-Skecher
25.5.2009, 22:30
ОФИЦИАЛЬНО: Валерий Газзаев – новый тренер Динамо
Новым главным тренером Динамо назначен Валерий Газзаев.
Контракт с Валерием Георгиевичем подписан сроком на три года, а приступит к исполнению обязанностей российский специалист 20-го июня 2009 года. Во вторник, 26-го мая, после матча чемпионата Украины Динамо - Шахтер, Валерий Газзаев будет официально представлен в качестве главного тренера Динамо.
ФК Динамо (Киев) благодарит за плодотворное сотрудничество Юрия Семина и желает ему дальнейших успехов на тренерском поприще.
Хто що може сказати? У мене немає слів. Чим Сьомін не згодився? Феноменальний ЕВРО сезон. Цей чувак здається тренерував ЦСКА?
Да, и выиграл с ЦСКА Кубок УЕФА в сезоне 2004-2005 годах.
Sgian Dhubn
25.5.2009, 23:36
Я досить не знаю що там сталося,десь пишуть що акції у Сьоміна і він повертається у старий клуб, а можливо просто крутнув носом. А стосовно Газаєва то він жорсткіший ніж Сьомін, полюбляє бразильців, і ще начебто його умова було 40000000 на трансфери. Але якщо Сьомін просто крутнув носом то це трохи паскудство. Лишається одне... спостерігати... почнеться новий сезон і буде краще видно,але якщо Газаєв також через рік манджане...буде "цікаво".
Ви зовсім не спостерігаєте за подіями у Динамо?? У Сьоміна після того, як він пішов до Динамо забрали акції Локомотива, і зараз хочуть повернути, але за умови якщо Сьомін стане тренером Локомотива. А акції оцінюються у десятки разів більше аніж зарплата Сьоміна у Динамо за рік. А Газзаєв я думаю знайде спільну мову з гравцями, тим паче він товаришує із Сьоміним, який розповів що до чого у Динамо. Та які гравці на першому плані.
-Rondy Back
26.5.2009, 8:28
Cемин дал Динамо потрясающий сезон, полуфинал КУЕФА, и чемпионство в Украине. Он не мог просто так уйти
У Сьоміна після того, як він пішов до Динамо забрали акції Локомотива, і зараз хочуть повернути, але за умови якщо Сьомін стане тренером Локомотива
Только из за этого
Haydamaka
26.5.2009, 8:44
По брехунцю сказали сьогодні, що Сьомін в Локомотив йтиме.
ПОдякуємо Сьоміну за те що підняв команду, а там подивимось, як Динамо тренуватиме новий наставник. Дійсно, цікаво офіційні причини непродовження контракту дізнатися.
Газаев, провев первую тренировку, заявил о возможности своего перехода на должность тренера в сборную России. Вот такая безответственность от, казалось бы, опытного специалиста. Разве так можно? Эт ведь сказывается и на всей команде, в данном случае - Динамо Киев... Не ожидал.
Динамо "кидают" все подряд, это мы с новым тренером будем опять долго разыгрываться, а потом опять когда разыграемся тренер уйдет, и так циклично.
У мене є купа знайоимх у фан клубі динамо. Ніхто не в захваті. 50% кажуть що на матчі ходити навіть не будуть. Мені ідея також недуже, але я чесно кажучи і Сьома той рік так само зустрічав. Тут лише час покаже... Сьомін довів що він мужик і класний чувак. Що зробить цей - побачимо.
Ну тут все зрозуміло... подивимось як воно буде. Прохання закрити тему