Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Zel Nom
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Zel Nom
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки

Я народився на планеті Крелот 3, жив звичайним життям з батьками, доки не трапилося лихо. Імперія влаштувала рейд по планеті в цілях поповнення рядів ситхів, вони шукали дітей із здатністю контактувати з силою, я виявився одним з таких... Силоміць два солдати швидко наділи на мене енергетичні наручники, та кинули до однієї із кают їхнього зорельоту. Я був у стані шоку, просто сидів на колінах, і плакав. Коли ми, разом із іншими дітьми опинились на пустельній, сухій планеті нас повели у будівлю, яка входила прямо у скалу - це і була академія ситхів. Після того пройшло 2 місяці, ми ще нічого не вміли, а за найменше недотримання дисципліни нас суворо карали старші учні, які вже досить добре володіли силою темного боку. Для мене ще дуже дивним здалось те, що за хоча б згадку про дім того, хто це зробив практично доводили до півсмерті, а потім залишали у його маленьких бараках на одинці, давши тільки малкенький мед - набір. Спочатку, щоб мене не били, я намагався робити вигляд, що сумлінно виконую все, що наказують майстри. Але потім я почав помічати, що це мені вже подобаєтся, що я прагну бути сильнійшим, особливо у використанні сили. Це спочатку лякало, але потім наставав дивний спокій, наче хтось мене втішає, навіть частично оволодіває мною. Пробувши в академії трохи більше 1,5 років я вже частично вмів використовувати силу у своїх цілях. Але все змінюєтся, нашого колишнього головного майстра - Ролза Тіку вбив на змаганнях інший, який і став новим вчителем. Він був дуже жорстоким, любив просто знущатися над нами. І одного разу я не витримав, і зміг утікти, не гаявши часу - побіг у космопорт, забіг у якийсь корабель, сховався в ньому, і дочекався поки він відчалить. Коли ж прибув на іншу планету,яка, як потім виявилося належить до складу Республіки то не знав, що робити, і куди дітися. І як спробував вибігти із корабля - мене спіймали його власники, які виявилися солдатами Республіки. Вислухавши мою історію, вони мене забрали до штабу, до подальшого пояснення. Потім мені дали тимчасовий притулок...і ось відчувши себе досить вільним, я подався отримувати громадянство.

Чому я прагну стати громадянином Республіки?
Хочу пожити звичайним життям, влаштуватися кудись на роботу, відчувати себе захищеним.

Про Республіку я хорошої думки: адже тут всі один одного підтримують. Я давно хотів так жити після того як мене забрали ситхи.

Плюси:

Республіка сильна, та демократична.

Дає свободу, та захист всім її учасникам.

Добре ставится до інших кланів.

Мінуси:

Досить невелика активність на серверах.

На порталі я приблизно рік.

Інших ніків у мене не було.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
ARSQ - За
Daiver - 3а
Devil King -
Dirol -
Ever -
Fallen - Против
Feliss -
Grave Max -
Kaine -
Sage - 3a
Nikooz -
Xemul - 3a
Volhv - За
Zilbit -
V.I.P. громадяни:
BlackHawk -
centrix -
Constantine -
Gerontos -
Haydamaka -
Matador -
Nikooz
На порталі я приблизно рік.

o_O!

Республіка сильна, та демократична.

Как два этих качества могут сочитаться?
Zel Nom
Що до дати реєстрації:

На форумі мені довелося реєструватись чотири рази, кожного разу заново.

Відповідь як демократія і сила можуть співіснувати:

Демократія - це влада народу, а отже і відстоювання його інтересів, та ця форма правління не робить свою державо слабкою, звісно існує і армія, і сильна економіка, як це і видно у рейтингу. Демократія робить в одночас Республіку сильною, і дає народові мати великий вплив на її політичне життя.
Ever
Значит, если не демократия, то государство слабое?
Nikooz

На форумі мені довелося реєструватись чотири рази, кожного разу заново.

Не находишь, что кто-то начинает утопать во лжи?

Что изменится в нашей(юаговской) Республике, если мы сменим строй на монархию?
Zel Nom
(Ever @ 5.9.2010, 12:09) *

Значит, если не демократия, то государство слабое?

Якщо не демократія, то державі не можна опиратися на підтримку народу у якийсь скрутний час. Якщо ж це буде монархія воно теж ефективне, бо люди боятся піти проти Імператора ( або ж царя),бо за це їх можуть покарати. Демократичну форму правління можна підірвати із середина - як це зробив Дарт Сідіус, але для цього потрібні роки, і великий розум та хитрість. А монарфічну звергши Імператора, що бувало навіть робили його найближчі піддані, яким він довіряв, або ж сильні завойовники.

