Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Той,хто пройшов крізь вогонь
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Кіно
Teddy
Той хто пройшов крізь вогонь

Оригінальна назва: Той, хто пройшов крізь вогонь
Рік випуску: 2011
Країна: Україна
Жанр: драма, історичний, біографічний,військовий,пригоди.
Режисер: Михайло Іллєнко
У ролях: Віталій Лінецький, Віктор Андрієнко, Дмитро Линартович, Ольга Гришина, Іванна Іллєнко
У кінотеатрах України з 19 січня
IMDB: 9.8

Інформація про фільм:
Фільм розповідає про долю льотчика і героя Радянського Союзу якого у роки Великої Вітчизняної війни було звинувачено у державній зраді й засуджено до сталінських таборів. Не бажаючи провести решту життя за колючим дротом відважний льотчик тікає. Доля заносить його на інший континент, де він знаходить притулок у індіанському племені й згодом стає його вождем.

[ytold=ntgA480x2A4]
[/ytold]
Prestissimo
Ходив в кінотеатр ,щоб його подивитися. Фільм мені дуже сподобався ) Я переконаний ,що витратив дві години свого часу не даремно. Так як це один із небагатьох українських фільмів ,він свого вартий . Єдиний незначний недолік це - спецефекти ,але в загальному ,на мою думку, вони ролі не грають . Головне його гарний сюжет . Раджу всім подивитися, із задоволенням сам би подивився ще не один раз ...10/10 фільму... )
Dan
(Teddy @ 20.1.2012, 18:37) *

IMDB: 9.8

Що за брєд, таких рейтингів не буває
Sentra
IMDB: 7.1
У кого-то кривые копипасты ad.gif
PS: Название на английском: Firecrosser
Lorien
На самом деле, на IMDB сразу после премьеры был такой рейтинг)
Оно же считает в % соотношении по кол-ву голосов, а тогда их было около 40 всего)
пруф :

Кстати, фильм про моего однофамильца х)
А если учесть что он основан на реальных событиях и то что главный герой жил на территории где жили мои предки, то совсем не исключено что с реальным персонажем у меня были какие-то общие корни х))
Glukogen
Не люблю кінотеатри, але вчора ходив підтримати відчизняного виробника. Не пошкодував!
Дуже цікавий стиль, ніби декілька тонких історій переплітаються в одну товсту, насичену.
Але я не впевнений, чи сподобається(зрозуміється?) він людині, що не знайома з українською культурою...
П.С.: Мало не забув! Дуже шкода, що в кінозалі сиділо тільки 6 людей... Сподіваюсь, що це такий заклад.
Prestissimo
Тут я з тобою згоден ) На мою думку це один із не багатьох відчизняних фільмів ,які правда мені сподобалися )
ПС а коли я ходив ,то зал був переповнений (добре ,що білети замовили на тиждень раніше .... ) )))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.