Назва:Клініка
Назва в оригіналі:Scrubs
Рік випуску:2001
Жанр:комедійна драма
Автор ідеї:Біл Лоуренс
Країна:США
В головних ролях:Зак Брафф,Дональд фейсон,Джон К.МакГинли,Сара Чок,Нил Флин,Кен Дженкинс,Джуди Рейес,Сем Ллойд,Брендан Фрейзер,Тара Рид,Келли Вилиямс ,Кортни Кокс,Менди Мур,Эми Смарт,и др.
Сюжет:Відучившись чотири роки в медичній школі, Джон Доріан приходить працювати інтерном в клініку. Разом з ним тут же застосовуватиме отримані знання і його кращий друг з часів коледжу Кріс Терк. Не мають досвіду практичної роботи, молоді фахівці відразу ж занурюються в хаотичний світ життя лікарні ...
[ytold=NJ5sJXJad0o] [/ytold]
Особисті враження:вперше побачивши серіал ,він мене не дуже зацікавив,проте з часом,вірніше коли в мене був вільний час я почав переглядати серію за серією,із першого сезона,мене почав інтригувати сюжет,та завжди цікаві закінчення,в яких скрита певна життєва мораль,досить цікавий акторський склад,зробив фільм різноманітним,відображаючим в деякій мірі реалії життя.Тому особисто моя оцінка цього серіалу 9 з 10.В деяких моментах фільму дійсно задумаєшся не про гру акторів,а про власну роль в житті.
Із дозволу модератора Кінга(King)я виставлю ссилку на скачування серіалу через торент (звичайно кого зацікавить цей серіал.)
Scrubs