Будь яка правління - монархія, чи демократія, чи інші їх різновиди мають слабкі, та сильні сторони, які дуже довго можна перечислювати.

(Nikooz @ 5.9.2010, 12:14) *

Не находишь, что кто-то начинает утопать во лжи?

Что изменится в нашей(юаговской) Республике, если мы сменим строй на монархию?

1 - Я можу навіть розяснити, чому я 4 рази реєструвався.

Перший раз в мене був незадовільний нік, який і мені потім не сподобався, ото ж я зареєструвався як Zel-Nom, так із дефісом (зараз я же я Zel Nom), потім я виришив авторизуватися у грі, але не туди написав прохання, і мені дали перманентне Р\О на форумі. Після того довелося в котрий раз заново реєструватись(Вже на Zel Nom), і тоді в мене вийшло авторизуватись в грі, бо я написав прохання туди, де треба. І четвертий раз після того взлому ЮАГ хакерами, так як мій профіль видалився.

2 - Що змінится, якщо змінити устрій на монархію.

Відразу ж виникнуть суперечки між громадянинами, солдатами, і Орденом Джедаїв. Хоча можливо відбудетсяі певний стрибок у гору військових сил. Але потім на мою думку держава почне занепадати, з неї вийдуть багато людей. Почнется ворожнеча між Імперіює ситхів, та новоутвореною Імперією за більший вплив, в результаті можливе навіть повне знищення, або розкол однієї із них.
Nikooz
В каких отношениях щас находяться Республика и Империя? Как это проявляется?

п.с. не делай кучу отступов в конце поста, надоело поправлять _a1.gif
Zel Nom
(Nikooz @ 5.9.2010, 13:34) *

В каких отношениях щас находяться Республика и Империя? Как это проявляется?

п.с. не делай кучу отступов в конце поста, надоело поправлять _a1.gif

На даний момент Імперія доволі терпляча. Вона збирає сили, набирає новобранців, і готуєтся до великого нападу, щоб відімстити. Республіка ж мирно існує, приймає тих, хто хоче вступити, звісно, якщо вони ввічливі, та доволі освідчені.
Як проявляєтся: Ось вчора я був на ОД, там був темний владика, і декілька республіканців, здаєтся армійців. Але ситх до них діла не мав, схоже, що ігнорував.
Імперія поки що не бажає розпочинати бойові дії. І на мою думку, якщо і почне проти її головного ворога - Республіки, то вище згадана зможе відбитись.
Nikooz
Каким будет твой вклад в войну ?
Zel Nom
(Nikooz @ 5.9.2010, 14:08) *

Каким будет твой вклад в войну ?

Я не надто гарно б*юсь. Так що більш схильний до дипломатії, якщо буде війна, то постараюсь хоча б деяких імперців переконати, в тому, що вона не потрібна, і можливо навіть направити їх на вірний - світлий шлях.
Я буду підтримувати інтереси Республіки, та виконувати накази влади.
В крайньому разі піду до армії.
TOUR
Приветствую, кандидат! Что ты можешь рассказать о Баре "Drunk Jedi"? Разузнай все о его персонале и коротко охарактеризуй каждого.
Nikooz
Хм) А для чего вообще Республика воюет с Империей?
Zel Nom
(Sage @ 5.9.2010, 14:41) *

Приветствую, кандидат! Что ты можешь рассказать о Баре "Drunk Jedi"? Разузнай все о его персонале и коротко охарактеризуй каждого.

BlackHawk - Виконавчий директор, також Grand Master, в складі Ради джедаїв, 22 роки.
Smol - Засновник бару, володіє всіми авторськими правами.
Sage - Завсегдатай, Клан - Модератор, Лицар джедай, 15 років.
Nikooz - Бармен, заступник виконавчого директора, Модератор, Суддя, Падаван, 17 років.
Gothmog - Вишибала бару, юльнінг, 24 роки.
Devil King - Діджей, Падаван, Родом з Дантуіну, 14 років.
Mr Smash
Почему у Республики "невелика активність на серверах"? Каждый раз как зайдеш на сервер, встречаеш Республиканца... Вот тебе мой квест - как ты обьясниш "То, что не убьёт тебя - то сделает сильнее"
Zel Nom
(Nikooz @ 5.9.2010, 14:47) *

Хм) А для чего вообще Республика воюет с Империей?

