Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Сушка
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Спорт та здоров'я
-Yondaime
Тадам. Всем привет. Кто шарит тему, просьба подсказать эффективные методы\диеты\способы просушить тело.
Бег не предлагать.
Спасибо.
Still
просушить тело

Можешь объяснить?
Fiv
Він мабуть має на увазі взагалі позбавитись жиру під шкірою...
Їш багато гречки, і кожен день йди до турніка підтягуватись. Найкраще буде з друзями грати в драбинку biggrin.gif. Туобто якщо ти не знаєш, то ось правила:
Ти підтягуєшся 1 раз і всі учасники після тебе, потім 2, 3, 4, 5, 6... І так доки всі не skull.gif . Ще їж багато білків.
Це я написав, як я займався протягом 4-5років. А взагалі, квадратики на пузі будеш мати вже десь через пів року регулярного тренування biggrin.gif . Так висушиш тіло і всі м'язи будуть досить рель'єфні...
-Assasin Max
А можно поинтересоваться а чем бег не устраивает? Я лично когда сушился обматывался пищевой плёнкой и с утяжелением каждый день бегал.
за месяц согнал 4 кг и заметно подтянул фигура не говоря уже о пользе бега на сердце и дыхалку.
Oriw
(Marduk @ 3.7.2010, 15:19) *

обматывался пищевой плёнкой

в каком смысле? 0_-
-Assasin Max
Пищевая пленка- пленка, которой покрывают пищу, чтобы она не портилась, не разлагалась, не гнила и т.д.
Каждую ляху и живот обматывал и бегал.
-Yondaime
Бег не устраивает, потому что лень.
Как накачаться мне советов не надо и кубики у меня видно. Просто хочу высушить тело, что бы был хороший рельеф.
Спасибо за советы, ждем еще.
Neverwin
Плаванье, и не скучно, в кайф, да и качаешся хорошо. А ищё можно попробовать брусья\турник и всё такое.
Зы забыл сказать про питание: Побольше оващей\фруктов и всего такого, курочка варёная особенно полезно, без всяких чебуреков, и жирноты всякой, ну и конечно Рыба.
Sandman
Тут потрібне правильне харчування + спорт.
Харчування - менше жирів, вміру вуглеводів. Вуглеводи краще зранку, під вечір - більше білків.
Є така ефективна штука для сушки:
Їсти треба малими проціями, але частіше - між прийомами їжі перерви повинні бути не більше 3 годин. Таким чином організм не буде робити лишніх жирових запасів + пришвидчиться обмін речовин.

Спорт:
Біг. Але не звичний біг по 5 кілометрів, при такому і мязи горіти почнуть. Для жироспалювання найкращий інтервальний біг:
Пробігаєш сильним ривком 100 метрів, відпочиваєш 30-60сек, повторюєш. Під час відпочинку, можеш сидіти, лежати, або ж повільно бігти. Мало того, що під час такого тренування основним паливом для організму буде саме жир - ще протягом 6 годин після тренування організм буде використовувати це "жирне" паливо _a1.gif
Такий інтервальний біг вважається найкращим методом для спалювання жиру, ще й без зменшення мязової маси. (Зверни увагу, на те, як відрізняються тілом спринтери і бігуни на довгі дистанції).

Якщо ж бігати ти аж ніяк не зможеш, спробуй піти в зал. Є спеціальні методики для спалювання жиру і покращення рельєфу. Загалом їхній принцип такий:
Якщо для збільшення м'язів в кожному підході потрібно робити 8-10 повторів, то для рельєфу повторів 15 (з меншою вагою). Тренування повинне бути інтенсивним, перерви між підходами 1 хв.

Сам починаю займатись сушкою, можемо обмінюватись досвідом )

Ось непогана стаття на цю тему:
http://fatalenergy.com.ru/power/index.php?newsid=1160692732

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.