В мене в порту де входить провід (штирь) застряг кінець від цього самого штиря (3,5). Підкажіть як кінець штирька можна дістати з гнізда.
Якщо чесно, то я погно зрозумів, що ти маєш на увазі. Поясни нормально, або зроби чіткіше фото.
Use tractor beam
Если там есть за что зацепить, можно попробовать достать чем-то вроде пинцета. Если же штырь зашел полностью, то хз... Разве что магнитом как было сказано выше xD
(Dan Mor @ 5.4.2010, 15:33)

Мегамагнітом? )
Хіба шо ним)
2LossbergВ мене від штиря в колонках відламався кінець який входить в гніздо на компі, і мені треба цей кінець дістати
2ScornerЗацепити пробував, але безрезультатно. І як раз відломаний кінець сидить повністю в гнізді(
Якщо руки не криві, то як варіант перепаяти гніздо, бо навряд в тебе вийде витягти штирь звідти))
Ну або купуй звукову плату))
update: Корочше кажучи розібрав свій блок, щоб подивитися як воно там приблизно зроблено. В мене там розгинаються невеличкі гачки і знівається кришка з цього невеличкого корпусу де гнізда, потім знімається задня кришка і просто випихується штирьок.
Ще е варіант капнути трохи клею секунди(зовсім трохи по центру, щоб за краї не вилазив при склеєні) на відламаний штирь, або на якийсь гвізок, і запихнути назад, сильно придавити і через декілька секнд обережно витягти, повинно спрацювати, головне обережно, щоб клей зовсім там все не склеїв))