Для підтирмання балансу світлого і темного боку. Якщо Імперія захопить всю владу, настане крах, люди втратять частину своїх прав, темний бік сили домінуватиме. Якщо Республіка повність знищить Імперію, знову ж таки баланс зникне, клани які були її союзниками можуть почати ворогувати із Республікою, знову буде війна.
Сама ж сила, на мою думку, не може бути темною, або світлою. Такою є тільки душа того, хто її використовує.

(Turok @ 5.9.2010, 15:30) *

Почему у Республики "невелика активність на серверах"? Каждый раз как зайдеш на сервер, встречаеш Республиканца... Вот тебе мой квест - как ты обьясниш "То, что не убьёт тебя - то сделает сильнее"

Якщо ти переніс якесь важке життєве випробування, і залишився живий, то звісно ж здобув цінний досвід. І коли знов станется щось несподіване, ти вже матимеш про це певну уяву, і зможеш правильно вчинити у цій ситуації. Досвід робить тебе сильнійшим, і більш готовим до нових випробувань.
Nikooz
Ненене. Это война между Орденами. А почему воюют государства?
Zel Nom
(Nikooz @ 5.9.2010, 15:43) *

Ненене. Это война между Орденами. А почему воюют государства?

Республіка та Імерія воюють за більший вплив на Галактику, чим більше планет буде приєднуватись до Республіки тим їй вигіднійше таким чином вона буде отримувати податки, зможе використовувати космопорти ціх планет для військових, або торгових цілей, набирати більше рекрутів. Але й планети отримуватимуть підтримку. Бо втрачата ціх планет принесе певні збитки.
Імперія ж завойовує їх, а не пропонує добровільно приєднатися.
Ото ж війна - це спосіб приєднати до себе якомога більше планет, або захистити вже прєднані.
Mr Smash
эхх biggrin.gif напутал, шо самому неясно, ну ладн пускай. Попробуй выйти из неравного боя (3 на 1, где 1 - это ты) победителем, только без чейто-либо помощи, жду скринов!
Nikooz
А за что воюют государства ?_a1.gif Какая основная цель?
Zel Nom
(Turok @ 5.9.2010, 16:00) *

эхх biggrin.gif напутал, шо самому неясно, ну ладн пускай. Попробуй выйти из неравного боя (3 на 1, где 1 - это ты) победителем, только без чейто-либо помощи, жду скринов!
Mr Smash
Хорошо, молодец, только что за, растянуло пол страйницы?! Ты носиш скины владык ситхов? И используеш тёмную сторону силы?
Flake
Поменяй скин на светлый, а не Малак ad.gif И кстати, грип это не по Джедайски=)
Zel Nom
(Nikooz @ 5.9.2010, 16:03) *

А за что воюют государства ?_a1.gif Какая основная цель?

Завойовування нових территорій, та ресурсів іншої держави.
Можлива також повстанська війна - за свободу.

(Turok @ 5.9.2010, 16:22) *

Хорошо, молодец, только что за, растянуло пол страйницы?! Ты носиш скины владык ситхов? И используеш тёмную сторону силы?

Скін не владики ситха, а мисливця за головами на ім*я Кало Норд.
Коли я виконував саме цей квест, то не використовував силу взагалі, а що до того , що на скріні видно начебто я чомусь переключаюсь на гріп ( та ще й після вбивства суперника), так це тому, що в мене є дратівлива для мене самого звичка постійно переключати сили туди сюди під час бою, і навіть просто так. Вона з*явилась від того, що колись, коли мені треба було негайно використати одну силу, і я натискав F , то виявлялось, що стоїть геть інша, і мене вбивали, ото ж потім я кожного разу, як відроджувався почав ставити потрібну силу, а ще згодом палці самі почали переключати туди сюди, щоб запевнитись, що стоїтьта, що мені потрібна, навіть, якщо я був упевнений у тому, що стоїть яка треба. Ось чому в мене на скрінах показано, наче я переключаюсь на гріп - це скорійше від нервів.
І я присягаюсь у тому, що всіх трьох сразив мечем, на першому і другому скріні навіть видно трупи суперників, і сліди від меча на стінах, та підлозі, якщо придивитися.
Nikooz
У мну тоже есть привычка переключать силы))
А зачем им это?) государствам, в смысле...
Zel Nom
(Nikooz @ 5.9.2010, 20:17) *

У мну тоже есть привычка переключать силы))
А зачем им это?) государствам, в смысле...

