У нас є своя бібліотека.Спеціяально для Джедаїв.Тут Можна буде вікладати цікаву інформацію що стосується Зоряних Війн.
http://jedi-library.ucoz.ua/Але нажаль бібліотека ще не закінчена.Прошу вас,Джедаї,допомогти нам з Ексом з цією роботою.
Цю бібліотеку тримати в секреті від сітхів.Оскільки там буде таємна інормація про ОрденП.С.Я хотів показаати що треба допомога у вдосконаленні бібліотеки.Треба інфу туди закинути.А 2 людини це будуть робити довго.Тому прошу допомоги.Коли буде достатньо інормації,можна буде користуватись нею.
Black Hawk
30.5.2008, 18:19
Перед созданием темы он спросил разрешения, и был дан положительный ответ, если не будут нарушены правила раздела. Поэтому р/о снимаю, пусть сначала покажет, что он хочет сделать, а там уже будем решать реклама/не реклама, нарушение/не нарушение.
-Dark Mara
31.5.2008, 13:31
Зайшла я в цю бібліотеку і бачу, що вона не тільки не закінчена, там лежить всього одна книжка про Йоду

Мені цікаво, що в ній такого таємного, що ми ховаємо її від інших.
П.С. Я можу допомогти, якщо треба.
Ще не все виклав.Там багато чого буде.Буду радий якщо ти нам допоможеш.
ще не зрозумів яка це інформація повина бути там і ще й така щоб ситхи не дізнались
що саме туди запхати,більше конкретики
Все що можна.Щоб було багато інормації.Все відомо про ЗВ.Але там не всі розділи,так що поки що ми все дороблюємо.Якшо буду пропозиції про потрібні розділи,говоріть в ПМ мені або Ексу.
Alphax Kenobi
1.6.2008, 12:36
Обширная тема, однако. А чем больше и глобальнее задача тем сложнее её решать. Я думаю нужно разбить одну большую задачу на маленькие, и уже от этого отталкиватся.
Ладно.
Альфакс возьмеш все про Джедаев.
Дарк Мара епохи.
Ексиго и я ми в основном Ситхи(но будем и к епохам, и к джедаям).
Кто хочет занятса силой

?
И нада помощ Альфаксу и Дарк Маре.Кто им поможет?
Хм... И чем же эта библиотека будет отличатся от UAGalaxy Wikipedia? Не вижу смысла дублировать статьи, а "секретной" информации на целую библиотеку мы просто не наберем.
Alphax Kenobi
1.6.2008, 14:10
Ну в принципе да. Писать сами мы их вряд ли будем, да и зачем пересказ нужен. А копировать...
Зачем библиотека в которой только неизвестная информация про что небудь.Пусть уже будет полноценная библиотека.А для секретных файлов мы зделаем отдельный раздел.На всю библиотеку мы не наберем инфу,но зато будет интерестно почитать,а потом возможно использовать

.
Black Hawk
1.6.2008, 15:25
Ясно всё с Вашей библиотекой. Тему перемещаю, хотите выложить секретную информацию, которая касаеться игры про джедаев - постите в Храме в новой теме. А для копирования Википедии тема в закрытом разделе не нужна.
Garibaldi
1.6.2008, 15:58
Мда и зачем? Кстати Shtaket - если я правильно узнал то статью про Малака ты взял с нашей вики и не указал источник...
Shtaket, или ты указываешь авторство материалов с посыланием на ресурс Вики УАГа, если ты берешь оттуда статьи, или ссылка на эту библиотеку удалится с форума.
імхо ти собі мозг париш, розвиваєм краще ту нашу вікіпедію
а то виходить ти придумуєш колесо,яке вже до тебе давно винайшли
1.В УАГ вікіпедії я нічого не розумію.
2.Я не роблю заново колесо,я його вдосконалюю
не спорю,але спочатку ти його створюєш а потім вдосконалюєш
краще нашу вікіпедію вдосканалюй
Але я там нічого не розумію.
А что мешает тебе разобраться в Википедии? Это же не так сложно.
Haydamaka
2.6.2008, 16:39
А не легше розібратися із Вікі, аніж із нуля створювати нову базу?
Ой, Матадор і тут мене випередив. Ніколи не встигаю вчасно=)
-Dark Mara
2.6.2008, 17:33
Так, все таки ця бібліотека копіює нашу вікіпедію. Так що, якщо
Shtaket та інші джедаї хочуть допомогти проекту, нехай перекладають чи пишуть статті на українську, і викладають сюди в розділ, а я їх вже викладу - для прикладу можете подивитись на оформлення цієї
статті.
Вижу тут не все рады появлению библиотеки.Можете закрывать тему.Подам библиотеку через некоторое время(пока не знаю когда).