Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
1 вересня
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Сьогодні початок шкільних уроків!
Адміністрація UAGalaxy щиро вам співчуває, дорогі школярі ak.gif
-Dart Kreon
ага... 11-й класс - это рулез)) спасибо laugh.gif
-Kelborn
ужс, был на линейке. как же жестоко обманывают первоклашек про то, что в школе таааааак интересно ak.gif
за соболезнования спасибо)
Samurai
студенти нерахуются?
-Light
Та ні, співчувати треба якраз тим, хто не вчиться. А тим, хто колись добре вчився у школі, ВУЗі, а сьогодні просуває вперед технічний прогрес - дякувати.
Koteyka
А я по причине здоровья буду обучаться на "домашнем обучении". Нет, домой ко мне учителя ходить не будут, буду ходить в школу, но заниматься со мной будут персонально, пять дней в неделю, в день не более трех уроков _a1.gif Так что у меня все не так уж и плохо))

Всем остальным желаю удачного учебного года _a1.gif Чтоб учителя не палили шпоргалки, чтоб меньше на дом задавали, чтоб за прогулы не влетало) ну и т.п.. _a1.gif
-Killroy
Спасибі адміністрації UAGalaxy за співчуття.Сьогодні в перший день школи прогуляв 6(!) уроків :)Жаль першокласників,яких дурять з першого дня в школі
-Sorus
Спасибо за сочуствия,бедные первоклашки сегодня на линейке их использывали.Они их заставляли читать стишки.Один мальчик не то сказал все так смеялись бедный малыш.Спасибо за сочуствия ище раз. ak.gif
Oleks
Скажу чесно мне севодня даже понравилось в школе, сам удивлен _a1.gif Наверно потомучто 10 клас новый колектив, новые девочки. rolleyes.gif Посмотрим что будит дальше...

Спасибо за сочуствие
Dan
(Samurai @ 1.9.2009, 14:13) *

студенти нерахуются?

Незнаю як в інших, а студентське життя я любив дуже ) А от школу ні )

Студентам раджу насолоджуватись )

(Oleks Ben @ 1.9.2009, 14:55) *

Наверно потомучто 10 клас новый колектив, новые девочки. rolleyes.gif

Незрозумів, а звідки це? клас об'єднали з якимось іншим? )))
Torn
Це точно, мені студентом легше бути, ніж в школі, тут хоть трохи легше), але і тут не легко, та всеодно дякую за співчуття, та приєднююся)
Oleks
(Dan Mor @ 1.9.2009, 14:01) *

Незрозумів, а звідки це? клас об'єднали з якимось іншим? )))

От нашего классу осталось 3 человека все по ПТУ разошлись, так нас и свели вместе с другими классами. Всего 9 мальчиков и 22 девочки happy.gif
Samurai
Студентам раджу насолоджуватись )

насолоджуватись, але не рослаблятись? _a1.gif
незнаю, як в інших, але я тіки став ним) якось ніяково аж)
Deymos
(Samurai @ 1.9.2009, 15:15) *

Насолоджуватись, але не рослаблятись? _a1.gif
незнаю, як в інших, але я тіки став ним) якось ніяково аж)

Повність згідний.Особисто я вже з багатьма дівчатами свого курсу познайомився) _a1.gif
Бажаю щоб всі класно закінчили школу,хоча сьогодні тільки початок.
-Dart Kreon
(Oleks Ben @ 1.9.2009, 15:07) *

От нашего классу осталось 3 человека все по ПТУ разошлись, так нас и свели вместе с другими классами. Всего 9 мальчиков и 22 девочки happy.gif

ai.gif копеццц... мне бы так ai.gif
Praetor
Спасибо,но у меня наоборот хорошо,видимо потому что техникум))))Плюс в группе 26 девок и 3 хлопца,так что жизнь будет веселой)))
Aligator
А я школу любив... ех... особливо свій клас _a1.gif шкода) Але в інституті краще _a1.gif
Sagittarius
Навчайтеся поки є можливість, бо як підете працювати - от тоді вам знадобляться співчуття. Чесне слово, перевірено на собі - такої ШАРИ, як у школі навіть у ВУЗ-і немає. Ех-ех-ех, ніколи не думав, що таке скажу.

-Zione
А у меня шара)) Приехал на линейку на 11-00, потом мы пошли в концертный зал, посмотрели концерт и по хатам))
Спасибо за поздравления)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.