Бо, якщо їх завоюють - маєтся на увазі якісь держави, вони будуть залежними, та не матимуть своїх власних законів, або ж мови.
Якщо ж виграють війну, то стануть сильнійшими, почнуть швидше розвиватися за рахунок захопленої держави. Кожна хоче бути найсильнійшою, та найрозвиненойшою - по перше це дає право мати вплив на інші держави в цілому, а також почуватися у більшій безпець, бо інші 7 разів подумають, перш ніж нападати на когось сильнійшого.
Nikooz
Мм) Мне нравится твоя точка зрения.
Вот посмотри на заявки, которые щас рассматриваются... Скажи, кто тебе больше нравится и не нравится. И почему.
Zel Nom
(Nikooz @ 5.9.2010, 20:56) *

Мм) Мне нравится твоя точка зрения.
Вот посмотри на заявки, которые щас рассматриваются... Скажи, кто тебе больше нравится и не нравится. И почему.

Мені дуже сподобалися заявки, та відповіді Windu та Kisame.
Windu адекватно відповідає на запитання, але все ж таки важко сказати більше, бо мова там восновному йдется про стиль бою, та його "чесність" , та "нечесність". Також я одного разу грав з ним на дуелі, він не підлий в бою, та має хороші навички саберфайтингу.

Kisame - дає дуже розгорнуті відповіді, мабуть також сильний в бою, оскільки набив силу до трьох! Але також важко сказати більше, бо тут вже йде тема: Хто поганий Джедай? Та назви їх..

Не склала приємне враження на мене заявка Komik'а, не можна помстою прокласти шлях Джедая! І щось він довго не відповідає...

Заявка Demi God мене привела в жах, мало того, що вона (або він, я взагалі заплутався) не відповіла нормально на поставлені комісєєю питання, так ще і набрехала. І вчинила проти правил, подавши заявку відразу в декілька кланів.
Xemul
Как ты относишься к Войне Армии против Демонов?
Mr Smash
(Zel Nom @ 5.9.2010, 19:20) *

І я присягаюсь у тому, що всіх трьох сразив мечем, на першому і другому скріні навіть видно трупи суперників, і сліди від меча на стінах, та підлозі, якщо придивитися.

Не волнуйся ты так, когда ты отвечаешь, мы же тебя не на расстрел ведем всётаки biggrin.gif Будь смелее. В общем поддерживаю
Dirol
Поспрашивай у глав Серой Лиги и подкланов, какие у них планы на будующее по поводу остальных кланов. Сейчас скучновато, нету войн ( кроме отдельной войны РА с Дем, в которой РА справятся и сами ), а все остальные кланы тупо просыхают. Не хотят ли GL ( Серая Лига ) сделать игру как нибудь интересней, спроси у них.

Zel Nom
(Xemul @ 5.9.2010, 22:47) *

Как ты относишься к Войне Армии против Демонов?

Те що не вб'є Республіку - те зробить її сильнійшою.
Flake
Привет еще раз _a1.gif

Бумеранг можно бросить так, что он вернется обратно, не коснувшись никакой твердой поверхности. А можно ли так бросить теннисный мяч?

Zel Nom
(Dirol @ 5.9.2010, 23:28) *

Поспрашивай у глав Серой Лиги и подкланов, какие у них планы на будующее по поводу остальных кланов. Сейчас скучновато, нету войн ( кроме отдельной войны РА с Дем, в которой РА справятся и сами ), а все остальные кланы тупо просыхают. Не хотят ли GL ( Серая Лига ) сделать игру как нибудь интересней, спроси у них.

Ось яку інформацію мені вдалося дізнатись :
Поки що, доволі довгий час у GL немає планів розпочинати із Республіою будь які ворожі дії.
Стосовно планів до інших кланів:
Сіра Ліга вже має мирний договір із Орденом Джедаїв, якщо вдасця - збираєтся заключити союз ще з кимось. Також можлива війна з Демонами.
На даний момент GL займають вичікувальне положення, і ще не вирішили, яку сторону у війні - Республіки, чи Імперії займати.
Із підкланом Star Warriors практично та ж ситуація.

(Flake @ 6.9.2010, 17:20) *

Привет еще раз _a1.gif

Бумеранг можно бросить так, что он вернется обратно, не коснувшись никакой твердой поверхности. А можно ли так бросить теннисный мяч?

Звісно можна - підкинувши його угору, він повернется назад в руку під дією Земного тяжіння.
Flake
Правильно. Сам догадался или гугл помог? biggrin.gif
Zel Nom
(Flake @ 6.9.2010, 18:00) *

Правильно. Сам догадался или гугл помог? biggrin.gif

Впринципі - ні те, ні інше. Здаєтся я вже колись чув цю загадку, та відповідь на неї.
Отож, як я вже сказав у цій темі - "Досві робить тебе сильнійшим". А знання - це велика сила. Звісно це лише незначний приклад.
Flake
Как думаешь, Йода был достаточно мудр, так как его показали?
Zel Nom
(Flake @ 6.9.2010, 20:32) *

Как думаешь, Йода был достаточно мудр, так как его показали?

