Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом, а також Загальною Інформацією, та Історією Ордену.
Моє ім’я Sanguinis, проте в Галактиці я більш відомий як Justfriend. Народився на планеті Альдераан, в сім’ї чиновника. Ріс я серед розкоші, незнаючи бідноти. До мене було приставлено багато вчителів, вихователів, охорони, яким я, в більшій мірі вдячний за своє виховання та знання. Батьків бачив рідко, бо вони були в постійних роз’їздах через роботу. Я ріс, і з кожним роком моє життя здавалося мені все більш сірим і буденним, нудним. Кожного дня одні і тіж люди, заняття... Через таке монотонне життя, в мене були часті стреси, дипресії. І одного дня я сказав собі: “Досить з мене такого життя, час змін...”. Саме тоді я вирів втекти з дому в пошуках пригод. Надворі була вже пізня ніч, як завжди красива та чаруюча, коли я встав з ліжка та тихо пробрався на невеликий космопорт, маєтку моїх батьків. Там я викрав зореліт батька та відправився в невідоме...
Я побував в багатьох місцях, дивних, небезпечних та які чарували своєю красою, познайомився з багатьма людми, істотами, став свідком війн і пререворотів. Під час однієї з своєї мандрівки, я натрапив на групу людей, які називали себе Культом дзеркал. Вони не поділяли сили на темну чи світлу, вони вірили в її єдність. Один з лідерів Культу запропонував приєднатися до їхнього колективу, в чому я не міг відмовити. Перебуваючи в Культі я багато чого навчився, дізнався нового про Всесвіт. Серед них знайшов багато вірних друзів. Але, нажаль, Культ вичерпав себе і потихеньку розпадається... Один з культистів розказав мені про древній орден лицарів Анфор, які славилися неймовірною могутністю, впливовістю, які строго дотримувалися ідеалів та кодеку ордену. Вивчивши детальніше історію та кодес лицарів Анфору, я вирішив випробувати свої сили та примкнути до них, хоч і розумів, що шанси в мене мізерні... Але як кажуть: “Попытка - не пытка”.Чому саме Анфор ? Все просто: сильний, стабільний і провірений часом колектив, кодекс, який мені імпонує. Плюс Арс стільки розказував про Анфор, що мені здавалося ніби я в ньому вже був )
Звати мене Андрій, 16 років. Вчуся в ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму (кухар, кондитер)на другому курсі у місті Львові.
Серед ботів є один, але я навіть нік його не пам'ятаю, тому точно не скажу...
Сума: 20.04.2013 = 12
Вітаю, я рідко бачу тебе у грі, це через навчання, чи просто інтерес втратив?
Готовий приймати участь у ОБ, ким бачиш себе в Ордені, до якого звання хочеш піднятись і чому?
Привіт. Активність зменшилась через навчання. Зараз ситуація владналася, тому часу буде більше і активність мала б піднятися )
ОБ не проблема. Звичайно хотілось би досягти звання War Head, проте наскільки я знаю, отримати його дуже важко. Але буду старатись
Головне щоб ігри нормальному навчанню не заважали.
Розкажи мені, хто такий Warhead, які його завдання, яким має бути Warhead, його роль у Ордені.
Наскільки я знаю, Warhead - це головнокомандуючий військовими силами Анфор. Його завдання вести за собою в бій лицарів, при потребі. Він має бути фізично сильним, щоб подавати приклад іншим воїнам, має бути розумово сильним, щоб придумати найкращу стратегію, рішучим, щоб в вирішальний момент зробити правильний вчинок, також повинен бути впевненим в собі та володіти іншими лідерськими якостями.
1.Большинство - те,кто берутся за дело,однако не завершают его.Если тебе откажет Орден,чем будешь заниматься?
2.Предположим,что я задам тебе такое задание,которое тебе нравится не будет,да и делать будет лень.Что ты будешь предпринимать в связи с этим?
3.Как ты относишься к играм?Например,меня большинство друзей осуждает за то,что я играю в различные компьютерные игры.
4.Большинство людей считает,что большинство людей - идиоты.Забавно,не так ли?
5.Какова вероятность того,что при последовательном подбрасывании монеты(вероятность 50/50) "орёл" выпадет с 4й попытки?
93.Выдели три основных качества,присущих рыцарям Ордена.
6.Расскажи о себе поподробней.
1. Попробую подати заявку знову. Якщо відмовлять і другий раз залишуся в нейтралах і буду чекати доки відновиться Культ.
2. Я все ж попробую його виконати, навіть через лінь. Як можна лінуватися робити те, що тобі ж потрібно, чи не так ? )
3. Я вважаю, що ігри це не погано, але потрібно знати межу і пам'ятати, що крім ігор існує і реальне життя.
4. Це лишній раз доказує, як ми себе любимо. Але буває і таке, що є підстави так думати.
5. З монеткою я ще подумаю, можна ?)
6. Самоконтроль, честь, благородність.
7. Займався грою на гітарі, в музичній школі, але закинув

