Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Машина для мойки котов
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
-Izverg
http://mobbit.info/item/2303
Starforce
biggrin.gif Улыбнуло))
Dan
У мене кицька ) Я знайшов спосіб тримати її так щоб вона не видряпала очі, коли мию ))
Mark Ragnos
Посадить би туда создателей етой "умной" машини !!! ranting.gif
Кису жалко ak.gif ak.gif ak.gif
Kavalorn
(Dan Mor @ 12.11.2007, 18:00) *

У мене кицька ) Я знайшов спосіб тримати її так щоб вона не видряпала очі, коли мию ))

0_o
как???
Dan
(Kavalorn @ 12.11.2007, 19:22) *

0_o
как???

))))))))))))))
Ну вона невелика у мене, треба абхопити обидвома руками усе тіло в області шия - пахви - груди. Можна трохи натягнути шкіру, їй тоді важче буде рухатись )) Шкіра в області шиї у неї нечутлива для розтягування, природою спеціально для цього призначена ))
Якщо грамотно візьмеш, передні лапи будуть дивитись прямо, трохи вбоки, нездатні поворушитись. А задні треба обперти в раковину, щоб не подряпала ними як кролик (кролик, коли за вуха тримаєш - падлюка - дряпається задніми лапами аж до вух ))

От ттакто. Але мити в цей час повинен хтось інший )

Покажи як її син там поживає )
ARSQ
Видео классное)

А у меня дома две собаки 3 кошки _a1.gif
Roofless
(Dan Mor @ 12.11.2007, 21:18) *

))))))))))))))
Ну вона невелика у мене ... От ттакто. Але мити в цей час повинен хтось інший )

Дан, а ти не можеш викласти відео-посібник по цій справі?))) А то я свою кицьку не мию з тих пір як вона вириваючись лапою розтрощила частину старої табуретки))) Вже багато років її ніхто не миє, усі бояться)))
Dan
(Roofless @ 12.11.2007, 21:37) *

Дан, а ти не можеш викласти відео-посібник по цій справі?))) А то я свою кицьку не мию з тих пір як вона вириваючись лапою розтрощила частину старої табуретки))) Вже багато років її ніхто не миє, усі бояться)))

laugh.gif ок )) я спробую )

Та ні... передумав ) Можу тільки зняти як її брати треба ))
Мию я кицьку не часто. Раз на рік ))) Вона взагалі чиста, вилизується кожен день. Останній раз здається мив, коли у неї були діти. Вона просто не встигала вилизуватись сама, бо вилизувала котенят.
Dan
Слухайте, я таку новину для відкрив про котів! ninja.gif
Я порахував кількість пальців у своєї кицьки... угадайте скільки в неї їх blink.gif

На передніх лапах по 6 пальців: 5 з кігтями, 1 без кігтя.
На задніх лапах лише по 4 пальця (з кігтями) ai.gif

Порахуйте у своїх домашніх собак/котів unsure.gif
-Izverg
(Dan Mor @ 13.11.2007, 0:57) *

На передніх лапах по 6 пальців: 5 з кігтями, 1 без кігтя.
На задніх лапах лише по 4 пальця (з кігтями) ai.gif

Порахуйте у своїх домашніх собак/котів unsure.gif

1 без кігтя. - может и не палец (хотя есть и с 7 пальцами кошки)
На задніх лапах лише по 4 пальця - а это Стандартная комплектация.

а по поводу мытья такой прикол: был у меня ремонт в квартире - и делали новый пол. Полы кривые поэтому их "Выравнивали", для этого наливают сначала "Жидкое стекло" - создается типа пленка, чтобы после, когда наливают раствор, он к соседям снизу не протек. Так вот мой красавец, плохо запертый строителями, решил прогуляться по этому стеклу (не высохшему).
Прихожу домой сидит, ждет меня под дверью, лапы засохли, он ходит спотыкается, лапы - слипшиеся комки.
Ну я бегом его отмывать. Так это скотынко само сидело на половину в воде, смотрело на меня жалобными глазками, а я усиленно оттирал ему лапы. Хорошо хоть отмыл... заодно и покупал его целиком.

Так что когда совсем плохо коты и сами купаться будут.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.