Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Зміни в розцінках
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan

В цій темі адміністрація оголошує про основні зміни в цінах на порталі

----------------

Найближчим часом ціни на порталі трошки зміняться, попереджаю наперед. Є хороші новини (для любителів шари), є ще кращі новини (для любителів робити внески в розвиток порталу)))

Приблизно через 5 днів, в силу вступлять такі правила:

- Куаги подешевшають в WMU. За 1 грн можна буде купити 400 CUAG а не 350.
- Абонплата кланів збільшиться до 50000 CPM (Cuag per month) Це не набагато дорожче, по суті: 50000/400*350=43750 нинішніх CUAG
- Клани, які не претендують на обслуговування їх на форумі (не мають розділів) отримають знижку -50% абонплати. Тобто абонплата становитиме лише 25000 CPM.
- Те саме стосується підкланів. Якщо вони не мають власних розділів, за них платим лише 5 KCPM а не 10.
- Республіка та Імперія повинні будуть оплачувати підклани за звичайною ставкою. 10 KCPM а не 6.

-------------------------------------------------------------

А і ще одне за одно скажу зразу: Республіка та Імперія повинні бути просто взірцем усіх кланів по всім параметрам, як і в ігровій силі, так і в правильному відіграванні своєї ролі в галактиці (не плутати рольовий флуд на форумі з рольовою грою).

Я даю два місяці цим кланам, щоб виправдати ці покладені на них завдання.
На даний момент Республіка виправдовує їх на ~80%, Імперія на ~5%.

Якщо мої суб'єктивні оцінки через два місяця не стануть на рівень ~95% хоча б, клани переведемо на звичайний режим: повна абонплата+незалежність від адміністрації.
-Judasik
Цікаво дізнатись чим спричинений такий підйом цін у сплаті кредитів кланами і оплати підкланів?
"А і ще одне за одно скажу зразу: Республіка та Імперія повинні бути просто взірцем усіх кланів по всім параметрам, як і в ігровій силі, так і в правильному відіграванні своєї ролі в галактиці (не плутати рольовий флуд на форумі з рольовою грою).
Якщо мої суб'єктивні оцінки через два місяця не стануть на рівень ~95% хоча б, клани переведемо на звичайний режим: повна абонплата+незалежність від адміністрації."

Теж цікавить мене як члена Імперії, чи можна роз'яснити цей аспект?Тобто наш клан,який з самого початку існував на порталі, має щось робити щоб виправдати твої субєктивні оцінки, і те що ми не платимо абонплату за клан вимушує нас ставати взірцем сили і відіграванні ролі?
І чи можна дізнатись твої суб'єктивні норми сили,відіграванні ролі в галактиці?Бо на мою суб'єктивну думку Імперія чудово відіграє свою рольову частину на порталі.
Dan
Кожне питання коштує 3000 CUAG. Плати і отримаєш відповідь ) Може це навчить тебе цінувати те, що тобі тут дарують )
Constantine
(Judasik @ 1.7.2009, 1:47) *

Тобто наш клан,який з самого початку існував на порталі, має щось робити щоб виправдати твої субєктивні оцінки, і те що ми не платимо абонплату за клан вимушує нас ставати взірцем сили і відіграванні ролі?

Ну клан сам существовать не начал, как и портал _a1.gif Дан создал его и естественно предьявляет к нему требования _a1.gif
Директор дал клану шаровую абонплату и поддержку администрации) естественно, если вы не оправдаете то, что изначально в этот клан было заложено Даном, то лишитесь поддержки создателя(шары)
это норм, имхо
-Judasik
"Кожне питання коштує 3000 CUAG. Плати і отримаєш відповідь ) Може це навчить тебе цінувати те, що тобі тут дарують )"
Знаєш, мені завжди здавалось що слово "дарують" означає "даром" тобто безоплатно.
Я цілком ціную людей які грають на порталі,людей які тримають портал від купи флуду і спаму (в чистоті тобто), тебе за створення порталу.Ніякого відношення і проявів моєї неповаги не було.
"Ну клан сам существовать не начал, как и портал Дан создал его и естественно предьявляет к нему требования
Директор дал клану шаровую абонплату и поддержку администрации) естественно, если вы не оправдаете то, что изначально в этот клан было заложено Даном, то лишитесь поддержки создателя(шары)
это норм, имхо"

Дивись, справа не в тому що хто створював, справа в ролевій частині порталу, і я думаю що Імп і Реп не просто так були дані ці привілеї, як на мене це основні два клани які "завжди будуть на порталі та завжди будуть активні" що зараз і показує практика, і я це знав і був спокійний і тут прчоитав це і трошки збентежило чому і як.Доречі на питання мені так і не відповіли:
Цікаво дізнатись чим спричинений такий підйом цін у сплаті кредитів кланами і оплати підкланів?
І чи можна дізнатись твої суб'єктивні норми сили,відіграванні ролі в галактиці?Бо на мою суб'єктивну думку Імперія чудово відіграє свою рольову частину на порталі.

