Я ознайомився з правилами гри на серверах XJedi, правилами форума UA Galaxy, Кодексом и Історією Анфора.
Рольова історія
Моя власне моя
перша заявка до Анфору (строго не судіть,мені 14 на той час). Велика, але місцями інформативна.
Моя
заявка до Республіки , прошу в плані рольової історії опиратись на неї. Щось особливо додати до неї не можу. Та й розповідати з часу вступу немає про що.
Причини вступу
Причини вступу найрізномантіші від рідного колективу і близької ідеології до жовтого кольору і власної гордості.
Особичті данні
Звати Максим, 18 років, студент ІПСА НТУУ "КПІ", спеціальність системний аналіз. Серед інтересів прогулянки з друзями, гра в мафію, баскетбол.
Боти відсутні.
З учасників клану хоча б поверхнево знайомий з кожним.
Сума цифр: 25.02.2013 = 15
Привет, Step. Рад тебя видеть снова на портале. Такой вопрос к тебе: Планируешь ли ты играть JA, пополнить ряды сильных воинов Ордена Анфор или будешь сидеть исключительно на форуме?
Привіт. Думаю, що в більшій мірі буду форумним відвідувачем, аніж активним гравцем. Хоча час від часу активність просинається і я починаю грати, але спалахи швидко проходять, а інколи одразу пропадають з огляду на зайнятість.
Чего так поздно решился? Ведь Анфор уже больше дух месяцев как вернулся.
Закрив сесію, повернувся до нормального життя.
Ок, ЗА, помню как верного Анфоровца)
Жизнь эта вряд ли нормальная, но рад снова видеть, ЗА ^^
Як бачиш Орден на порозі змін.. багато чого пішло, щось прийшло, оновився Магістрат.. з'явилися нові люди.. що скажеш зі сторони?, як Кодекс, система звань, загальна ситуація?
Чудовий лицар і гарна людина, тільки ти грай хоч інколі, нам зараз не вистачає боєвоï міці.
За!
Nosferti, щодо людей багато чого сказати не можу, здається ті ж самі) До змін у Магістраті відношусь нейтрально, магістри - це останні люди, в котрих я почну сумніватися, їм я довіряю. Кодекс основні ідеї береже і це не може не тішити. Загальная ситуація майже без змін, хіба що активність трошки вища ніж та до якої я звик, думаю якщо люди не втратять запалу, то клан буде міцний та поважний.
ПРИЙНЯТИЙ, інакше бути не може)