Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Аукціон - наш перший сервер!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Якщо хтось хоче собі наш перший сервер!
Наш сервер де працював наш FFA з 2006 року!
Де народився наш сайт і форум!
Де пройшовши через центральний процесор, системну шину і мережну карту відбулись тисячі цікавих знайомств! _a1.gif

.. То можете придбати його на нашому аукціоні _a1.gif

Стартова ціна 400 грн за:

Процесор: PIV-3.0GHz
Материнська плата: Fujitsu-Siemens W26361
Пам'ять: 512 + 512 + 512 + 256 DDR PC3200

Або, якщо хочете - окремо ці речі )
-Brian
На сколько блок питания ватт? (Жесткий, я так понимаю, сгорел)
Dan
Ні, вінчестери не згоріли. Думаю якщо їх відформатувати, будуть працювати. Якщо хочеш, разом з вінчестером одним WD 80 GB - за 500 )

Блок живлення на 300W звідти - за +80 грн _a1.gif

Ще є один блок живлення (читай подробиці тут нащо я його купив, як виявилось даремно https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...dpost&p=278791)
Він на 350W. Новий. Купив його за 216 грн. Продам за 150.

PS. Якщо ніхто не захоче з вас протягом кількох днів, продам на 0day )
Lucian
Дан, процессор за сколько готов отдать?
ARSQ
Надеюсь это будет считаться как помощь порталу а не просто покупка железа?)
И никаких бонус не предвидено за покупку?
Dan
(Peter @ 11.1.2009, 0:15) *

Надеюсь это будет считаться как помощь порталу а не просто покупка железа?)
И никаких бонус не предвидено за покупку?

Буде бонус: залізо. _a1.gif
В тій акції бонус куаги, а тут залізо )
А, синій голокрон видамо, як і там, якщо купите завтра заліза не меньше ніж на 100 грн )

І не просто залізо, а святе залізо, частинка порталу!!!

(Fox Mulder @ 11.1.2009, 0:15) *

Дан, процессор за сколько готов отдать?

Окремо значить:
процесор 150 грн.
материнська плата 100 грн.
пам'ять 50 + 50 + 50 + 25 грн _a1.gif

І вінчестер з деякими фтп файлами! більшістю фільмів!!! Музикою, іграми - всього лише за 100 грн _a1.gif
Western Digital IDE 80 GB.

О, є ще мережна карта сервера _a1.gif 25 грн
ARSQ
синій голокрон у меня есть уже =)
Если я прийду на сходку то думаю смогу купить все вышеперечисленное.
Без блоков питания и жестких дисков)
за 400 грн, то что в первом после, и какой размер примерно) куда его можно поместить)
И будет там типа как в прошлом году "бесплатная фотография" с Даном?) Типа вручение и т.д (я про железо)
-Brian
Весь не возьму, дорого _a2.gif
Извините, а оперативка какая именно? Сколько МГц?
Dan
Купа всяких проводів у мене є, до вінчестерів, до енергії... за цей весь час назбиралось... ух... якщо треба, звертайтесь )

(Brian @ 11.1.2009, 0:25) *

Весь не возьму, дорого _a2.gif
Извините, а оперативка какая именно? Сколько МГц?

От я точно не пам'ятаю... може 400

(Peter @ 11.1.2009, 0:24) *

синій голокрон у меня есть уже =)
Если я прийду на сходку то думаю смогу купить все вышеперечисленное.
Без блоков питания и жестких дисков)
за 400 грн, то что в первом после, и какой размер примерно) куда его можно поместить)
И будет там типа как в прошлом году "бесплатная фотография" с Даном?) Типа вручение и т.д (я про железо)
ок ) а ти як сувенір, чи десь використовувати будеш? Якщо як сувенір - я тобі притащу це все в корпусі нашому убитому ))) ви всі вражені будете, який там корпус ))) Таке враження, що він попав в ДТП
ARSQ
Только оперативку) остальное можно под стекло положить что бы красиво смотрелось) сделать такой себе музей UAGalaxy)
-Brian
Дан Мор, последний вопрос. Я так понимаю, аукцион будет проходить завтра, на сходке?
Надо будет быть при деньгах _a1.gif