!
Попередження:
5.8 Що категорично заборонено на форумі: Обговорення дій Адміністрації форуму та суперечки з рішенням Адміністрації.

за порушення цього правила доступ до форуму тобі закрито
-Woe Giver
Judasik, вот что тут спорить о том какая ведётся политика у Республики или Империи. Речь, ведь не об этом сейчас.
Что касается подорожания. Так тут ничего плохого не вижу. Такие тенденции наблюдаются во всех отраслях, всё таки кризис нас ещё не миновал. Дорожает хостинг, колокейшен. В конце концов Дан, как основатель портала имеет полное моральное право, рассчитывать и на выгоду от проекта. А если её нет, то либо проект закрывается, либо делается так, что бы прибыль была. Что в данном случае мы и видим.

!
Попередження:
5.8 Що категорично заборонено на форумі: Обговорення дій Адміністрації форуму.

Якщо Ви хочете щось сказати, робіть це особисто, через листи. Допускається обговорення дій Адміністрації лише в розділі "Книга скарг та побажань

за порушення цього правила доступ до форуму тобі закрито
Spellman
Приблизно через 5 днів, в силу вступлять такі правила:

Т.е. грубо говоря с 1го Августа цена за клан возрастает до 50кпм? А сейчас можно проплатить месяц по текущим тарифами, верно?
Dan
да
Dan
Вибачте за затримку. Зміни вступають у силу!

1. _a1.gif Куаги дешевшають в WMU. За 1 грн можна тепер купити 400 CUAG а не 350.

2. _a2.gif Абонплата кланів збільшиться до 50000 CPM (Cuag per month) Це не набагато дорожче, по суті: 50000/400*350=43750 нинішніх CUAG
_a1.gif Абонплата кланів не збільшується. Залишається 40000 CUAG. Тобто в WMU абонплата кланів стає дешевшою.

3. _a1.gif Клани, які не претендують на обслуговування їх на форумі (не мають розділів) отримують знижку -50% абонплати.
Тобто абонплата становитиме лише 20000 CPM.

4. _a1.gif Те саме стосується підкланів. Якщо вони не мають власних розділів, за них платим лише 5 KCPM а не 10.

5. _a2.gif Республіка та Імперія повинні будуть оплачувати підклани за звичайною ставкою. 10 KCPM а не 6.

Прошу модераторів/грандмодераторів відредагувати правила на форумі відповідно до цих змін.
Dan
З 9 вересня (відсьогодні):

Реєстрація клану - 40 KCUAG
Реєстрація підклану - 15 KCUAG

З 1 жовтня:

Абонплата для будь-якого клану - 30 KCUAG
Абонплата для тих хто має власний розділ на форумі (як окрема послуга) - +20 KCUAG (разом 50)
Dan
Курс CUAG/WMU змінився до 380
CUAG/WMZ стабільно 3000

Надалі я не буду попереджати про незначні зміни курсу. CUAG/WMZ найімовірніше завжди буде 3000. А CUAG/WMU мінятиметься в залежності від курсу долара до гривні.
Dan
З 1 листопада будуть деякі зміни в абонплаті кланів.

Додаткова оплата буде братись тільки з великих кланів: +10 К до абонплати за можливість тримати на 20 людей більше протягом місяця.

До базової абонплати кланів буде входити: можливість тримати 20 людей.
До базової абонплати підкланів буде входити: можливість тримати 10 людей.

Більш конкретно:
Клани з 1-20 учасниками: 30 KCUAG / міс
Клани з 21-40 учасниками: 40 KCUAG / міс
Клани з 41-60 учасниками: 50 KCUAG / міс
...
Підклани з 1-10 учасниками: 10 KCUAG / міс
Підклани з 11-30 учасниками: 20 KCUAG / міс
Підклани з 31-50 учасниками: 30 KCUAG / міс

Саме час до кінця місяця повикидати неактивних гравців _a1.gif

Гарантую вам, що будь-які збільшення розцінок спрямовані саме на розвиток порталу, на те щоб з'являлось багато нового і цікавого для нас, для гравців, для кланів.
Dan
Курс CUAG/WMU змінився до 400
CUAG/WMZ тепер 3200
CUAG/WMR так само: 100

Можливо в майбутньому ми вилучимо можливість купувати куаги за WebMoney. Оскільки зараз у WebMoney проблеми з владними структурами в Україні, і вони функціонують не повністю.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.