На даний момент найпріорітетнішим для мене є навчання, тому приділяю йому багато часу. Також, в планах, влаштуватися на тимчасову роботу (хочу підзбирати грошенят і здати на права). З музики люблю post hardcor, rock, alternative rock та подібні. Стараюся проводити достатньо часу з друзями. Люблю подорожувати та ходити в походи ( наступних вихідних з друзями в Карпати їду). Подобається інколи просто позависати в скайпі. Якщо ще щось буде цікати, то питай, з радістю розкажу
Интересный собеседник,имхо,определяеться тем,насколько широк его кругозор,а также глубиной познаний в каждой из отдельных областей.Я тебя не ограничиваю по времени и цель этих вопросов - поболтать,оценить.Тебе не кажется,что некоторые темы ты не раскрыл или раскрыл весьма скупо?
К тому же,а вот почему именно два раза?Очень распространённый ответ.Лично если бы я хотел в Анфор,но меня не брали,я бы пытался снова и снова.
2.Ну чтож,пытайся. Напиши историю о жизни очень умелого вора в средневековье.
Як ти вважаєш, який клан на данний момент є лідером серед інших?
Обгрунтуй свою думку.
ідеалів та кодеку ордену. Вивчивши детальніше історію та кодес лицарів Анфору
Fail
Задаю не властиве мені запитання)
Чого досяг в культі? З ким найбільше потоваришував? Чому навчився?
У вархеда досить багато проблем, навіщо тобі вони?
Хочеться ширше й обгрунтованіше почути відповідь на 4-те запитання Кендра)
Glukogen
22.4.2013, 15:57
завтикав
Хао, Тількидруг!
Останнім часом я часто обмірковую питання про якість, яку найбільше варто цінувати в людях... Та й взагалі, чи має якась домінувати?..
Що ти думаєш щодо цього?
І ще, наскільки високо ти оцінюєш свої бойові здібності, що мітиш на місце Вархеда? Чи що тобою керує?
Kendr
А смисл подавати ще раз, якщо люди і так два рази сказали, що не хочуть мене бачити в свому колективі ? Звичайно все це залежить від ситуації яка склалася і причина відмови.
На рахунок історії, то я думаю над нею )
p.s. Про монетку. То я думаю що ймовірність 1/2 ?
Daitro
Багато років Республіка була лідером на ЮАЗі і займала перші місця в рейтингах, але зараз вони якось притихли. Тому тепер моя думка схиляється до того, що Імперія найсильніша. Замітно, що їх чисельність значно зросла і в рейтингу вони піднялися. Навіть взявши до уваги скандал за участі деяких членів Імперії і їх подальший бан, вони все рівно можуть скласти гарну конкуренцію, навіть Анфору.
Remres
На початку, як тільки Культ заснували, мене обрали одним з чотирьох Старійшин. Пробув я ним близько двох місяців, після чого Старійшин переобрали і на моє місце став Ars, а я в свою чергу Елітою Культу, ким був до його розпаду.
Ну якщо подумати, то у всіх є проблеми, тому це мене не лякає. Плюс не кожен може похвастатись тим, що він керував воєнною силою Анфору
Чесно, поняття не маю, що ще добавити до запитання Кендра, вибач.
Потоваришував я з багатьма

Особливо хочу відмітити Арса, Родні, Евойда, Аомін, Зема. Часто зависаєм в скайпі, підтримуєм контакти.
Glukogen
Особисто я вважаю, що кожна з людських якостей чимось корисна, тому між ними має бути баланс. Але залежно від ситуації, потрібно більше підключати якусь певну рису характеру. Наприклад, бізнесмену потрібно розвивати в собі лідерські якості...
Думаю мої бойові здібності можна оцінити в 4/10 балів, але кажуть, що я хороший учень і швидко вчуся ) Тому з часом, ця оцінка може вирости.
Как всегда меня интересует сила нашего Ордена, посему тебе нужно встретиться со мной на Холи сервере и сыграть 10 дуэлей. Время когда удобно пиши в ЛС.
Glukogen
23.4.2013, 11:05
(Justfriend @ 22.4.2013, 17:50)

