Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
LotF5: Sacrifice
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Riala Avery
Сьогодні прочитала на сайті Круг Сили

Незважаючи на те, що до виходу книги залишилося ще 9 днів, хтось її вже прочитав, і ось її стислий зміст:

- Бен за наказом Джейсена вбиває Дура Геджена (голову Кореллії) з снайперської гвинтівки.
- Мара йде розбиратися с Джейсеном, але в неї не має твердих доказів, до того ж їх розмову перериває появлення гумаї. Мара б’ється з нею, але ту рятую ситський корабель.
- Пізніше Бен підслуховує розмову Джейсена з Лумайїй (?) и розповідає усе матері.
- Мара знову вступає в бій з Джейсеном, бій тяжкий та довготривалий, Мара фактично перемагає. Але Джейсен відволікає її увагу Силовою проекцією Бена і вбиває отруєним дротиком, вона вмирає від отрути та отриманих поранень.
- Люк, думаючи, що Мару вбила Лумайа, висліджує останню і вбиває її.
- Після цього Бен повідомляє Люку, що Лумайя не винна в смерті Мари, так як він (Бен) в той момент знаходився там же, де й вона. Люк розуміє, що вбив «не того сита».
- Оскільки Мару була вбита дротиком, підозра падає на Аліму. У Джейсена як би є алібі.
- Ціллю Джейсена було принести символічну жертву, вбити «те, що він любить». Мара не була для нього особливо близькою людиною, але він вважає, що, вбив її, він приніс у жертву любов та повагу до нього Бена, тобто тепер він повноправний сит. Він бере собі нове ім’я - Darth Caedus.
- Окремо лінія сюжету пов’язана з мандолорцями. Вони знову виробляють бекар – мандолорську сталь – і заключають договір з терпінами, поставляють їм бекар в обмін на електроніку.
- Крім того, виявляється, що Сінтас Вел – колишня дружина Боби Ферта – жива, вороги тримають її в карбоніті.

Отже усе sad.gif Мару усе таки вбили. Шкода, але нічого не поробиш, старі вже наші герої. Сподіваюсь Люк з Беном переживуть це.
Але Джейсен, щоб йому, ось хто мене просто бісить, зрадник. Добре, що хоча б Бен про все дізнався, і тепер порозумніє, принаймні сподіваюсь на це.

А взагалі, як вважаєте Люк вибачить?
-Kreator
А мені Мару шкода, чесно, хоча, ІМХО, це не останній твір з її участю. Про нееї ще згадають та ностальгія відродить цей персонаж. А скільки буде фанфіків......
-Riala Avery
Так, фанфіки є, їх багато, та, спасибі Зану, книгу пишуться, комікси рисіються, але...
-CloneTrooper
Мара Джейд умерла? Нееееееееееет! sad.gif Это ж мой любимый персонаж unsure.gif
-Kreator
+1. Ніхто не зрівняється з Марою Джейд....
-Riala Avery
На сайті "Круг Сили" з'явилася нова інформація.
Тепер можна ознайомитися з переказом книги, звісно, якщо хтось не боїться зіюсувати інтерес до прочитання самої книги wink.gif
Та, в пам'ять про Мару Джейд перекладен відривок поєдинка між Марою та Джейсеном.
-Mayskiy
А Джейсен это сын Хана и Леи?
-Riala Avery
(Mayskiy @ 5.7.2007, 0:48) *

А Джейсен это сын Хана и Леи?

Саме так. Старший і, тепер, єдиний син Леї та Хена.
-Mayskiy
Ач то случилось с Анакином Джейной?
-Kreator
Джейна - ж не син, а донька! А Анакін загинув....дааа, не таланить Хану: Анакін загинув, Чубакка загинув, Дейсон перейшов на Темну Сторону, Джейна взагалі до Імперців/Чиссів перейти може...
-Riala Avery
Хто до кого перейде ще питання wink.gif smile.gif Наскільке я зрозуміла, автори ще не вирішили з ким вона залишиться.
А так про Джейну мало що розповідають, навіть, в спойлерах. Хоча відомо, що скоро вона повинна зіграти свої велику роль.
Може саме їй доведеться противостояти брату? wink.gif
-Mayskiy
у Люка тоже дети есть?
-CloneTrooper
Двое
кейд и кол
-Riala Avery
Mayskiy

У Люка є єдиний син на ім'я Бен. Кол вже якийсь там внук, ну, а Кейд вже якийсь правнук. "Якийсь", бо я не знаю, скільки ще Скайвокерів було між ними.
І ще, краще задавати питання в спеціальній темі.
-Kreator
(Riala Avery @ 6.7.2007, 13:31) *

Хто до кого перейде ще питання wink.gif smile.gif Наскільке я зрозуміла, автори ще не вирішили з ким вона залишиться.
А так про Джейну мало що розповідають, навіть, в спойлерах. Хоча відомо, що скоро вона повинна зіграти свої велику роль.
Може саме їй доведеться противостояти брату? wink.gif

