Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sparrow
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Sparrow
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клану.

Будучи одним із найбездарніших Янлінгів Республіки (а чого правду приховувати?_a1.gif), що не раз доводив сам собі, чудом потрапив в сквад Temple Guardians. Не думаю, що я опинився б там, якби не хороші відносини з його учасниками. З цього моменту моє перебування в Галактиці набуло хоч якогось сенсу, це ж і дало мені змогу набиратись досвіду. Все було ніби добре, але я, разом із багатьма учасниками тодішньої Республіки, почав розчаровуватись в її ідеалах. Після чого стали подумувати над тим, що можна зібрати усіх однодумців, для того щоб створити свою державу, яка б по силі нічим не програвала решті організацій, але була б в рази кращою та більш привабливішою для новобранців. От ці ж думки і втілили в реальність, перед цим назбиравши грошенят з останніх схованок, аби зробити все в найкращому вигляді. Так і виник Анфор. Моє перебування в ньому було довгим, та не дуже цікавим: було декілька конфліктів із тодішнім Магістром Сарімом, які нічим добрим не закінчились; дослужився до Вархеда; через деякий час після самовільного покидання посади Магістра Спеллманом зайняв "його місце" в Магістраті (це було не надто вдалою подією, адже голова клану із мене вийшов нікудишній huh.gif ); весь цей час старався приносити Анфору користь, що, власне, і майже завжди виходило. Час мого перебування в клані підходив до кінця, і після тривалого конфлікту з Спеллманом (який міг би і не продовжуватись, але ініціатива не від мене йшла) я його покинув. Після цього Мессія не зупинився і усіма своїми словами й вчинками наводив мене лише на ту думку, що мого повернення він не бажає. Потім було запрошення від Анархії, яке я прийняв... Не вважаю це помилкою, адже я з свого перебування в ній взяв хороший урок. А покинув Анархію з тієї причини, що не знайшов там того, що шукав. Одним словом - розчарувався. Ну а тепер я знову тут, в незвичній для себе ролі, адже завжди був в подібних ситуаціях на протилежному місці. Причина повернення?.. Очевидна _a1.gif Люди завжди повертаються в свою домівку, незалежно від того де вони були і з якої причини її покидали. Я не виняток.

Звуть мене Назаром, мені 16 років, готуюсь помахати школі ручкою, адже навчаюсь в 11-му класі.

Бот один - Moony.

04.03.2011 = 11
Excont
)) ЗА)
Lossberg
ЗА. Перевіревна та надійна людина))
Cheshir
Сразу и безоговорочно за)) Хотя было искушение задать какой-то глупый квест)
Sphinx
Ответь пожалуйста на вопрос: Чего когда ты был магистром анфора тебя никогда не возможно было найти на серверах, а как только ты вступил в СА чуть ли не каждый день тебя было видно?
Sparrow
Так не завжди було _a1.gif Частина мого перебування на посаді Магістра припала на той період, коли в мене було неабияке бажання забити на портал. В певній мірі я так і зробив. Та все ж був намір повернутись, який я і здійснив на початку листопаду. Подібної сьогоднішній активності у мене не було, адже не мав вдосталь часу. Ну а вихід з Анфору і вступ в СА припав уже на інший період, коли я повернувся в адміністрацію (відповідно і хороша активність на форумі з*явилась), і виникає бажання зрідка зайти на сервери (аж ніяк не щодня _a1.gif). Тобто з моїм перебуванням в СА це ніяк не пов*язане, просто так співпало. Якби я на даний момент все ще був в Анфорі, то не думаю, що активність була б сильно відмінною від теперішньої, хіба що в кращу сторону _a1.gif
Sandman
ЗА )
Felix
ЗА!!!
Miracle
Скажи, как ты относишься к

Шучу^^ ЗА, ясное дело)
Chrome
Ты решил забыть про конфликт со Спеллманом и вот так запросто вернуться?
Чем собираешься занятся в Анфоре?
Чего ожидал от СА?
Sphinx
Я не могу быть против твоего возвращения, как никак ты долго был значимой частью ордена.
Senaj
За
Sparrow
Хром, так простіше буде його залагодити до кінця (маю велику надію на це), бо його продовженню посприяв якраз мій вихід з клану _a1.gif.
Я в певний час протягом перебування в клані започаткував декілька турнірів (ХАГ, Анфор Файт Клаб, Рейтингові дуелі), то маю намір провести хоч один із них заново, провівши цього разу до кінця, а не як раніше, коли з тих чи інших причин на них забили. Спробую знайти для цього вдосталь часу _a1.gif.
Не можу сказати конкретно, чого чекав від СА, але явно не того, що побачив. Спершу наче якось вживався, але потім Рок покинув клан (це вже вагома причина розчаруватись, адже Анархія=Рок для мене _a1.gif), а отже прийшла нова влада, нові реформи, в яких я нічого спільного з ідеєю СА не знайшов. І варто зауважити, що не тільки я. От і...
Chrome
Просто интересно, в чем по-твоему заключается идея СА?