Плюс не кожен може похвастатись тим, що він керував воєнною силою Анфору
Ти любиш вихвалятись?) Ок)
Назви мені чим більше тим краще вчинків, якостей і т.д., якими ти пишаєшся.
Какой стиль боя тебе больше по душе: hit & run или массивный силовой напор?
Интересный собеседник,имхо,определяеться тем,насколько широк его кругозор,а также глубиной познаний в каждой из отдельных областей.Я тебя не ограничиваю по времени и цель этих вопросов - поболтать,оценить.Тебе не кажется,что некоторые темы ты не раскрыл или раскрыл весьма скупо?
К тому же,а вот почему именно два раза?Очень распространённый ответ.Лично если бы я хотел в Анфор,но меня не брали,я бы пытался снова и снова.
1.С какой целью я писал первый абзац этого сообщения,на твой взгляд.И почему ты оставил его без внимания?
2.Верно,ты прав.Люди которые поступают только с 2го раза или более - не короли дороги.Но если тебе хочется чего-то - бросать дело на полпути не стоит,имхо.
3.Вероятность 7/8.Алгоритм решения задачи - чтобы орёл выпал только на 4й раз,необходимо чтобы "режка" выпала три раза подряд.Вероятность этого события - 1/2^3.
Тогда вероятность,что орёл выпадет на 4й - 8/8 - 1/8 = 7/8.Возможно,я где-то ошибся,однако это точно не 50%)
Привет
На початку, як тільки Культ заснували, мене обрали одним з чотирьох Старійшин. Пробув я ним близько двох місяців, після чого Старійшин переобрали і на моє місце став Ars, а я в свою чергу Елітою Культу, ким був до його розпаду.
У нас ты начнёшь с mortal'а, не обидно будет после старейшины и элиты?
Против, не нравится аватар.
Хочу увидеть рекоммендацию от Аллерта на тебя
Glukogen
Цікаве запитання, ніколи не задумувався над ним

Але є декілька речей, якими я пишаюся. Я хороший друг, на мене можна покластися, я здав вступні екзамени до одного з кращих училищ Європи на відмінно, переміг в районній олімпіаді з англійськоі мови, закінчив перший семестр без вісімок, я склав іспит на кухаря третього розряду... Поки все, але життя попереду і список поповниться.
Templar
Мені більше подобається стиль hit&run. Для мене він є цікавішим, та як мені здається, ефективнішим. Адже ти робиш один швидкий, смертельний удар і зникаєш, що дає змогу уникнути поранення чи смерті. Проте й в силовому натиску є своі переваги. Таким чином ти не даєш противнику перепочити і в кінці кінців, змучений боєм ворог робить помилки, що дає змогу нанести фінальний удар.
Kendr
Вибач, що не звернув уваги на твій перший абзац. Думаю ти хотів сказати, що я відповідаю не достатньо розгорнуто, просто я звик давати відповідь чітко на поставлене запитання, але я буду старатись писати розгорнутіше. Можливо це пов'язане з моєю майбутньою професією, бо на кухні немає часу на балачки і доводиться відповідати чітко та стисло.
Цілком згідний, але все залежить від самоі мети, я так думаю.
Umka
Ні каплі не обідно. В новому колективі потрібно заслужити повагу з нуля, а не вихвалятися своіми колишніми заслугами та досягненнями. Тому я готовий починати з низів, аби досягти висоти.
Sjukdom
Не розумі що не так з моім аватаром... Чи можу я якось змінити твоє рішення ? Можливо в тебе якісь притензіі чи зауваження до мене ? Я вислухаю твою критику, та якщо це буде можливо, я попробую виправитись.

Step
Нажаль це неможливо, так як в нього бан на форумі та серверах. Можливо я попрошу його написати іі в скайп, а пізніше зроблю скріншот та залию його сюди ?
Ну давай, мене цілком влаштовує
Ок. Як тільки застану його онлайн, зразу напишу.
Твою відповідь можна написати більш лаконічно: хороший друг і добре навчаєшся. Невже це все, за що ти пишаєшся собою? Не вірю) Подумай ще, не поспішай. Добре навчатись - це просто чудово, але різноманітність життя не має меж.
І розкажи мені, будь ласка, про бачення себе через 15-20 років. Спробуй реалістично передати.
Окей, твой взгляд на стиль боя мне понятен. Напиши, пожалуйста, какой стиль боя больше соответствует Кодексу?
Step
Характеристика
Glukogen
Хм... я зібрав колекцію моделей машин, масштабом 1:43. Їх є понад 300. Власноруч заробив гроші на новий комп'ютер та планшет. Поки більше не замічав за собою речей якими варто пишатися...
Через 15-20 років, я бачу себе успішною людиною, шеф-кухарем в пристижному ресторані. Маю сім'ю, є дитина, хлопчик

