Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Specnazovec
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Remres
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах і з правилами Нашої Галактики і Кодексом ордену.

Я бажаю вступити в Орден Anfor! Надіюсь знайти тут підтримку в самодосконаленні та прислужитись цьому ордену.
Degerio
Лише воїни не потрібні в Ордені, дипломатів небагато:
Поясни мені політику взаємовідносин різних угруповань на сервері, чому так склалося.
Remres
А я й неговорив що хочу стати лише воїном . під самовдосконаленням я мав на увазі як силові так і дипломатичні можливості. Тим більше воїн з мене гірший ніж дипломат.
P.S. Нарахунок взаємовідносин між угрупуваннями,ти маєш наувазі клани?
Sandman
Дуже радий бачити тут цього лицаря ! Колись пліч-о-пліч оберігав з ним Храм Джедаїв у складі скваду "Temple Guardians", а отже не можу дати йому якийсь квест чи питання, бо повністю довіряю йому і підтримую його намір приєднатися до Ордену Анфор.

Я ЗА
-Jet
Я також За, бо і я був з ним в скваді. І коли я був капітаном, то в мене ніколи не було ніяких проблем з Спецназівцем. Хлопчина дисциплінований, добродушний.
Spellman
Человек, хорошо зарекомендовавший себя в былом скваде, дисциплинирован и воспитан.

Принят
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.