Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Акція "Надійність і Стабільність"
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan

Акція "НіС"

Нам потрібно мати високі гарантії надійності роботи наших серверів. Чітко знати, що з ними нічого не станеться, ніхто їх не вкраде, ніхто не відключить і вони працюватимуть довго і радуватимуть нашу душу )

Для цього треба зібрати 5000 грн на нові корпуси для серверів і розміщення їх на новому колокейшені. А ті гравці, що мають бажання допомогти порталові, мають чудову нагоду це зробити >> на сходці <<
Подарунками для учасників акції буде ось що:
Ті, хто вкладає більше 50 грн. отримають в 1,5 разів більше ігрових кредитів, ніж якщо вони купили б їх за WMU, а саме: 1 грн = 525 CUAG
Ті, хто вкладає більше 100 грн. отримають в 2 разів більше ігрових кредитів, ніж якщо вони купили б їх за WMU, а саме: 1 грн = 700 CUAG.
Крім того вони отримають синій голокрон. А якщо синій голокрон у них уже є (тобто право на нього від акції ВіР), то вони отримають ще якийсь особливий бонус, поки не придумав який _a1.gif
Ті, клани, чиї гравці сумарно вкладають більше 500 грн. отримають знижку 50% на усі послуги і на абонплату протягом півроку.

Щодо гравців що живуть не в Києві:
взяти участь в акції Відновлення і Розвитку Порталу ви можете через систему WebMoney перечисливши кошти у WMU/WMZ. WM-акція триває лише до 9-15 лютого.

Через ПриватБанк теж можна
Infinity
взяти участь в акції Відновлення і Розвитку Порталу ви можете через систему WebMoney перечисливши кошти у WMU/WMZ. WM-акція триває лише до 9-15 січня.

Эм, можно поправить, может февраля? Или я чего-то не допонимаю...

А тем кто в Киеве, и влом идти на сходку... можно перекидывать ?
-Yondaime
Синий Голокрон лишь тем, кто даст больше 100 грн?
А то меня в сметение ввела красная строка)
Ах да, те, кто дадут 50+ грн смогут попросить...например, смену ника или хотя бы снятие 10%? blush2.gif
Gimli
взяти участь в акції Відновлення і Розвитку Порталу ви можете через систему WebMoney перечисливши кошти у WMU/WMZ. WM-акція триває лише до 9-15 січня.

Тоесть если пожертвовать через ВМ больше 100грн, то я куплю кредиты по курсу 1грн-700кр и получу еще синий голокорн?
Soer
вопрос. Я переслал 100+ грн через wmu, куда мне кинуть ссылку с транзакцией что бы получить бонус _a1.gif
Dan
угу, 15ого числа кидайте квитанції, не зараз

От тільки ти не пересилав 100 грн ) А ну покажи зараз для цікавості )
Soer
Вот 102грню

П.С. Забыл дописать слово "допустим"
Dan
а, ясно )
-Addax
Сходка отменилась, а желание пожертвовать денег осталось _a1.gif
Только через Интернет?
Dan
можна через банк, читай перший пост )
Rodni
Можно ли деньги переслать по смс на форуме?
Rock
По смс не выгодно.Много посредников жрут деньги.Лучше через Веб-мани кидай.
Leksa
Сходка отменилась, но предлагаю организовать новую, потому что я хочу дать деньги на єто мироприятие.
И еще я так и не получил бонус. А тему ту найти не могу, я просил снять с меня % но никто етого не зделал, пришлось снимать за куаги.
Могу ли я попросить бонус сейчас ?

Dan
(Rodni @ 14.2.2009, 11:09) *

Можно ли деньги переслать по смс на форуме?

ні

(Leksa @ 14.2.2009, 17:19) *

Сходка отменилась, но предлагаю организовать новую, потому что я хочу дать деньги на єто мироприятие.

Можна зайти в будь-який відділок приват-банку і переказати гроші. Відділи приват-банку на кожному кроці.
-Lagnet
А акция продолжается до 15 или 15ое включительно?Просто хотелось бы помочь ,а сегодня ни как ни могу, а также так как сходка отменилась может стоит продлить немного акцию?
Dan
(Leksa @ 14.2.2009, 17:19) *

И еще я так и не получил бонус. А тему ту найти не могу, я просил снять с меня % но никто етого не зделал, пришлось снимать за куаги.
Могу ли я попросить бонус сейчас ?

ось та тема
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=29549&st=0

(Lagnet @ 14.2.2009, 17:23) *

А акция продолжается до 15 или 15ое включительно?Просто хотелось бы помоч,а сегодня ни как ни могу, а также так как сходка отменилась может стоит продлить немного акцию?

можна завтра
-Jaffa
Вибачте, що використовую цей акаунт, це я Nanit.
В мене бан на форумі.
Ось 200WMU..
-Disturbed
128,57 UAH
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.