. Є вища освіта. Трошки згодом, думаю відкрию свій ресторан-кондитерську. До того часу вже придбаю машину, думаю wolksvagen golf або kia seed. Побудую дачку, десь подальше від міста, думаю кілометрів за 70-80. Планую з'їздити до Франції на кулінарні курси, завжди мріяв там побувати). Далі планую жити просто в своє задоволення...
p.s. Якщо ви скажате, що за такий короткий час досягти такого не можливо, то я відповім: шеф-кухар, в пристижному ресторані заробляє мінімум 10 тис. грн в місяць. Тому, якщо постаратись, то все можливо

Плюс, можна ще десь підробляти, що дасть додатковий прибуток. Також, в училищі де я зараз навчаюся, є така фішка, як гарантоване працевлаштування, про яке говориться в контракті, який я та директор підписували. Тому без роботи в любому випадку не залишуся.
Templar
Я думаю, що лицар Анфору повинен володіти цими двома стилями. Як відомо, проти різних суперників, потрібно підбирати окрему тактику та стиль бою. Отже, щоб перемагати любого, потрібно зостосовувати всі свої вміння, як в тихому та швидкому поєдинку, так і в лобовій атаці. Лицар Анфору понад усе важливо захистити себе, братів та дім. Для цього він має бути в змозі дати жару будь-кому, хто зазіхне на його цінності.
Ну вот не нравится он мне, аватар твой вот и против. Что делать будем, твои предложения?
Sjukdom
Я хотів почути більше аргументів... )Думаю варто розібратися. Якщо твоя причина вагома, наприклад, мій аватар суперечить кодексу чи т.п., то я його поміняю. Можливо ти просто маєш зуб на мене або категорично не хочеш бачити в Анфорі ?
А если причина не весомая?, менять не будешь?
Вархэд провел проверку на наличие умения махать сэйбером. Впечатление положительное. (6-4)
Также взвесив все остальное, я решил, что хочу видеть этого человека в нашем клане. ЗА
Pupizoid
25.4.2013, 20:50
Где мид?
Sjukdom
Якщо причина не вагома і не стосується кодексу і правил, значить це твоя особиста неприязнь. Значить твій голос цілком зрозумілий. Але я не знаю, чим тобі так допік )
Pupizoid
між Топом і Ботом ?))
p.s. буду відсутній 3 дні. Якщо є потреба, то можна прикрити заявку на цей час ?
Человек видит то что хочет видеть, никакой личной неприязни нет, но в нескольких постах ты о ней уже упомянул, странно ). Есть лишь аватар, который мне не нравится и против, которое я и озвучил. Закрыто.
Я так сприйняв твоє "Проти", бо в більшості кланів, має бути аргументована відповідь. Пізніше я ще раз перечитав ваші правила розгляду заявок і побачив, що магістри можуть не пояснювати свій голос, тому до тебе претензій немає )
Але хотілось би якось змінити твій голос, якщо це можливо
Как ты считаешь, что тебе нужно для счастья?
и еще, почему люки круглые?
Umka
Як би це банально не звучало, але для щастя мені потрібна здорова сім'я, стабільний прибуток, вірні друзі.
Ну я думаю, вони круглі, тому що вони якось естетичніше виглядають. До того ж, якщо вони були б квадратні, наприклад, то вставши на ребро вони б провалювались.
Кто проживает на миде?
Какой любимый артефакт нашего вархеда?
Емм... Мідер ?
Чесно кажучи, не знаю ) Думаю рапіра ? ))Всі люблять рапіру )
Він тебе про доту питає, якщо що.
Ти непоганий бієць, 10\0 на елеганті з мінімум 2ма учасниками кланів(будь-який клан, аби не нейтрал)
Все неверно.
Так не интересно, поспрашуй.(Паладин Chrome тебе поможет)
Ну я розпитав Пала) і ось що я дізнався:
На міду проживає Forget Me Not і його любить підміняти Excont
Любимий артефакт Вархеда - Vladmir's offering
Даю еще 3 дня на выполнение моего задания,потом проголосую.
За.Однако,кандидат меня не порадовал и,имхо,является заурядным собеседником.
Вибачте за неактивність, просто екзамени зараз пішли...
Всім дякую за голоса, постараюсь оправдати їх )
Kendr, нам варто краще познайомитись і ти переконаєшся в протилежному

Daitro, квест виконаю як тільки з'явиться час на ДЖА
ЗА, меня порадовал
Lossberg
12.5.2013, 11:32
За
Почему не озвучил что был в LTS, почему ушёл? Почему ник "Justfriend", а не "Sanguinis"?
Ник(и) бота(ов) в студию.
Бо мене ніхто не питав

З LTS пішов, бо він розпався. Нік Justfriend обрав, тому що його я вигадав до ніку Sanguinis.
Серед ботів є один, але я навіть нік його не пам'ятаю, тому точно не скажу...