Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
29 квітня 2008р
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Активне життя
Roofless
Велике спасибі усім хто прийшов) А почалося усе з того що я написав Клауду "Пішли пити пиво!" )))

На зібранні були присутні(за порядком підключення):
Big Phil, Obsidan, Roofless, Fear, Cloud, Muzyka, Optimus, Moto, Aleksei

Фотки вийшли у стилі "світ очима п.яного парашутиста", але думаю покатить))

Щоб подивитися треба пригадати що так добре пам.ятає Оптімус)) або на чому вертівся комунізм))) чи якого трансформера хотів Клауд і яка там була головна деталь)))) Пароль вводиться російською)

З.І. Феар потенційний провокатор - він може розповсюджувати підроблені фотографії Руфлеса, не вірьте йому. Справжнього Руфлеса можна побачити прийшовши пити пиво)

З.І.І. Клауд, з тебе ще пиво за запізнення)
-The Optimus
о дааа, тот далекий 1917...
Cloud
Фотки невдалі.) Зовсім.)
Roofless
Невдалі тому що не варто жбурляти телефоном у стіни) + не мінералку я ж там з вами пив))
-The Optimus
(Roofless @ 30.4.2008, 14:45) *

Невдалі тому що не варто жбурляти телефоном у стіни) + не мінералку я ж там з вами пив))

не пались, а вдруг в эту тему мама задйет?
Roofless
Воїнам УПЧК можна!))
Anode
Да, фотки не очень =)ЗЫ А откуда вы знаете про упячку? у кого-то есть на лепре рега?
White Ice
ДАйте пароль ато не могу посотреть на вас)))
-The Optimus
(Anode @ 30.4.2008, 15:29) *

Да, фотки не очень =)ЗЫ А откуда вы знаете про упячку? у кого-то есть на лепре рега?

оффтоп:
у меня есть на дёти рега, на упячке рега, и на днях возможно буде рега на лепре

А помните еще возле макдоналдса бабушка? "Ви яка партія? - УПЧК! Українське Повне Чорне Козацтво"
Roofless
Паролі нехай роздають учасники акції і лише перевіреним особам))
White Ice
Та ну не гони. Дай пароль хот в пм. Мне интересно посотреть на вас)) Мб даже поржать_a1.gif
-The Optimus
White Ice, сначала расскажи мне кто такой Онотоле Вассерман, Клауд, и куда делось пиво. А потом я подумаю.
White Ice
Онотоле - Хз. Клоуд - Тучка_a1.gif а пиво выпили_a1.gif
-The Optimus
you failed!111!!1111!!
Savant
а мне написать =\
-The Optimus
дал пароль *помехи*
AiVeR
Дайте пас 0_о
-The Optimus
Темпус, только никому не говори, пароль - Dan Mor

Щоб подивитися треба пригадати що так добре пам.ятає Оптімус)) або на чому вертівся комунізм))) чи якого трансформера хотів Клауд і яка там була головна деталь)))) Пароль вводиться російською)
-Obsidan
А я знаю!!!!!! ЖЖЁТЕ ПАРНИ!!!!
Ikrit
Могли б написать... Скиньте пароль, посмотрю хоть как отрывались... ak.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.