Я народився на планеті Крелот 3, жив звичайним життям з батьками, доки не трапилося лихо. Імперія влаштувала рейд по планеті в цілях поповнення рядів ситхів, вони шукали дітей із здатністю контактувати з силою, я виявився одним з таких... Силоміць два солдати швидко наділи на мене енергетичні наручники, та кинули до однієї із кают їхнього зорельоту. Я був у стані шоку, просто сидів на колінах, і плакав. Коли ми, разом із іншими дітьми опинились на пустельній, сухій планеті нас повели у будівлю, яка входила прямо у скалу - це і була академія ситхів. Після того пройшло 2 місяці, ми ще нічого не вміли, а за найменше недотримання дисципліни нас суворо карали старші учні, які вже досить добре володіли силою темного боку. Для мене ще дуже дивним здалось те, що за хоча б згадку про дім того, хто це зробив практично доводили до півсмерті, а потім залишали у його маленьких бараках на одинці, давши тільки малкенький мед - набір. Спочатку, щоб мене не били, я намагався робити вигляд, що сумлінно виконую все, що наказують майстри. Але потім я почав помічати, що це мені вже подобаєтся, що я прагну бути сильнійшим, особливо у використанні сили. Це спочатку лякало, але потім наставав дивний спокій, наче хтось мене втішає, навіть частично оволодіває мною. Пробувши в академії трохи більше 1,5 років я вже частично вмів використовувати силу у своїх цілях. Але все змінюєтся, нашого колишнього головного майстра - Ролза Тіку вбив на змаганнях інший, який і став новим вчителем. Він був дуже жорстоким, любив просто знущатися над нами. І одного разу я не витримав, і зміг утікти, не гаявши часу - побіг у космопорт, забіг у якийсь корабель, сховався в ньому, і дочекався поки він відчалить. Коли ж прибув на іншу планету,яка, як потім виявилося належить до складу Республіки то не знав, що робити, і куди дітися. І як спробував вибігти із корабля - мене спіймали його власники, які виявилися солдатами Республіки. Вислухавши мою історію, вони мене забрали до штабу, до подальшого пояснення. Потім мені дали тимчасовий притулок...і ось відчувши себе досить вільним, я подався отримувати громадянство.
Чому я прагну стати громадянином Республіки?
Хочу пожити звичайним життям, влаштуватися кудись на роботу, відчувати себе захищеним.
Про Республіку я хорошої думки: адже тут всі один одного підтримують. Я давно хотів так жити після того як мене забрали ситхи.
Плюси:
Республіка сильна, та демократична.
Дає свободу, та захист всім її учасникам.
Добре ставится до інших кланів.
Мінуси:
Досить невелика активність на серверах.
На порталі я приблизно рік.
Інших ніків у мене не було.
i | Сповіщення: Голоси Членів Приймальної Коміссії: ARSQ - За Daiver - 3а Devil King - Dirol - Ever - Fallen - Против Feliss - Grave Max - Kaine - Sage - 3a Nikooz - Xemul - 3a Volhv - За Zilbit - V.I.P. громадяни: BlackHawk - centrix - Constantine - Gerontos - Haydamaka - Matador - |