Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Act of War: Государственная измена
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри (одиночні)
Deymos

Вперше в жанрі військових RTS: запеклі бої в повітрі, на землі і морі! "Act of War" повертається: війна на морі, новітні технології, нові режими мережевої гри і повноцінна одиночна кампанія - сотні годин інтенсивних бойових дій! "Act of War: Державна Зрада" – продовження кращої стратегії 2005 років "Act of War: Шок і Трепет". Що захоплює, прекрасно збалансований геймплей, обширне дерево технологій і вражаючі візуальні ефекти – все це зробило ультрасучасну RTS.

Я переглянув 10 сторінок цього розділа і незнайшов про ню,тому вирішив викласти. Як на мене це поки що найкраща стратегія реального часу,без всяких роботів,андроїдів,чи шабль.В цій стратегії є три кампанії,про них розповідати небуду,бо це і так стара історія:США,Росія і Китай, просто назвали поіншому.В "Act of War: Государственная измена" можна майже все від простих атакуючих опрацій до ратуючих операцій по порятунку пілотів ваших збитих літаків(це не кампанія) і вертольотів,поранених солдатів,та інших прикольних фічей.Гра вдечому нагадує Generals, но тут можна зняти обмеження юнітів,так що маштабність забезпечена.Найбільше, що сподобалось мені це великий обсяг тактичних можливостей і різний вибір ходу дій.Можна просто кинути снайпера в будинок,або ж кинути ядерну бомбу,а також можна гелікоптерів садити на землю,ато неподобаються мені стратегії де вони постійно в воздусі.
-Loddi
Поиграл немного-игра хорошая,но игры такого жанра(3 "мегасупердержавы") и тд малость надоели)Иногда уже и хочеться всяких роботов и побольше)
Игруха на 4.5\5.Советую сыграть.

!
Попередження:
Нарушение правил раздела 10 r/o
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.