Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
KOTOR 1
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри (одиночні)
Extreme
НУжна помосч!
Знаете момент,когда вы уже украли корабль на Таспире,и улетаете.
Так вот,за вами типо летят истребители,и их нужно сбить турелью.
Сбиваю,мы прилетаем на Дантуин(вроде) где кагбэ джедаи,но,неуспевает загрузиться как выскакивает ошибка.Бывало что уже загрузилось,появляецца бастила и идет разговор и опять ошибка.Качал с одея.
У кого такое уже было?
Zairus
С одея не качал. Но для начала попробуй поставить себе самый последний патч 1.04 от Xenon. Он решает многие проблемы в игре, в том числе с вылетами, плюс там обновлена графика.
Вот попробуй:
Extreme
Спасиб,сейчас скачаю и попробую.
Extreme
Патч непомог >_<

Ой,чет с качеством сделал оО
Atton
(Dead Walker @ 1.6.2009, 19:27) *

Знаете момент,когда вы уже украли корабль на Таспире,и улетаете.

Я майже напам*ять знаю обидва котори і не пам*ятаю там планети Таспір... усі зрозуміли що тим на увазі Таріс, але будь уважніше)

Тепер щодо лагу, яка у тебе відюха? У мене у друга таке ж саме було. Там відюха слаба була, не тягнуло...
-aeris
Поддерживаю предыдущий пост, это скорее всего видюха не хочет воспринимать, у знакомого тоже самое было, он поменял её и норм работает.
-Katashi
Оу,в мене таж сама помилка вискакую тільки коли насиченність дій дуже велика.
Це відеокарта барахлить?Оо,тобто потрібно міняти карту,чи просто драйвер перевстановити?
Atton
З гравцем в пм все вирішив)) Я навіть такої відюхи не знаю) Гон в тому що сам гравець не знає скільки компу років) laugh.gif однозначно відюха

До усих у кого теж саме. У вас або:
1) Слабий комп (конкретно відюха)
2) Глючна версія (як то кажеться спробуй ще)

Не намагайтеся навіть усілякі патчі чи кряки ставити) Дурна трата часу)

Каташі: спробуй спочатку драйвер
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.