Так, він зміг передбачити долю Анакіна. Відчув, що багато джедаїв гине під час виконання наказу 66. Йода вчив багато відомих майстрів - Графа Дуку, Квай Гона, Обі Вана, Люка Скайвокера, та інших. Він був найповажнійшим членом Ордена Джедаїв.
Flake
Очень хорошо что своими словами.
А как ты относишься к тому как Йода вёл себя на Дагоба?
Zel Nom
(Flake @ 6.9.2010, 20:46) *

Очень хорошо что своими словами.
А как ты относишься к тому как Йода вёл себя на Дагоба?

Можливо він випробовував Люка - чи справді той готовий у нього вчитися. Бо під час навчання Йода вів себе мудро. Також видно було, що він не втратив своїх навичок у силі.
Flake
А давай еще больше копнём! Ты помнишь как он вёл себя? Он выгладил как сумашедший! Он бил своей палкой R2-D2, из-за какой то чепухи, и показывал себя не с умной и тем не менее мудрой стороны!
Zel Nom
(Flake @ 6.9.2010, 21:17) *

А давай еще больше копнём! Ты помнишь как он вёл себя? Он выгладил как сумашедший! Он бил своей палкой R2-D2, из-за какой то чепухи, и показывал себя не с умной и тем не менее мудрой стороны!

А що в цьому дивного? Провівши на самоті 20 років, на планеті, якій живуть одні лише дивні звірятка, і нема нікого, зовсім нікого окрім тебе. І не треба забувати, що Йода на той час був уже дуже старий - він помер від старості, а так померло дуже мало Джедаїв, оскільки дуже багатоьх вбивали.

Nikooz
Скажи, как ты относишься к темной стороне Силы ?_a1.gif
Flake
Вот это я хотел услышать!!! Больше не буду тебя мучать вопросами biggrin.gif
Кандидат старается, адекватный, хороший человек, достоин попасть в Республику!
Я поддерживаю этого человека!
Удачи!
Zel Nom
(Nikooz @ 6.9.2010, 21:47) *

Скажи, как ты относишься к темной стороне Силы ?_a1.gif

На це питання мені буде відповісти важко. Але я спробую.
Хоч тепер я і намагаюся стати на шлях світла, але завжди чую поклик темного боку в собі. Іноді він стає гучнійшим, коли я в безвиході, або небезпеці. Коли медитую, підтримую повний спокій - це допомогаю. Все ж таки півтора року пробувши на Коррібані... ця планета залишила відбиток своєї темної аури на мені. Мудрий повинен знати всі аспекти сили, але не заходити дуже далеко, втримувати себе. Адже, якщо темна сила захопить тебе вороття назад буде неймовірно складним, навіть тим, у кого величезна сила волі.
Можливо через багато років я все ж повністю вивільнюсь від ций спокус. Але поки що ... важко сказати.

Xemul
Я могу делать добро, но делаю свечки
Я знаю где взять,но никогда не могу получить
Я не могу ждать,но могу оставаться спокойным
Я не могу думать,но я задумываюсь

Что все это значит?
ARSQ
Понравилась история и ответы. ЗА.
Zel Nom
(Xemul @ 7.9.2010, 22:58) *

Я могу делать добро, но делаю свечки
Я знаю где взять,но никогда не могу получить
Я не могу ждать,но могу оставаться спокойным
Я не могу думать,но я задумываюсь

Что все это значит?

На мою думку - це означає, що людина завжди хоче досягти висот, але не надто для цього стараєтся. Вона не може бути ідеальною.
Це моє власне розуміння цих слів.
-Sakred
Знаю кандидата добре, грає непогано, але не впевнений в собі. Для того щоб ти був впевненішим у собі: Підтримую.
Slam Da Funk

Раскажи к каким кланам республика относиться хорошо и почему
Zel Nom
(Slam Da Funk @ 8.9.2010, 17:39) *

Раскажи к каким кланам республика относиться хорошо и почему

Республіка ставится добре до Order of Anfor, у них союз, також ранійше у союзниках Реп був і SG. У Сірої ліги контракт із Орденом Джедаїв. Республіка добре відносится до всіх кланів, доки вони не починають ворогувати із її союзниками, або ж затівати щось потайки від неї.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.