Я ознакомился с правилами поведения на игровых серверах, правилами Нашей Галактики и Кодексом клана.
Я народився в сім*ї бідного торговця книгами на поланеті Татуїн. Сім*я складалась з мене,мого брата та матері.Коли мені було 12,батько дістав книгу налезавшу ситу на ім*я Марка Рагнос,через декілька днів в дім зайшли 3 людини в мантіях...вони мені одразу не спдобались і я заховався з братом у серванті..Я не бачив усієї картини,та я її чув...Коли ми вийшли у будинку нікого не було окрім батька та матері,які сиділи на стільцях та не ворушились. Нас підібрали торговці дроїдами та продали якомусь чоловіку,він був до нас дуже добрий і коли мені виповнилося 18 я пішов до ордену джедаїв,але побачивши там багато несправидливості вирішив піти..Згодом я почув про орден,заснований за багато років до джедаїв та ситів і вирішив піти туди..
Ось так і продовжується нова лінія мого життя....
Знал его на первых порах пребывания на сервере. Единственный кто показал несколько приемов, тогдашнему нубу Spellman'у. Приятный в общении и в манере игры.Отдаю свой голос
Знайомий з ним з того часу, як він подавав заявку в храм джедаїв, у розгляді якої я брав участь. Впевнений, що ця людина потрібна у нашому ордені, приємний у спілкуванні, творчий

. Я ЗА.
Racheival
8.4.2008, 21:56
цілком довіряю Магістрам.ЗА
Довіряй, та провіряй
Забреєль, це порушення правил розділу, в наступний раз це порушення може бути фатальним.
Я его видел на сервах, играл пару раз с ним ,пока воздержусь...
Хм...говриш показал тебе пару приемов.Ну что ж вот задание:15\0 на фаа.Скрины ПМ.
-Holyblade
9.4.2008, 14:07
Конечно ЗА!был с ним еще в джедаях)))хорошый чел и рубаетса вродь хорошо оч)))
Луціфер,прошу дати мені інше завдання,у мене просто глюк на ффа,не хоче заходити((
Хорошо вот тебе другое задание: щет 8\0 на любом Дуельном сервере при наличи не менее 5-и человек и 2-их человек из топ 30.Ето прверка на боевую способность.Далее возможно только вопросы.
(Syler @ 8.4.2008, 14:35)

ти ще не у Ордені, а вже віддаєшь креди.
На мою думку тут 2 можливих варіанти:
1) це можна розглядати як підкуп Ордену
2) необдумання дія, бо хто-зна, що буде завтра.
Я ні в чому тебе не звинувачую, але кожен крок треба осмислювати, особливо його наслідки, як позитивні, так і негативні.
Ні,ти не зрозумів))))) Я міг віддати гроші будь-якому клану,але цей клан мені найбільше імпонує і я просто вирішив допомогти)))
Я можу гарантувати, що він зробив цей внесок до рішення вступити в Орден.
2 магістри ЗА, 3-тій на лікарняному
Прийнятий