Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Кун-фу
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Спорт та здоров'я
Gerontos
адреса Кібальчище 3(або 2 непмятаю) пристройка магазина Десна, 2 поверх,
кінцева трамвая 33,Троєщина

тренування проходять кожні вівт,четв}(19 30) і в неділю(десь з 11 00)
кожен місяць в неділю проходять змаганя(такі як наш ОД)
необхідно мати рукавиці(боксерські) і щиткі на ноги(вони повинні вкривати від коліна до ступні,свої в етельє зробив,купив тільки тканину)
задавайте питання

Думаю адміністрація не буде проти цієї реклами так як цим цікавилось десь 8 людей і можливо ще хтось зацікавиться, до тог ж це буде корисно для здоровя всім хто піде.

Администрация ознакомлена. Действительно этой инфой интересовались. Тема разрешена. BH
-KoYoT
(Gerontos @ 29.3.2007, 19:32) *

Это типа кик боксинг?
Перчатки боксерские насторожили. smile.gif
Gerontos
(KoYoT @ 29.3.2007, 19:42) *

Это типа кик боксинг?
Перчатки боксерские насторожили. smile.gif

ні це древнє бойове іскуство
зарас його покращели для наших часів
Casper
(Gerontos @ 29.3.2007, 20:18) *

ні це древнє бойове іскуство
зарас його покращели для наших часів

Не улутшили, а приспособили)))
Так как у нас никто с 4 лет ним не занимается, и не тренится днями на пролет(людям и учится и на работу надо) придумали что-то типа ускореного курса самообороны, только чуть красивше)))
Big Phil
Опа! blink.gif А я туди колись ходив! Коли мені було років 5-6 laugh.gif Щоправда там тоді шось інше було... Вже не пригадаю що...
-Xammep
Троещина?
Там братки встретят и проведут краткий курс самообороны %)
ЗЫ. Спасибо %)
!
Попередження:
перестань флудити,останнє попередження
-Spock
ЧУВАКИ! кунг-фу отдыхает по сравнению с этим http://kadochnikov.org.ua/
-Xammep
и что это? даже толковую страничку не могли сделать...
-Spock
(Xammep @ 29.3.2007, 23:32) *

и что это? даже толковую страничку не могли сделать...

поверь система Кадочникова на голову выше восточных единоборств, а страничка... не обращай внимания smile.gif
Gerontos
(Casper @ 29.3.2007, 21:57) *

Не улутшили, а приспособили)))
Так как у нас никто с 4 лет ним не занимается, и не тренится днями на пролет(людям и учится и на работу надо) придумали что-то типа ускореного курса самообороны, только чуть красивше)))

не тільки в роках справа,а і в техніці так як тоді використовувались мечі різні, коп"я та різна зброя, виховувся дух, також тоді техніка стала більш гуманою і таке інше,і не красивішою то тільки в фільмах все красиво
(Spock @ 29.3.2007, 23:29) *

ЧУВАКИ! кунг-фу отдыхает по сравнению с этим http://kadochnikov.org.ua/

ці всі діди були колишні кгбісти,охорона високих чиновників,тренери спец отрядів або учасники цих отрядів,
або ті,що вчились у сравжніх майстрів закордоном, яких завербували під страхом смерті совети всі вони пішли на пенсію і щоб підзоробити відкрили школи такі
всі їхні знання викрадено(підгляуто) і невдало скопійовано,там тільки база стара
згоден вони такош майстри, але кун-фу це основа всіх основ,вони невчать тому що вче кун-фу
-Spock
(Gerontos @ 30.3.2007, 0:36) *

ці всі діди були колишні кгбісти,охорона високих чиновників,тренери спец отрядів або учасники цих отрядів,
або ті,що вчились у сравжніх майстрів закордоном, яких завербували під страхом смерті совети всі вони пішли на пенсію і щоб підзоробити відкрили школи такі
всі їхні знання викрадено(підгляуто) і невдало скопійовано,там тільки база стара
згоден вони такош майстри, але кун-фу це основа всіх основ,вони невчать тому що вче кун-фу

в этой системе собрано все лучшее из того что можно найти во всех единоборствах. кстати, как раз по этой системе обучался весь офицерский состав КГБ и элитные спец отряды
Gerontos
(Spock @ 30.3.2007, 0:40) *

в этой системе собрано все лучшее из того что можно найти во всех единоборствах. кстати, как раз по этой системе обучался весь офицерский состав КГБ и элитные спец отряды

верніше вони намагались збирати і брали тльки те, що їм для роботи треба
ще раз поповторю: будь який клуб,стиль і вид бородьби добрий,в цій темі не обговорюйте, що краще
-Xammep
(Spock @ 30.3.2007, 0:40) *

ты этим занимаешься? Как давно, сколько стоит?

!
Попередження:
ВСІМ! Оверкотинг(надмірне цитування) заборонено
-Spock
я этим занимался еще в школе ходил почти год, потом надоело. сколько стоит сейчас не знаю (тогда был 2001 год и стоило оно кажись 75 гр. в месяц, сейчас естественно дороже smile.gif )
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.