Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Сходка!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Активне життя
Dan

Мегазона - це ігровий клуб де є пиво і аерохокей. Але основна фішка - це підземний лабіринт, з купою гоблінів і людей, де треба бігати і стріляти один одного з лазерних пушок. Я мабудь бачив більше сотні людей, які грали в цю гру - дівчат і хлопців, школярів і дорослих, і ніодного розчарованого серед них ) Після гри усі виходять захекані і усміхаються )

Якщо ви досі не бачили цієї гри, ви знаєте ще не усі фарби життя!
Вам випала унікальна можливість: отримати багато вражень і хорошого настрою!
Вам дуже пощастило: ви можете пограти, не турбуючись про замовлення гри, я організую все сам.

На гру запрошуються усі гравці порталу 16+.

Діє система бонусів від порталу:
1. Якщо ви бронюєте собі місце і приходите вчасно, ви отримаєте бонус - 1000 CUAG.
2. Якщо ви бронюєте собі місце в цій темі, але запізнитесь на зустріч - ви виставляєте пиво одному з товаришів.
3. Якщо ви бронюєте собі місце в цій темі, але не приходите на зустріч взагалі - ви отримуєте бан на форумі на 10 днів.

Ви можете прийти на нашу зустріч в будь-якому разі - забронювали ви місце чи ні. Якщо ви не бронююте собі місце, але приходите на зустріч - немає гарантії, що у грі буде вільне місце (можливо ви будете тоді сидіти в spectator і просто пити пиво). Немає гарантії, але є шанс звичайно, тому форму треба брати в будь-якому випадку.

Форма: спортивна футболка, штани, кросовки. Ви звичайно можете взяти участь і без спортивної форми, але повірте, потім пожалкуєте ) Це вас сильно обмежить )

Адреса: це біля Севастопольської площі. Їхати маршрутками/тролейбусами можна від м. Льва Толстого або м. Шулявська.

Ціна: 35* гривень з однієї людини за участь у грі + гроші на пиво/соки/фісташки (чи що ви там любите?)
* - інформацію уточним ще...

Бронювання місця: щоб забронювати собі місце в грі
1. Протягом завтра-післязавтра потрібно визначитись: буде у вас вільний час увечері в чергову суботу, після закінчення робочого тижня, чи є у вас інші плани, як провести цей вечір ще цікавіше (хотіб би послухати, чи це взагалі можливо_a1.gif)))
2. Написати в цій темі повідомлення (не пізніше п'ятниці) "Я бронюю собі місце у грі, і обов'язково прийду на сходку 13 листопада увечері"

Забронювали собі місце:
  1. Dan Mor
Cheshir
На сколько вечер? Часов с семи?
Dan
а то зі старої теми напис)Час не визначено, бо невідомо коли буде незаброньований у них час ) давайте розраховувати на 19-21 )
-Cougar
Я бронюю собі місце у грі, і обов'язково прийду на сходку 13 листопада увечері.
Dan
відміняється _a1.gif щось нас малувато
я б і сам міг би з Cougar сходити, але боюся, раптом він маньяк якийсь _a1.gif)))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.