Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Гірськолижний спорт
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Спорт та здоров'я
Erfoc
Якщо вас плющить від самого вигляду білосніжної гори то вам сюди ) Хоч сезон практично закінчився, але хочеться дізнатися чи є серед УАГовців такі люди і можливо скоординуватись до слідуючого сезону щоб поїхати в Славське чи ще кудись.

Ну я вже катаюсь 7 років на лижах. Поміняв 4 пари лиж ) Починав з "Бескида", зараз "Атоміки". В цьому році був в Буковелі. Красота! Куча підйомників, 50 км трас. Але дорого, блін. Хоч ратраки працюють, але за три години знов з'являється лід і приходиться носом пороти землю. Добирались на потягу до Франківська, там на рейсовому автобусі прям в Буковель. Жили на постоялому дворі. Таке собі. За гроші, які ми платили, нас на руках повинні були на гору заносить.

До речі! Хто хоче випробувати себе у якості лижника - в Магелані (м.Осокорки) буде відкрита шось тіпа автоматичної горки-ескалатора. Повинно вийти цікаво.

В Черкаській області є село Водяники - теж хороший плацдарм для чайників.
-Lonsdale
мені подобається кататися на них,ось кожного року їду до Карпат щоб покататися по горам ) 2 роки на лижах!
-Blendo
Катаюсь с 8 лет на лыжах.Каждый год еду в Карпаты(в основном Славско), иногда катаюсь в других местах, к примеру, есть неплохие места в Голосеево, только там подъемники не очень или вообще нету)Стыдно, но в Протасовом яру был только 1 раз.
П.С. Erfoc, классная идея насчет скоординироватся, поддерживаю)
Xose
На лижах вже 6 років,катаюсь з 9.
Кожного року їжду в Буковель на тиждень,деколи в Польщу.
Обожаю кататися на лижах(такий екстрім) просто The best thumbup1.gif
Erfoc
Ммм, тоді ближче до осені треба визначитись куди хочемо.
Буковель - імхо дорого. Оптимальний варіант - Славське на Волосянку. По крайній мірі 2 роки тому там було досить безлюдно і нормальні траси (порівняно з Тростяном і Політехом, звичайно _a1.gif)
-Sound
Обожаю лыжный спорт! Катаюсь уже более 10 лет (с 4 лет). Катался до 14 любительски, после 14 решил профессионально учится. Катался в Австрии, Финляндии, Польше, Андорре.
-Sector
этой зимой первый раз стал на лыжи _a1.gif оч понравилось tongue.gif только синяков не мало closedeyes.gif
Ltonique
Меня отец таскал по горнолыжным лет с 5 лет. С 5 до 12 я катался на лыжах, потом как то задолбало и решительно захотел научится на сноуборде. Вот уже 4 год езжу в Буковель со сноутом. biggrin.gif Конечно учеба на этой "фанере без тормозов" заняла целых 2 сезона и набитый кобчик, колени и локти biggrin.gif Но удовольствие после освоения просто словами не передать!!! имхо Буковель лучший курорт в Европе. Если сравнивать с Словакией или Польшей, то разница огромная! Советую всем у кого есть доска, лыжи деньги и желание happy.gif
-Interpid
Обожнюю лижі , але ще так собі , аматор , катаюсь тільки 3 роки , зломав вже раз ногу , думав заб*ю , але все одно потягнуло, бо це супер!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.