Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Благодійна сходка?
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Активне життя
-Old bear
Ось така у мене з'явилась неординарна думка. Може зберемось і підемо здамо волонтерами кров в донорський центр? 150-200 мл думаю кожен може здати і можливо, цим когось врятуємо _a1.gif

Що скажете?
-Noll Smash
не тот контингент тут, чтобы кровь сдавать...
я сдаю 450 мл. happy.gif
но если ктото все таки будет, я тоже пойду.
-Buga
Сначала коллективный анализ на ВИЧ, гепатит... _a1.gif

и да, некоторых геймеров после такого придётся нести домой _a1.gif
Teo
імхо - ідея норм) щодо хвороб то кожен має знати чим хворіє)) до того ж при здаванні крові вона перевіряється додатково...хоча я не впевнений, що багато хто на це погодиться тут)

з.і. бажаючі можуть здати сперму))))))
-Old bear
Я тут поговорив з людьми із сайту волонтерського донорства. Кажуть, що краще всього їхати в Охмадит, але там потрібна попередня домовленість.

Думаю, треба почекати до середини вересня, коли всі поприїзджають, а потім, якщо получиться, до зберемся.
Teo
якщо зі середини вересня - то я вже буду в Києві, мб зможу...)) якщо хоча б кілька чоловік піде...))

з.і. а скільки бабок зараз дають за кров?))
-Imaginary
Это же благотворительность, так что дадут вина и пирожок) А вообще идея толковая и даже, так сказать, благородная. Если будет такая акция и на нее пойдет 5+ УАГовцев, то и я отолью кровушки, возможно)
-Spartanec
Когда будете ити то в первый пост напишите точное время и дату.

Ps:Здачя крови ето благородно и полезно для организма
Dan
А слабо нирку піти здати? _a1.gif
-Buga
это не слабО, это глупо - даром почку отдавать)

учитывая наше умение пить пиво, после сходки половина УАГа окажется подключенной к диализной машине biggrin.gif
-Normi
Да ну, непонятно какое там у них оборудование, загонят еще болячку какую, потом таскайся по больницам . _a1.gif
-Old bear
(Dan Mor @ 5.8.2009, 16:05) *

А слабо нирку піти здати? _a1.gif

Якби я знав, що віддаю нирку новому Гоголю або, скажемо, Сосюрі - без питань.

2Normi

Ну звістно, в Охмадиті - всі напостой наркомани і спідозні злюки, які тільки і чекають моменту заразити бідного Нормі. closedeyes.gif
Destroyer
Я так розумію така сходка не відбудеться 100%(тема вже тривалий час не активна). Тему закриваю.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.