Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
UAGalaxy FTP
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Upload віднині закритий для заливання файлів від неавторизованих користувачів, оскільки заливають купу сміття.

Усе в Upload потрохи будемо стирати. Бо там накопичилось 11 ГБ незрозуміло якої інформації. Я краще заллю мультфільм Clone Wars ніж тримати те все!

1. Обов'язково повідомте в цій темі, якщо в Upload є якісь корисні / важливі файли, щоб я випадково не стер.

2. Повідомте в цій темі, кому потрібні права для заливання файлів, щоб я їх видав. Не забувайте казати нащо вам вони. Права видають тільки для заливання чогось корисного в інтересах усього порталу.
Nanit
Мені потрібні права як журналісту, щоб заливати на UAGalaxy FTP книжки, комікси та всі інші корисні речі про ЗВ спс.

i
Сповіщення:
Видано доступ до FTP
Lucian
Мне нужны права, так как в конце месяца планирую подать заявку на пост судьи.
А в правилах четко сказано, что выкладывать видео нужно на FTP UAG'а.

P.S. Что же на счет общественной пользы, то как таковой ее нет (прямой пользы).
Но если стану судьей - вот вам и польза _a1.gif
Dan
(Fox Mulder @ 18.11.2008, 11:35) *

А в правилах четко сказано, что выкладывать видео нужно на FTP UAG'а.

Значить зміним правила. Я б дав би папку для цих цілей, але судді не економлять місце і записують в неекономних кодеках відео..
-Sameosan
Прошу видати мені права на користуванням фтп, шоб залити відео для вступу до команди суддів.
p.s. Відео невеличке, і дев'яти метрів немає.

ок, дякую.
Dan
виклади кудись в інше місце
-HanaJlM
прошу видати мені права даступу до FTP бо , більшість карт на багатьох серверах UAG у мене відсутня , і єдиним чином я можу їх скачати через FTP або модливо через зовнішню ссилку , якщо така звичайно є .
-HanaJlM
так і ще я прошу доступ до фтп бо маю гарні відео старки напр Star wars Retrospektive це не тільки антологія це вся історія в декількох серіях фільму ))

історія гри та всіх ігор пов'язаних з Зоряними Війнами ))Дуже хотів би опублікуіати
-ForceKeeper
Вечар добры, я жадаў сліць сябе бонус-ДВД па класычнай трылогіі. Аднак ў мяне нейкая странная закачка: DownloadMaster не бачыць памер файла. Калі ж я зайшоў на фтп, дык не знайшоў там дыска ўвогуле. Пытанне: што я качаю?)
P.S.
Спадзяюся, што ніхто нічога дрэннага ў беларускай мове не убачыць.)
Dan
(HanaJlM @ 7.1.2009, 18:58) *

так і ще я прошу доступ до фтп бо маю гарні відео старки напр Star wars Retrospektive це не тільки антологія це вся історія в декількох серіях фільму ))

історія гри та всіх ігор пов'язаних з Зоряними Війнами ))Дуже хотів би опублікуіати

Тільки помітив. Ще актуально?
Dan
(ForceKeeper @ 16.1.2009, 21:25) *

Спадзяюся, што ніхто нічога дрэннага ў беларускай мове не убачыць.)

Та я 95% зрозумів )
Garibaldi
Прошу предоставить право заливать в upload файлы как журналисту – поскольку за последние время несколько книг которых нет на фтп были переведены на русский - хочу докидать.
Dan
Garibaldi, вибач що пізно відповідаю. Ще потрібно? Якщо да, візьми мою аську у когось з адмінів
Garibaldi
Да еще нужен доступ, ок.
-ForceKeeper
А чаму бонусный двд да 3-яй часткі толькі на 4 гігабайта? Я бачыў вобраз дыска (гэтага ж), які цягне ўсе 7 гігоў. Увогуле на ім павінна быць наступнае:
Шесть удаленных сцен с комментариями Джорджа Лукаса и Рика Маккалума
Документальный фильм "За одну минуту", рассказывающий обо всех стадиях создания фильма на примере 60-секундного фрагмента 3-го эпизода
Короткометражный фильм "Избранный" о трагедии Энакина Скайуокера
Короткометражный фильм "Это все реально" о выматывающих тренировках и подготовке самого зрелищного поединка "Звездных Войн"
Цикл из 15-ти короткометражек, рассказывающих о создании "Мести Ситов"
Музыкальный видеоклип "Падение Героя"
Постеры и международная рекламная кампания
Кинотеатральные и телевизионные ролики
Галерея из ранее не публиковавшихся фотографий со съемок с комментариями
Специальная демо-версия двух уровней игры "StarWars: Battlefront II" для консоли Xbox, а так же, ролики игр "StarWars: Empire At War" и "StarWars: Battlefront II"

Калі у версіі на сайце выразаны толькі дэмкі ігр і ролікі да іх - гэта фігня, але ж калі там выразана нешта, кранаючае сам фільм, то гэта ужо не так добра.
Ikrit
Маю можливість залити "Зоряні Війни"(всі епізоди в .avi) з українським перекладом (від ICTV), переклад гірший за 1+1, але як кажуть маємо що маємо. Потрібен доступ до заливання файлів.
Dan
Переклад від 1+1 далеко не ідеальний, а ти ще й гірший хочеш ) Обійдешся)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.