Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Рэпер "Сява" - Бодрячком
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
Ikrit
Риальный рэпер! Ы.

AiVeR
Рофл _a1.gif Клас!
-Dzirt Do'Urden
Серьезные ребята. Все интелегентно, как в академии наук. Третье образование только, было не обязательно. Получил массу эстетического удовольствия. Бах, Моцарт и Пергюнт теперь для меня перманентная серость куриного помета на фоне блеска сверх-новой Авроры. До появления Сявы в моей жизни я жил как последний упырь.
На рингтон! хD
Rock
Ге а я вчера его видел(всмысле видео))Красавчег)

-Shaddar
Нормалёк)))
Gildan
Я прозрел. Я половину такого даже не слышал. Просто супер. Моцарт курит в переулке. Просто супер.
ЗЫ: Бодрячком, бодрячком, держимся бодрячком megalol.gif
-Strike
=) Кул ...
Savant
Оба, это ж Сава на разводе biggrin.gif
Rugrat
Куууул!!Я под сталом!!Вот видео смешное!!:megalol:
-Yondaime
Мне одному не понравилось? huh.gif
-Sarim
Ні, не тобі одному. Це гопйо вже так дістало, що далі нема куди. І що найбільше засмучує - їх стає все більше. Я колись як на Чоколівці жив, то йдучи з школи додому міг по дорозі наткнутись десь на 3 випадки розводу або бійок. Особливо мене перло коли якийсь мєлкий гоп-розвідник домахувався до мене biggrin.gif , хоча це бувало рідко. І найбільший парадокс - Радіоринок, осередок бидлоти, ніколи не вирізнявся з усіх інших живописних місць того району биковськими сутичками. А от пройди метрів 50 від ринку і "гоп-стоп, мы подошли из-за угла".
Ikrit
Тю так тут же стьоб над гопами _a1.gif
-Sarim
Та яка різниця, в житті гопи ше більш дурнуваті, на відео деколи навіть так не постібаєшся, що можна в реальності деколи побачити.
Ikrit
Я дуже давно з ними не стикався і забув які вони з себе, тому, мабуть, мені почало здаватися шо їх вже майже нема.) Треба десь побродити - на троєщині чи на борщазі біля "Колібрісу" laugh.gif
Constantine
видео не поперло)
а гопы лохи)) от них трендежа много, а дела в основном мало. жаль, что их популяция растет biggrin.gif
Erfoc
Трохи перефразовано з баш.орга:

"-Воробьи - это души умерших гопов, так же чирикают, крутяться возле тебя и клюют семечки.
-Или наоборот - гопы - это души умерших воробьев".

Відео також не проперло в плані поетичному і режисерському, але те, що це був стьоб над гопами - уважуха.
-Nefarious
Видео - то, что надо. Как выразился один известный в ua-ix человек,

Наконецто я увидел настоящий отечественный реп.
Это тру !!! Именно таким должен быть наш реп. Ибо именно такие у нас “негры”

2 Сарим - ты не прав. На Радиорынке гопы не дремлют никогда. Просто они там действуют другими методами.
Balt
Хех, на него уже диссы есть http://ru.youtube.com/watch?v=v9Ujh20v4cc&feature=related _a1.gif

Икрит, а ты случайно не раскручиваеш Сяву?)
Rock
лол)Следующий клип будет на метал тему)
Spellman
Тупая песня. Тупое видео, тупые рифмованные слова. Славику русский язык учить в первый класс дорогаad.gif И чего вас всех прет..._a1.gif
-Des
Ерунда настоящия closedeyes.gif
Haydamaka
Та чого, перший ролік, який Ікріт виклав - прикольний і веселий стьоб-пародія _a1.gif Мені він навіть смішним здався) А от інше вже не те, що занадто - то нездраво
Ikrit
Кстати да, насчет второго видоса я согласен - параша, просто нашел, решил тож выложить, мож у нас его поклонники есть _a1.gif
-Alpine
"Бодрячком" понравился,особенно пару фраз оттуда =)
Второй так себе..)
Oracle
*Держимся бодрячком* ыыы просто клас))) Гопота рулит)))
Savant
Опа-опапа, вторая часть "отдыхаем хорошо"- http://www.youtube.com/watch?v=J72d1Bzf22A&feature=related

+ анонс !концерта! Сявы.
http://ru.youtube.com/watch?v=kyczPPFkGhk&NR=1
Savant
Уупс)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.