Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
jedi vs dark jedi
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Seit
интересно,что отличает джедая от тёмного джедая и ситха от тёмного джедая?
-Midnight
Тёмный джедай,это джедай,который пал на тёмную сторону...
Dan
нічим не відрізняються. Але ситх це слово, яке має два поняття. 1е поняття - це темний джедай, 2е поняття, наскільки я знаю - так називали ще якусь древню расу.
Roofless
Темний джедай:
джедай, що піддався поклику темної сторони

Сит:
1. древня раса планети Корібан
2. вірування та спосіб життя, що передбачає владу сильнішого над слабшим
3. чутливий до Сили індивід, що вивчав та застосовував Темну Сторону Сили
Jaiden
Сити-це вимерша комахоподібна раса(десь про це читав) раса,що населяла Корібан.Ця раса здається мала дуже слабкий зв"язок із темною стороною сили.

Темний джедай-це джедай,що перейшов на темну сторону сили.Після першого розколу Ордену джедаїв,вигнані джедаї відправились на Корібан,щоб пізнавати темну сторону сили і т.д.Оскільки вони (деждаї)могли оперувати Силою,то отримали від раси ситів титул Лорд.Після того як раса ситів,саме слово "Сит" стало якби синонімом до слова темний джедай.

Здається так,хоча міг щось наплутати,оскільки читав про це дуже давно. _a2.gif
-Jet
Джайден, вибач, але те, що ти написав про расу ситхів невірно. Зайди в гуглю і знайди фотки древніх лордів ситхів. Якщо вони комахи, то я вукі. І якщо в них був слабкий зв*язок з Силою, то я не вукі, а неймодіанець.
-Midnight
Джайден правий )

Ситхи - древняя раса насекомовидных гуманоидов с чёрно-красной кожей и венчиком небольших рожек,жившая в удалённом секторе древней галактики.Их общество было разделено на кланы: рабы,воины и маги.Они знали понятие силы,но склонялись к тёмной ее стороне и почитали Темных джедаев как богов.Когда Орден обнаружил их,многие из их учений были записаны и вместе с книгами переданы в Библиотеку для изучения.Орден надеялся найти в них разгадку,как избежать тёмной стороны.

Инфо взята с книги Алана Дин Форестера
-Jet
А тепер на і попробуй довести протилежне - http://www.jcouncil.net/index.php?showtopic=13383&st=0
Лудо Крессш, Нага Садоу - таракани? Схожі взагалі на комах, да? Я теж знайшов певну спільність між їхньою расою і комахами. Тупо вилиті комахи. А зразу і не замітив. laugh.gif

Як скажуш, що комікси неканонічні, то подивись гуглю.

"А венчик рожек и черно-красная кожа" ака забрак Дарт Маул в татуюваннях не зовсім по-моєму підходить до раси ситхів. ІМХО.
Jaiden
Можу тобі сказате те ж саме:"Юзай гуглю" biggrin.gif
Дві не підтверджені Лукасов інфи,тому думаю,що продовжувати цю тему немає сенсу.Хоча мені теж версія про "комаховидних" не дуже подобалась,але то в принципі були не ті Сити,яких ми мали і бачили потім )
-Jet
Лукас багато чого не підтвердив.
centrix
(Sarim @ 3.2.2008, 22:27) *

Лукас багато чого не підтвердив.

Читаеш между строк...
Тебе Jaiden четко написал.
Это "комахи", а потом джедаи прилители познать темную сторону и им дали звания лордов. Что непонятно в этих словах?
Starforce
Не будем отходить от темы и превращать это все в дискуссию. Для этого существуют ЛС.
Garibaldi
Ну разница между темным джедаем и ситхом есть – примеров хватает, основной – читаем серию книг “Молодые рыцари-джедаи”.
Ситх это уже тело которое приняло “обычаи и религию” ситхов – вроде превозношения всего в абсолют.
А Темный джедай – джедай который решил пойти “быстрым” путем – примером может служить Кип Дюрон когда он рассекал галактику на “Сокрушителе Солнц”.

Как по мну разница между Ситхом (или Ситом?) и Темным Джедаем есть и причем существенная. Объединять их - тоже самое что объединить ИЗР класс 1 и ИЗР класса 2 ссылаясь на то что они оба ИЗР.
-IgorST
Висловлю свою думку:

1 - ситхи - форс-юзери, що наслідують культ ситхів, який був закладений першими темними джедаями-вигнанцями, що підкорили расу червоношкірих ГУМАНОЇДІВ, що населяли не лише Корибан, а й Зіост. Темні джедаї-люди з часом схрестилися з расою ситхів в результаті застосування "Алхімії Ситхів".
"Sith (species)
The Sith were a species of red-skinned humanoids native to Ziost and Korriban that were enslaved by exiled Dark Jedi. Over time, the Sith interbred with the Human Dark Jedi through the practice of Sith Alchemy, and the two peoples became one." from http://starwars.wikia.com/wiki/Sith

2 - темні джедаї - це форс-юзери, які відомі як "Павші" джедаї, часто колишні джедаї (але не завжди), що вибрали шлях темної сторони сили, відмовляючись від світлої, або перебувають на обох сторонах сили.
Темні джедаї - не слідують культу ситхів, тому не є ситхами.

"Dark Jedi, also known as "Fallen" Jedi were Force-sensitives, frequently former Jedi, who chose to deny the light side of the Force and/or follow the dark side." From http://starwars.wikia.com/wiki/Dark_jedi

3 - сірі джедаї - форс-юзери, які діють без згоди, чи всупереч Ради Джедаїв,самостійно але не використовують Темну Сторону Сили, залишаючись на світлій. Сірий джедай означає сумнівний джедай. Коли джедая підозрюють, що він не є істинним джедаєм - він сірий джедай.

"Gray Jedi was a term, sometimes used pejoratively, that described Jedi who were thought to operate independently and often outside the strictures of the High Council." From http://starwars.wikia.com/wiki/Grey_Jedi

P.S. незважаючи на всю спірність статусу сірих джедаїв, мені імпонує позиція про те, що сірі джедаї не переходять на темну сторону Сили, а лише діють самостійно від Ради Джедаїв, чи всупереч її доручень.

-Midnight
Вы знаете,вы меня почти убедили бы,если бы не факт того,что Нага Садоу,Марк Рагнос,даже Дарт Мол были на ситхамиприемниками религии ситхов!И только потом,со временем,понятие "ситх" было спутано с оригиналом и им назывались все тёмные джедаи,кому не лень.
-Seit
мне 10 ответов хватит.тему клоз
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.