Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Поверення меча, і де справедливість на цьому порталі?
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Допомога
Sheza
Доброго вечора.
Я 3 місяці назад просив вернути гроші за снайперку. Я купив її, і зразу за 30 хвилин попросив вернути, так як шанс випадання маленький, і мені не сподобалась вона. На той час ви мені відмовили в поверненні коштів. Я розумію, якби ви мені віддавали справжні гроші, а так ви би мені віддали кредити які я всеодно потрачу на порталі.
Два дня назад, Аттон, робить тему про повернення меча, і тут ви йому повертаєте його, як він сказав:

(Atton @ 15.5.2016, 15:32) *
мне сам меч не нравится.

І ви йому вертаєте гроші, і забираєте меч, а мені ви дали таку відповідь:

Це дуже не гарний поступок з сторони Адміністрації. Нема не порталі кращих, чи гірших. Я хочу почути, що скаже Адміністрація. Чому Ви, ставите когось вище інших. На порталі всі рівні. Але, на жаль, ви зараз робите так: якщо ти не модератор, то ти ніхто, а якщо модератор, то ми тобі зробив все що захочеш. Я думаю, буде доцільно вернути мені кредити за снайперку, яку я купив, і після того я з нею не грав. Я нічо проти Аттона не маю, але так не робиться. Дякую.
Sentra
megalol.gif

(Sheza @ 17.5.2016, 23:09) *

Я 3 місяці назад просив вернути гроші за снайперку. Я купив її, і зразу за 30 хвилин попросив вернути, так як шанс випадання маленький, і мені не сподобалась вона. На той час ви мені відмовили в поверненні коштів.

Всё это черным по-белому указано на инфоблоке перед покупкой Disruptor. Абсолютно всё. И даже шанс "испытать" это оружие у тебя был на FFA сервере. Подарок, не правда ли? У Аттона такой возможности не было, на секундочку. Но об этом ниже.

Два дня назад, Аттон, робить тему про повернення меча, і тут ви йому повертаєте його, як він сказав:
(Atton @ 15.5.2016, 15:32)

мне сам меч не нравится.

І ви йому вертаєте гроші, і забираєте меч, а мені ви дали таку відповідь ...

Как же ты "искусно" опустил 2 важных момента, процитировав эту отдельную фразу: 1) Аттон описал три конкретные причины, которые не понравились ему непосредственно после покупки при осмотре меча в игре; 2) у него не было возможности протестить меч перед покупкой. Те возможности, которые были у тебя перед покупкой, я описал выше.

Чому Ви, ставите когось вище інших. На порталі всі рівні. Але, на жаль, ви зараз робите так: якщо ти не модератор, то ти ніхто, а якщо модератор, то ми тобі зробив все що захочеш. Я думаю, буде доцільно вернути мені кредити за снайперку, яку я купив, і після того я з нею не грав.

laugh.gif

---

Администрация вернула деньги Аттону в виду вышеописанных мною моментов, а ты, мой юный друг, пытаешься "подмешать" эти самые моменты в свою сторону, ещё и выставляя виноватым Имбу, при этом изрядно обидившись на него.

Фу, ещё и жалуешься публично.

Балабола ты, как по мне, всё ещё заслуживаешь, ибо несешь чушь и пытаешься выставить всё в свою любимую сторону.
imba
Совершенно точно подметил Sentra , вся информация с снайперкой была доступна , шансы выпадения , оружие можно опробовать заранее , и тд
Так что закрыто
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.