Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Велодень 2011 - 28 МАЯ
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Активне життя
-Radiohead

Тисячі велосипедистів по всій Україні

зберуться на наймасовішу акцію

«Всеукраїнський Велодень»

Більш як у 30 містах велосипедисти проїдуть центральними вулицями своїх на традиційному велопараді, виступаючи за взаємоповагу на дорогах.

28 травня центр столиці від Європейської до Михайлівської площі перетвориться на живий ланцюг із тисяч велосипедистів, які об’єднаються разом у велопробізі, організованому велоспільнотою Києва. Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України.

З кожним роком до акції долучається все більше учасників. Усе більше жителів великих міст України розуміють потребу в альтернативі традиційному транспорту на користь екологічного, економічного та здорового велосипеда. Крім Києва, Велодень вже традиційно пройде у Вінниці, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Луцьку, Івано-Франківську, Одесі, Харкові, Чернігові та в інших містах. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Велодень 2011 розпочнеться загальним збором велосипедистів 28 травня о 09:00 на Європейській площі у Києві.

Довідка:
Велодень у форматі велопараду проводиться вже вп’яте. Велосипедна спільнота міста Києва ще у 2004 році вперше провела в столиці акцію «На роботу на велосипеді». Кожного року до неї долучалися все більше учасників, тому було прийнято рішення перенести проведення акції на вихідний день. Минулого року у київському Велодні прийняло участь близько 7 000 велосипедистів. Також акція пройшла у 20 містах України.

Важлива примітка! Акція не є політичною і є проявом доброї волі велосипедистів міста Києва.

Детальніше http://www.bikeday.org.ua/
Сайт Одеського Велодня http://www.bikeday.od.ua/

В цій темі я ставлю вас до відома про проведення акції, та пропоную зібратися у відповідні місця і весело та з користю провести час! Завдяки їм, все вже організовано до мене.
-The Sam
Я буду, а на какой час и когда
-Radiohead
Це такий жарт? В темі мінімум три рази написано де і коли.
-The Sam
А после того гоу на пиво?
Suplemor
Если не будет других планов, то подъеду на своем звере.

Кто-то в курсе каков километраж будет? Я не местный, киев плохо знаю biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.