Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
antiSpam SMS in iOS
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Dan
Недавно перейшов з Anroid на iOS. Який відстій, не можу захиститись від sms-спаму )

На андроїд було все просто, є купа програмок що захищають, причому бесплатних.

На iOS в маркеті фейкові програми тільки, які ні на що не здатні.
Погугливши знайшов таке рішення:
Параметри-Телефон-Блокувати контакт, додаєм контакт, в той контакт записуєм всі вхідні адреси звідки приходить спам.
На практиці це рішення не діє, смс приходять від спамерів, минаючи фільтри цієї дурацької ОС.

Можливо хтось знає дієве рішення, по типу як jailbreik-нути телефон і встановити якесь особливе ПЗ?
Неуявляю, як сотня міліонів користувачів айфонів спокійно живе без таких необхідних фіч в сучасному світі.

Rock
Настройки>сообщения>заблокированные>...

У меня так работает. По крайней мере раньше спортлайф присылал мне спам, а теперь не присылает)

Так-же, в телефонной книге, нажимаешь на Контакт>заблокировать абонента
Тоже рабочая фишка, насколько я знаю
Dan
(Rock @ 8.10.2014, 19:04) *

Настройки>сообщения>заблокированные>...

У меня так работает. По крайней мере раньше спортлайф присылал мне спам, а теперь не присылает)
У мене таке не спрацювало. Можливо тому що номер це букви чи ще хз чому... Прийшла сьогодні смс від контакту, який в списку заблокованих )

(Rock @ 8.10.2014, 19:04) *

Так-же, в телефонной книге, нажимаешь на Контакт>заблокировать абонента
Тоже рабочая фишка, насколько я знаю
А, спробую ще цю штуку! Я про неї читав, але не застосував, бо спочатку не знайшов. Бо в мене написано там "Приховати абонента" і я подумав що це щось інше
Dan
Ні, Rock, не помогло. Тупо приходять SMS далі.
Може хтось знає форум де люди шарять гарно в iOS?

А, спробую на 0деї... там по всьому специ знаходяться
Starboy
http://4pda.ru/forum/index.php

sms приходят именно от коротких номеров или с email`ов? Сейчас популярно рассылать рекламу в iMessage именно через аккаунт.
Dan
З номерів, які світяться буквами
THE LAB
parpara.com
taxiMAESTRO
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.