Ось. В мене вже ідея є, як все буде розвиватися. Пеллеон якимось чином померає, Рада моффів в паніці і тут приодить Турр Феннір та висуває Сунтіра Фела на Імператора (Турр-же служив під коммандуванням Фела у 181й). Або Турр та Фел здійснюють державний переворот та скидають Пеллеона, Фел стає Імператором. Або-ж, Пеллеон знову-ж-таки помирає, Турр Феннір, главком Конфедерації, іде проти Ради моффів разом зі всіма Корелліанцями, Ботанцями, Комменорцями, Фондорцями та Хаттами - щоб приєднати Пережиток Імперії до Конфедерації за допомогою військової сили. Фел виступає проти нього та перемагає, Рада моффів проголошує його Імператором. Джаггед стає нащадком Імперського Престолу, Джейна йде за ним та стає першою із Імперських Лицарів. Ось я все і зв"язав таким чином....
-Riala Avery
Начебто все добре, але, щось в твій план повністю обходить Джейсена з ГА, а він такий, що не відчепиться wink.gif
-Kreator
Джейсен вже покійник thumbup1.gif yes.gif tongue.gif ninja.gif
-Riala Avery
Оптиміст smile.gif
Ось тільки цей "покійний" може ще багатьом встигнути допомогти піти на покій. Ось і залишається надія на його "любиму" родину wink.gif
-Kreator
Ооо, придумав! Він допоможе піти з життя Пеллеону, чи Фенніру, а потім вже його покарає Джейна, чи дядечко Люк. Або, можливо, він вб"є Джаггеда Фела, Джейна його за це вб"є, джедаї не дозволять їй за це повернутися - вона піде до імперців
-Riala Avery
Ну, Джаггеда краще не чіпати, він ще молодий, тим більше, якщо Джейна вибере його smile.gif
Що до Джейни, то чому саме вона не має права повертатися? За вбивство сита? Навряд.
А взагалі, планів можна строїти багато, а все одно вийде щось інше wink.gif smile.gif
-Kreator
Чому їй не можна повертатись - вона перейде на Темну Сторону, або просто не захоче повертатись
-Riala Avery
Цього ще бракувало, Джейна на ТСС. Ні, ні і ні. О це вже буде занадто. Пожалійте Лею та Хана, в них один син загинув, а про іншого і говорити не треба, тож залишилась в них одна донька, і ось вона вже повинна їх порадувати.
А що означає повернутися? Куди? До Джедаїв? Чому ні, що вона проти них має? А бути дружиною імператора і мати добрі стосунки з Орденом, хіба не можна wink.gif
-Kreator
Тю, я таке не казав. Вона саме може відчути щось відразливе до того, що її оточувало раніше - от і не піде до джедаїв
-Riala Avery
Так вона і зараз не дуже з ними спілкується, вона ж більш полюбляє літати wink.gif
-Kreator
Ну-ось, я-ж кажу, знайшла "споріднену душу", гг smile.gif - а ця "споріднена душа" - імперцечісс. Взагалі, я вважаю, що рано чи пізно Імперія та Чісси об"єднаються - не бути-ж їм просто союзниками
-Riala Avery
Навіщо Чіссам об'єднуватися з Імперією? Вони і так добре живуть вже скільки років, самі. Тож навіщо їм брати на себе чужі проблеми, яких у Імперії буде багато? wink.gif
До того ж союзи не постійні, сьогодні друзі, завтра вороги. Тож, краще не об'єднуватися з тим кого не так добре знаєш, а, імхо, вони одне одного знали не так добре, навіть не тисячу років wink.gif А ось одиночні випадки можливі.
Щось ми від теми відійшли smile.gif
-Kreator
еммм, від теми не відійшли - обговорюємо про те що станеться після книги та яе те, що в ній відбулося на це впливає))

