Darth' Malak
31.7.2015, 22:09
Вже 2 роки користуюсь власне зробленим HUDом і звик до нього. Але в новому клієнті від нього сильно падає fps. Без нього стабільно 166, а з ним пінг скаче в діапазоні 50-140. Може хтось стикався з проблемою, або знає як її вирішити. Ще не пробував, але можливо буде краще якщо напряму добавити його в assets файл?
Спасибо за отличное настроение , чуть не умер от того что ты написал
Darth' Malak
1.8.2015, 19:43
Я теж вважаю це дивним, але після того як перевірив десять разів без HUD і з ним все таки можна зробити такі висновки. Адже коли пінг стабільний(166), а при встановленні завжди скаче і більше 140 не може показати, то стає очевидно, що він впливає на пінг. А вже чому і як саме, то це я і намагаюся з'ясувати.
Не треба до нашої гри встановлювати всяку фігню, і все буде чудово. І не пость в багрепортах неадекватні теми. Переніс в розділ Допомога.
Darth' Malak
5.8.2015, 8:48
Розділом і справді помилився. А щодо фігні, то якщо на Юагі цей HUD дійсно не приносить користі, то на Full Force, де я також граю, потрібно постійно дивитись на хп/силу, тому їхнє розташування ближче до центру робить гру зручнішою. Тему можна вже закривати, так як проблему з HUD вирішив.