Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Battery
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Battery
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

Я народився на планеті Хот.Ріс разом із старшим братом.В обох були прояви Сили.Ми думали одного дня разом піти в Орден Ситхів,тому що вважали що джедаї слабаки,а ситхи повинні встановити порядок у Галактиці.Одного разу він полетів на Татуїн,де не знаю як,йому відбило пам`ять.Там його зустрів джедай і перетягнув на світлий бік Сили.А я поступив в Орден Ситхів,щоб помститись джедаям за брата.Але нарешті зустрівши його,він переманив мене до себе в новостворений Орден Стародавньої Сили,Анфор.Але темна сторона залишилась в мені і недавно я зрозумів що хочу повернутись до ситхів.Але там панує безлад,тому мені не було там місця.Я вирішив що в Ауткасті знайду те що мені потрібно...Клан добрий,але не мій...

Вертаюсь в Анфор бо тут мені було накраще проводити час на порталі і тому що я тут був з самого його початку.
Sogun
о знайоме лице)))))) Батеррі чим ти докажещ, що ти не підеш з Анфору знов?

З.І. сор за флуд))) чогось всі повертаються в Анфор)))
Sandman
66\0 на КС )))
Battery
Зуб даю шо не піду)))
А може 666))я і так ліпше граю)))відремонтуй комп!!і побачиш))
Sparrow
о_О _a1.gif)
за! бо знаю цього дядька дуже добре, і впевнений, що тепер він вже нікуди не піде _a1.gif))
Sogun
лан я тобі повірю, зроби 10\0 на дуелі,

З.І. кльовий квест сенд
Merchant
Привіт Бетко. Радий бачити. Ностальгія замучала? В мене до тебе легенький квест в усній формі. Поговори з Локкі і Рамієлем. Чи не бажають вони теж повернутись?
Phantom
Помню тебя еще с начала моей игры.Я помню что ты ко мне не очень хорошо относилсо.

Но всё же я помню сколько ты был в Анфоре и это было долго,поэтому я ЗА........
Samurai
Дюрасел вернувся. я ЗА
помню лолили на ХОЛІ, нормальне відношення)

ЗІ заряжай та тікай
Lossberg
Пам"ятаю такого щеколи не був в Анфорі Знаю як гарну розумну та адекватну людину. ЗА обома руками. Думаю ти нас не підведеш та не покинеш)
-Toranaga
ЗА! Ибо один первых воинов Анф. Сильный игрок и вообще полезный человек в рядах нашего клана. А вообще жги и дальше)
Leito
Беттері darthvader.gif = Анфор і мій друган handshake.gif Голосую За полюбому.
Ps:Таку людину можна булоб взяти зразу а не давати якісь там квести biggrin.gif
-Iceman
Кого кого , але Дюрасела я радий бачити.. Тут навіть без пояснень все зрозуміло ЗА!
Maria
ВАААА!!!!!))))
Возвращайся, ты мне понравился_a1.gif))
ЗААААААААААААААААаааа
Remres
Бетері - За! Тут нема про що говорити , чудесно грає і людина хороша .
Templar
ЗА, ибо Old School
Ars
О, знакомый человек))) Я, За, по скоку давно его знаю и он хороший воин.
Spellman
Привет дружище_a1.gif Не ожидал я от тебя такого решения, ибо думал,что белая сторона силы тебя полностью вымочила...но не тут то было. Мы готовы тебя образумить в Галактической Бане _a1.gif Только сперва квест:
Раскайся Спеллману в аську используя слова : "Привет", "Пупсик", "Люблю", "Плакал", "Скучал", "Умоляю", "Последний", "Шанс".

Update
Ну шо делать...выполнил квест))) Видимо натренированный) Я ЗА))) Любим и жалуем) еще раз)

З.Ы. Как я хотел чтобы ты под раздачу ЛП попал, ибо ты с начала был)

Принят!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.