Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
The Grey
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Кіно
Lotr
The Grey

Прем'єра: - 2012
Жанр: - Як би виглядали подвиги Беара Грілса, якби його не підгодовували снікерсами і він нарешті відростив бороду.
Режисер: Джо Карнахан
В ролях: - Ліам Нісон, Френк Грілло, Дермот Малруні, Даллас Робертс, Джо Андерсон...

Кінопошук - 7.2 6,056
IMDB - 7.4 9,726

Про Фільм:

На Алясці розбився літак, і виживші пасажири опинилися в полоні засніженої і безлюдної пустелі, де лише зграя вовків скрашує одноманітний пейзаж. Люди хочуть вижити за всяку ціну, і тепер їм належить смертельна сутичка.

Спойлери же, не дивіться.

[ytold=Hfb0-U0ydj8]
[/ytold]
Окай:

Фільм художній, не документальний, а тому можна не звертати особливої уваги на маленькі неточності і просто мовчки насолоджуватись грою акторів, Ліамом Нісоном та гарними пейзажами.

ололо:

- Під час зйомок в околицях невеликого містечка Смітерс режисер Джо Карнахан замовив у місцевого 67-річного мисливця Діка МакДайарміда чотирьох убитих вовків. Двоє з них пішли на опудала для зйомок фільму, а два були з'їдені акторами та членами знімальної групи. За словами режисера, це було зроблено для того, щоб краще вжитися в образ. Зовнішність мисливця сподобалася фахівцям з кастингу, тому він також отримав невелику роль-камео в барі на самому початку фільму.

- Реліз фільму викликав гучні протести в американських громадських організацій із захисту тварин. Вкрай незадоволені й обурені кровожерливим зображенням вовків у фільмі організації PETA і Wild Earth Guardians закликали до повного бойкоту картини.
Birdy Once
Тільки вчора поглянув цей фільм. Завантажив спершу заради Квай-Гона, але фільм люто доставив. Я сам не є фанатом повнометражок, але цей поглянув. Вражений. Кінцівка взагалі не описати словами. Багато емоцій від фільму залишилось. Хто хоче завнтажити - не вагайтесь. Фільм вартий того.
10/10.
П.С. Одному мені здалось, що одним з акторів був клон Курта Кобейна? laugh.gif
Lotr
Одному мені здалось, що одним з акторів був клон Курта Кобейна?

Лол, якщо ти про того, що підсів до Квай-Гона в літаку, то мені він весь фільм нагадував Тейлора Хокінса, барабанщика Foo Fighters)) Навіть поводився схоже)

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.