Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
страшний лол
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
-Keeper
Любите окультные штучки?) Рассказываю, хз что это такое:
Снимаем мы с Закой клипы с джа, снимаю я фрапсом. Во время сьемок я слушаю немецкую группу enomine - песня ave maria. А у меня фрапс странно записывает звук, бывает через микрофон, бывает вообще не записывает. Вообщем засняли мы всё что нада и я давай переберать ролики, всё они весят около 3+ гигов. И вот я нарываюст на ЭТО:
jamp 2007-09-20 15-43-55-09.avi.
Изображения в нём нет, есть только звук, который весит 3.9 гигов. Хотите услышать что это за звук? Я выдрал кусок аудио из него:
http://shareua.com/file/289899/jamp_2007_0...09.avi.wma.html
реально без дураков, я понятия не имею, что оно и как оно записалось фрапсом:
Gerontos
хм
цікаво, а що він там каже?
і дай музику яку слухав мабуть там і буде відповідь
Starforce
Ого... ниче себе глюк.
Dan
Я думаю тут без ворожки і вареного яйця не обійтись.
Gerontos
спробуй той глюк запустит в іншому напрямку, можливо записались слова тільки в іншому напрямі)
(Dan Mor @ 21.9.2007, 2:17) *

Я думаю тут без ворожки і вареного яйця не обійтись.

це жарт? huh.gif
Dan
А як давно у тебе комп'ютер? Кому ти його показував? У тебе бувають перепади напруги? У вінчестері зберігаються фотографії померлих людей? Буває таке, що зображеня дісплея здригається і туманиться.. а потім знову нормальне? Поряд не стоїть ніяких статуеток з єгипту чи тібету?

(Gerontos @ 21.9.2007, 2:19) *

це жарт? huh.gif

та який там жарт... видно що слова якагось померлого німця, який корчиться в муках... схоже запис з потайбічного світу...
Gerontos
(Dan Mor @ 21.9.2007, 2:19) *

У тебе бувають перепади напруги? У вінчестері зберігаються фотографії померлих людей? Буває таке, що зображеня дісплея здригається і туманиться.. а потім знову нормальне? Поряд не стоїть ніяких статуеток з єгипту чи тібету?

я про таке перший раз чую, мабуть це вже з якогось фільму пішло, імпульс наче зветься

"видно що слова якагось померлого німця, який корчиться в муках... схоже запис з потайбічного світу"
там голос співака і і на глюку однаковий
Dan
Фільми створюють по реальних подіях та слухах... у мене колись таке було , що стерлись важливі файли на вінчестері... я запустив програму відновлення, а там крім відновлених файлів з'явилась купа растрових картинок з білим та червоним кольором... всі картинки були схожі на плями крові
-Keeper
лол, я так и знал, это всё сфинкс который возле колонки стоит!)
Dan
(Gunmad @ 21.9.2007, 2:24) *

серйозно? стоїть? Звідки тобі його привезли?
Gerontos
(Gunmad @ 21.9.2007, 2:24) *

да я тобі кажу запусти музику в в обратному напрямку і ти теж саме побачиш,спробуй і скажи що вийщло
згадав фільм "білий шум" зветься
Dan
(Gerontos @ 21.9.2007, 2:26) *

фільм "білий шум" зветься

треба буде подивитись..

Ганмед, у тебе в хаті є часник або срібні предмети? Тобі треба вигнати біса доки не пізно...
Constantine
ai.gif ak.gif ak.gif ak.gif
-The Optimus
Прислушайтесь! Это немецкий вариант озвучки какого-то скина из ДЖА.
Он там чето про джедаев гавкает) Но на немецком)
-Nattramn
Я дам это ерфоку, он шарит по немецк. Может чегото и разъяснит.
Savant
Я знаю)) Это Гитлер шлёт послание из потустороннего мира, он перепутал тебя со скинхэдом)))
-Nattramn
megalol.gif
По моему над нами решил поприкалыватся Гунмад. _a1.gif Это по моему не озвучка скина, но и не погибающий немец. closedeyes.gif
-Keeper
лол, порево?))
-Makaka
озвучка к игрушке)
но, больше на порево смахивает )))
-Nattramn
(Gunmad @ 21.9.2007, 13:00) *

лол, порево?))

laugh.gif Фактически.
Cloud
100% озвучка когось з джа. Там про джедаїв, кредити та ранкорів проскакують фрази.
-The Optimus
Блин, неужели хоть ктото кроме меня услышал...
Вы послушайте, там про джедаев слышно ЯВНО. Причем скорее всего это катарн какой-нить.
Dan
Це мабудь німецька озвучка джа, single player от і все. )
-Plague
Там інколи чутно як стоне Кайл Катарн. Значить Дан Мор правий.
Rock
Звуки стона - звуки из скинов которые на компе у мну есть)он говорит чтото про стардестроер + джедаи + скайфокер)))
-CloneTrooper
бред какой-то. наверно магия... _a1.gif даже не знаю что сказать... blink.gif
-Akselei
ОМГ) ого звуки)))
-Hannibal Lector
То ти напевно німецькі ххх фільми дивився... ad.gif ..... megalol.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.