Голодні Ігри

Про Фільм
Назва: Голодні Ігри
Прем'єра: - 2012
Жанр: - фантастика, бойовик, трилер, драма, певно трохи антиутопія присутня.
Режиссер: - Гарі Росс
В ролях: - Дженніфер Лоуренс, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт, Елізабет Бенкс
Кінопошук - 7.6 9,405
IMDB- 8.0 23,090
Про фільм:
Голодні ігри (англ. The Hunger Games) — американський науково-фантастичний фільм 2012 року, режисера Гарі Росса, на основі однойменного роману Сюзанни Коллінз. В головних ролях Дженніфер Лоуренс, Джошуа Гатчерсон, Елізабет Бенкс, Лайам Хемсворт та Вуді Харрельсон. Дія розгортається на Землі в майбутньому. На розвалинах того, що колись було Північною Америкою, утворена держава Панем. Столиця країни — процвітаючий Капітолій, якому підпорядковано 12 регіонів-дистриктів, що колись прагнули до незалежності, а нині переможені та роздавлені. У покарання за минулу смуту кожен район щороку зобов'язаний висилати вибраних шляхом жеребкування дівчину і хлопця для участі в жорстоких Голодних іграх. Переможцем вважається той, хто останній залишився живим.
Годі дивитись трейлери, чортові спойлери же!
[ytold=4S9a5V9ODuY]
[/ytold]
Окай:
Я про фільм не знав абсолютно нічого коли йшов в кіно, книгу не читав. Бачив лише постер кілька разів, який здався мені трохи стрьомним, тому думав, що побачу щось на кшталт "Людина, що біжить", тільки гіршу версію. Але ні, а футуристичні й красиві пейзажі крутого міста-столиці в стилі Корусканту були лише гарним бонусом
Я здивований бачити стільки негативної критики на кінопошуці і на інших ресурсах, бо мені в фільмі сподобалось все. Він довгий, атмосферний, з гарним сюжетом, з гарною акторською грою, красиво знятий, і він врешті-решт намагається донести якесь повідомлення до глядача. За останній рік з усіх фільмів, що я бачив в кінотеатрі - це перший, який насправді викликав якісь більш-менш сильні емоції. За героїв хотілось переживати, що я і робив 
Раджу.

Раджу.