А думки про об"єднання в мене з"явилися після 2х речей: Трауна та Джаггеда Фела, що виріс серед чиссів та був у складі сил Леза
-Riala Avery
Ну, ти в нас модер, тобі видніше wink.gif smile.gif
Тут не слід забувати, що Трауна чісси вигнали, та і Джаггеда також, але не пам'ятаю за що саме, тож він до них повернутися не зможе.
-Kreator
Ця "дружба народів" може перорости більше і імперці з чіссами можуть "створити сім"ю", але, імхо, якщо це станеться - то не скоро. А щодо найближчих подій, то в історії залишилася одна нерозіграна карта....Бел Ібліс - він ще скаже своє слово у війні
-Riala Avery
Подивись на "дружбу народів", як в СР, так і в Імперії і НР, і далі. Тому, не вірю я в це. Навіщо чіссам інтегруватися до Імперії? Бо інакше точно не вийде. Вони же різні. І той факт, що деякі імперці порозумілися з ними, вони жили в мирі та злагоді, не означає, що і цілі їх народи зможуть, та захочуть так жити. В решті решт, усі приходять, до своїх коренів, і хочуть незалежності.
До речі, що там з Іблісом? Останнє, коли я про нього чула, було, мабуть, початок війни з вонгами, тож трішки інформації не завадить smile.gif
-Kreator
В Корелліанській війні взяло участь багато відомих персонажів, але про Бел Ібліса там ані слова - тому я й сказав, що Бел Ібліс - нерозіграна карта
-Riala Avery
Вважаєш, знов стара гвардія буде з усім розбиратися? smile.gif
Чогось про нього дійсно ніхто нічого не чув, навіть про те живий він чи ні. Мабуть автори про нього забули, чи в них все ж є на нього плани shifty.gif
-Kreator
Ну, я вважаю, що письменники просто не змогли вирішити, до кого його лояльність більша. Враховуючи те, що саме він, ще в Старій Республіці проголосив незалежність Кореллії та її нейтралітет у Війнах Клонів (нажаль, чого не відбулося) та те, що він бився самостійно від повстання. Навіть, коли він помирився з Мон Мотмою - то ГА - це вже не держава, якою керує Мон Мотма...тому, я вважаю, що він приєднається до Корелліанців. АЛЕ, коли події розгорталися навколо Веджа Антіллеса, то я вважав, що він буде на боці ГА. Я помилявся - Ведж хотів зберегти нейтралітет, але параноя та бюрократія, підтримані авторитарною владою в ГА допомогли їм посадити його до в"язниці - цим самим забезпечивши Веджу перехід на бік корелліанців. Тому, мій висновок, що і Бел Ібліс також буде намагатися зберігати авторитет, поки його не втягнуть у війну....
-Riala Avery
Може й так. Принаймні це було б розумно, сам він вже не молодий, має немалий досвід, а там можна довго розбиратися хто за що бореться насправді, і, що буде краще.
Письменники не завжди все враховують. Мабуть вони поки що не мають планів на цього персонажа, не виділили вони йому роль в серії, ось і все. Бо, якщо він був би їм потрібен, одразу б в нього з'явилась лояльність до якоїсь сторони, чи, навпаки, він би все намагався вирішити, як йому краще поступити.
-Kreator
Імхо, забути про Бел Ібліса може лише таунтаун, я вважаю, що якась висока шишка наклала на нього табу.....
-Riala Avery
Ось тільки хто це міг зробити? Хто міг би завадити авторам про нього писати? Лукас? Навряд, а більш слухати, ніби то, й нікого.
В ЗВ багато героїв (правда не всі займають таке положення як Гарм), про всіх писати не можна, принаймні не в кожній книзі чи серії.
-Kreator
Боси Лукас Букс, а про Бел Ібліса написати хочаб щось треба.....
-Riala Avery
А навіщо? Я розумію, що деякі питання треба обговорювати, визначати тему і все таке, але забороняти використовувати персонажа, навіть не вбивати чи щось таке, а, наприклад, просто маячити на задньому плані, якось дивно. Але нема нічого неможливого smile.gif Хоча все одно вважаю, що це рішення авторів wink.gif
-Kreator
див пост вище. Я вважаю, що проо нього треба писати. Але, про Бел Ібліса не пишуть, навіть не відомо, чи живий він. Але ми забули про одне. Може, дядечко Люк згоря зробить собі суїцид?
-Riala Avery
За такі слова з тобою взагалі говорити не хочеться mad.gif
Ну, як можна так про Люка? Цей етап вже давно пройшов, з тих пір і він порозумнішав і автори змінилися. До того ж йому ще треба розібратися з справжнім вбивцею Мари, про сина треба дбати, а тут ще й війна не закінчується, тож роботи багато. А головне, на вбивство нашої трійки стоїть заборона Лукаса, тож жити їм і жити.
Тепер залишається сподіватися, що він зможе заспокоїтися, і знайти рішення, як з усі цим впоратися.
Але при чому тут цей варінат?
Пост я дивилася, але тільки від того, що ми вважаємо, що написати треба, не факт, що напишуть. Усе одно, залишилось ще кілька книг LotF'а, ось і побачимо написали чи ні, і будемо чекати іншої серії, може щось напишуть там wink.gif
-Kreator
Дійсно, тоді і побачимо, як все воно буде smile.gif
-Riala Avery
А все таки, виходить, що ти був правий, чимось Імперія сподобалась чіссам. Принаймні, в анонсі коміксу "Спадщина" №15, можна побачити імперського моффа чісса. Хоча, там же говориться, що самі чісси допомагали Фелу ховатися від ситів, тож не думаю, що вони об'єдналися. Але Фели їм подобаються wink.gif
Ось зображення
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.