Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Клони і штурмовики імперії
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
Dan
В кінці 3ого епізоду ми бачимо як армія республіки стає армією імперії, оскільки підкоряється лише імператору. На початку 4ого уже немає серед офіцерів ніяких клонів, офіцери це люди з різними обличчями без броні. Моє питання полягає в тому, чи клони і штурмовики це одне і те саме чи ні. Чи суть лише в різниці костюмерів 70х і 2000х років, чи в іншому?

Якщо пам'ятаєте, клони мають змодифіковані гени росту, і ростуть дуже швидко. Значить і старіють рано. За 20 років вони могли всі вимерти. Питання в тому чи замовила імперія нових клонів чи може створила військові академії і армію з громадян?

Хто читав книжки про цей період, просвітіть smile.gif
-Darth Rash
Итак, начнем урок истории))
Армия клонов стала армией Империи. Как можно узнать из книг, комиксов и Баттлфронта 2, после развала Республики Империя:
1) Открыла Академии для набора людей (не клонов)(Одну из них закончил Хэн Соло)
2) Продолжила клонирование, НО! Уже не от одного человека, а от многих. Тоесть, в Республике были клоны Джанго Фэтта. В Империи же были клоны к примеру Васи Пупкина, Пупки Васькина, Петра Сидорова и т.д. Это давало определенные преимущества.
ОТАК!
А у Республиканских клонов было ускорение роста примерно 2х. Тоесть, они в 20 лет вполне могли еще быть в строю.
Dan
Ок, все логічно і ясно smile.gif

Тепер, Rash, допоможи республіканцям придумати систему звань і скажи чи їм взагалі потрібна армія, чи може щось інше аналогічне. Просто наскільки я розумію, під кінець старої республіки армії у неї взагалі не було. В новій республіці армію було створено, але про неї дуже мало відомо.

Звання до Армії Імперії я взяв з wookieepedia.com, так що це не плагіат SA )
-Darth Rash
В конце-то армия была - в самом конце - армия клонов.
В Новой Республике армия смахивала навсе тех же Повстанцев... Звания попытаюсь наковырять!

Хмм...Вспомнив фильмы и полазив по Вукипедии, я пришел к выводу, что звания походу были такие же... blink.gif Но так нехорошо будет...
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.