Спасибо за внимание, до завтра )
Lokki
PC3200 - 200Mhz x 2 = 400 Mhz
Dan
(Peter @ 11.1.2009, 0:28) *

Только оперативку) остальное можно под стекло положить что бы красиво смотрелось) сделать такой себе музей UAGalaxy)

ок. Да, я думаю ті хто будуть на нашому порталі погравати ще років 5, з радістю прийдуть до тебе подивитись на перший сервер )

Я ще влаштую аукціон на самій зустрічі. Якщо хтось візьме дорожче - він забере )
ARSQ
Блин а куда я его понесу о_0) Если там системник.
Dan
я в кульку великому можу принести. Але якщо тобі він не треба, то принесу лише материнку з усім в коробці

(Brian @ 11.1.2009, 0:29) *

Дан Мор, последний вопрос. Я так понимаю, аукцион будет проходить завтра, на сходке?
Надо будет быть при деньгах _a1.gif

Спасибо за внимание, до завтра )

Блоки живлення я не потащу на аукціон, якщо зараз немає бажаючих їх купити. А один вінчестер, материнку, пам'ять, процесор - принесу _a1.gif І мережну карту теж принесу )
-Brian
Блоки брать не буду) А сетевая карта за сколько (стартовая цена)? Это же самый пямятный артефакт! _a1.gif

Всё, ответы на вопросы получил... Спасибо, завтра увидимся ad.gif
Dan
(Brian @ 11.1.2009, 0:35) *

Блоки брать не буду) А сетевая карта за сколько (стартовая цена)? Это же самый пямятный артефакт! _a1.gif

Стартова ціна не дорожча за звичайну ) 25 грн.
Чому найпам'ятніший?.. Для мене був би проц найпам'ятнішим ) Хоча да, через неї ж увесь трафік ішов )) Тисячі терабайт пройшли за ці роки )
ARSQ
Лучше давай второй вариант. Только я сразу говорю 100% гарантии нету что я появлюсь. 80%) Ну поскольку аукцион будет завтра то тогда это не проблема.
Ramiel
У всех сетевых карт стандартный разъем? Я смогу ее в домашний компьютер вставить? _a1.gif
Lokki
Зможеш, там РСІ
Dan
Майже всі - PCI. В цеї PCI. Можливо існують і на PCI-E x1
Впевнений на 99,9% що зможеш )
Dan
Я тількищо відкручував материнську плату і знайшов у корпусі дохлого метелика _a1.gif)) Може це він сервер поламав? ))) Хто за метелика скільки дасть? Приносити його?
Mad
Так, у куробці з під сірників, за написов "Вбивця серверу". Плачу 3.50 грн за метелика.))
Vlad-seon
я б дав за вбивцю порталу 10 грн.гггг мені насправді хотілось би дома мати цього маленького крилатого ситха який пробрався в центр галактики ЮАГ і підірвав її! tongue.gif дуже жаль яле я не маю змоги бути на сходці
Dan
ок, принесу. Кровожери )
Dan
Скелет старого сервера _a1.gif
Нікому не треба? )
Я його не бив ) Такий він був з самого початку у нас )

Svatov
О, Боже, невже це все зробив крихітний метелик? blink.gif
Dan
))))))))) метелик лише насрав на якийсь з вінчестерів, від чого той забарахлив ) Сервер нам з самого початку подарували таким ) В ньому велика дірка з переднього боку... через неї метелик і залетів видно ) В закритий корпус метелик же не залетить )
-Metelik
Красота просто)))
Но не надо же так грубо про метеликів,вони не сруть вони какають, и то не портя имущество)))Это редкий случай)))хехехе
Dan
Якщо нікому не треба жестянка, я завтра виношу на смітник _a1.gif Сувенір дуже хороший на згадку, але забирає багато місця ) Жаль буде прощатись з ним ak.gif
Savant
ЛОЛ, надпись "UAGalaxy#1" biggrin.gif
Shtaket
Якщо хочеш,викидуй,але "UAGalaxy#1"(напис)залиши_a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.