Мбенге, Дидо, Машаду (Браатен, 66), Луан, Сирье, Берсон (Сиссоко, 84), Пентекот

Шахтер: Пятов, Срна (Кобин, 74), Кучер, Ракицкий, Рац, Хюбшман, Гай, Фернандиньо, Жадсон (Левандовски, 79), Виллиан, Луис Адриано (Гладкий, 84)

Предупреждения: Сирье, Мбенге, Берсон - Рац
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.