Я відповів Хрому в ПМ з деяких причин, якщо хтось ще хоче це прочитати - кажіть _a1.gif(с)Пташко
F'M'N
ЗА.
Therion
Внезапно ЗА.
Spellman
К посту Хрома : Да, я хотел почитать - чего собственно и ждал.
Spellman
після тривалого конфлікту з Спеллманом (який міг би і не продовжуватись, але ініціатива не від мене йшла) я його покинув. Після цього Мессія не зупинився і усіма своїми словами й вчинками наводив мене лише на ту думку, що мого повернення він не бажає.

Что же Мессия такого ужасного сделал и на каких основаниях ? Прокомментируй пожалуйста, пусть все знают чего ждать от меня.

Потім було запрошення від Анархії

Кто пригласил?

+ Хочу чтобы в зявке отписался Pupizoid.

Stinson
Какие гарантии что ты снова нас не покинешь?
Sparrow
(Spellman @ 10.3.2011, 18:21) *

Что же Мессия такого ужасного сделал и на каких основаниях ? Прокомментируй пожалуйста, пусть все знают чего ждать от меня.
Кто пригласил?

Ти продовжував конфлікт, попри попередження з мого боку, що це нічим хорошим ні для кого не закінчиться. Після виходу з клану продовжувались розмови, в якому ти мене винив в усьому, всяко намагався довести мені, що я ідіот і нікудишній магістр (про це я вже писав вище _a1.gif), і коли я це визнав - не зупинявся. В тебе є інша версія? З задоволенням не вислухаю.
Спершу мене запросив Мед.

Стінсон, я схожий на перебіжчика по кланах? Здається мені, що ти дуже мене погано знаєш.
Stinson
Хорошо, тогда еще один вопрос, если ты поступишь, ты будешь рваться завладеть власть и звание Мэсии или ты будешь проходить путь как обычный рыцарь, как все рыцари клана? Два магистра и Мэсиия не щатиются.
Sparrow
Мені влада ні до чого, я вже одного разу переконався в цьому. І нічого хорошого з цього не вийшло.
Stinson
По наслышкам, я согласен с этим))
А почему когда ты был магистром ты не пытался поднять клан, как это сделал Спэлл?
Тебе было все-авно или ты просто устал?
Sparrow
Ти справді погано мене знаєш. Чому ж не пробував? Пробував, і робив це. Просто більшу частину користі клану я приніс ще до посади Магістра. А потім, як я уже писав раніше, випав період неактивності. Хз, втомився мабуть. Адже я не тільки кланом не займався, а адмінкою і т.п. За той час пробував відкрити себе в інших речах.

І я теж був би радий, якби Пупі (та і не тільки він), тут відписався.
Stinson
Ты не подумай что я пытаюсь тебя как-то унизить или еще что-то, я просто дискуссирую и пытаюсь тебя узнать..))
Просто получилось так что когда ты был не активным, может тебе надоело или еще что-то, клан стоял на месте и не развивался, почему ты не дал на то время правление другому человеку, вить как я понял в клане больше всех правил ты, то есть три магистра, но лидер магистров ты, я правильно понял?.
Sparrow
Я О_о? Магістри усі між собою рівні. Та і в іншому випадку я явно не лідером був би.
Я відчув, що це починає мені набридати, і щоб не забити на це повністю(чого мені не хотілось) вирішив перепочити.
Stinson
Я видел что все в заявках ждали тебя. Многие и обламывались, потому что не могли дождаться. И людей брал ты в клан. Почему так?
Sparrow
Ну, мабуть, на той час голоси Чеширка і Сендмена були отримані.
Ее, та ніби ніхто не обламувався. Коли я дуже довго затягував з голосом, то тоді мені нагадували, я детально знайомився з кандидатом і приймав рішення.
В клан бере людину той керівник клану, який проголосує останнім. Ну тоді, принаймні, так і було.
Stinson
А как ты думаешь, если ты не помиришься с Спэлманом или вы не решите проблему, то как ты поступишь в Анфор?
Sandman
Stinson, це вже якесь безглузде гадання, "а що як..?".
Stinson
Ну вить без трёх магистров нельзя принимать решение, если один будет против, то отказано, я правильно мыслю?
Tito
Я ЗА. Все таки для клана сделал много. В уходе нет ничего странного, бывает, главное что вернулся назад ad.gif
Senaj
я тоже считаю что такой уход нельзя расценивать преступлением. взрыв эмоций прошел, причем довольно скоро. человек, который старался на
благо клана, и имхо сделал достаточно не мало. больше всего в этой
заявке скрыт какой-то не понятный многим конфликт о котором обе стороны
молчат.
Stinson
Мой голос, За. Осталось тебе помириться с Спэллом. Удачи.
Casper
Мой голос ЗА!

Имхо, личный конфликт Спара и Спела не должен повлиять на его вступление в клан, так как Спар сделал многое и сделает не меньше для клана, а этот факт нельзя упускать из виду. Лидер не должен идти на поводу своих эмоций, а что же это за Мессия получается, если идет на поводу у своего его?)
Предлагаю вам обоим просто забыть о прошлом и двигаться вперед.
Spellman
Я лично не считаю это за "конфликт". То, что Сперроу эмоционально воспринял как оскорбление и разжег скандала, на самом деле были прямые вопросы связанные с его деятельностью. Довольно неприятные вопросы, согласен.

Просьбу отписаться "Лентяезоида" отменяю.

Думаю урок Назаря извлёк.

i
Сповіщення:
Принят

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.