Сходка буде 27 червня. Обмежень по віку немає) Зустрічаймось на Майдані незалежності біля крилатої баби.
Хто будуть:
1) Аттон
2) Денджер
3) Аліенвейр
4) Кіндер
5) Темплар (мабуть)
6) МістЕнджел
7) Ашер
8) Джудасік :Р
9) Ахілес
10) Елвіс
11) Кіра
12) Anubis
13) Чурка)
-Electro Dance
11.6.2009, 15:22
Давайте под вечер , что б не так жарко было...!
Constantine
11.6.2009, 15:30
судя по прогнозу, будут дожди в суботу ) жарко вам там не будет..))
Ну подивимось що там із погодою буде) Можливо будем вечором) Поки людей збираєм)
-Electro Dance
11.6.2009, 16:37
Давайте лутше в Воскресенье ))
El Chyrko
11.6.2009, 21:26
Если найду деньги,то
может быть буду
А какой план действий? Сидеть пиво дудлить как-то не в кайф, пикник устраивать? Так вроде дождь... Если придумаете что-то нормальное то и я буду
Зустрінемось на хрещатику, і підем на гору( там хвилин 15-20). Там круто, повір. Буде дощ - так перенесемо...
Ты меня опередил. Какраз хотел создать Сходку 15+ на этих выходных. Время подходит, но давайте поедим на Героев Днепра.
-Mystangel
11.6.2009, 22:25
Можливо буду,але не обіцяю.А з горою ідея не погана.
-Electro Dance
11.6.2009, 22:39
Я буду 1-ый раз на сходке))Думаю там небудет такого , что все понапиваються и на этом сходка закончена?
Такс, змінились плани) Мене не буде. Якщо думаєте ще організовувати - будь-ласка, але я вже точно відпадаю)
-Electro Dance
12.6.2009, 13:04
Я смотрю , некому не интересно))что и когда будет)
Сходка будет? Или нет?
Можливо буде на цих вихідних) Є бажаючі?)
Есть ) Я давно на сходки не ходил

Денджерк буде))) Я там ще друзів приписав) Темплар може у першій половині дня, а Аліенвейра я всеодно притягну) Хотів би побачити: Джудасіка, Скрола, Вайт айса, курента(

),
Кіндера, Йондайма(звісно ж

) Дена... усіх короч) Всім буду рад)
-Mystangel
22.6.2009, 17:53
Прийду,записуй.
Я прийду и притащу с собой друга сегодня зарегестрируется ник скажу потом.
Аттон сколько денег брать?Предлагаю с утра часов эдак в 11 на весь день.кто не может подтягивается,ктото оставляет свой моб телефон.Предлягаю на КПИ.
1)На стільки ти з*їж - стільки і бери)
2) Щодо часу то думаю 11 занадто рано) Мені то пофіг у мене підйом щоденно о 6й ранку) А от багато з гравців ще спати будуть) Думаю десь о 12-13 треба)
І місце пропонуйте) "Наша" гора підходить?
А в какой день? И что за "гора"?
Мабуть субота) Тобі це щось грає? Чи всеодно?))
Гора... ну це довго пояснювати) Пішки від Хрешатика йти хвилин мабуть так 15-20) Дам вже 2 сходки поспіль було)
Там ще фунікулер на гору їздать там парк невеликий(назву забув)
-Mystangel
22.6.2009, 23:31
Гора дуже гарна ідея,можно дружньо зібратися та порозмовляти,але можно піти потім і на Набережну,також там прикольно.
Про це я забув сказати) Короч як на мене місце відміне) 2х разовий досвід це підтверджує.
Ашер: Це Володимирська гірка
Аттон По-мойму 11 годин це нормально.коли приїзжав Айсмен багато людей змогло прийти.Нік мого друга:Allert
-Judasik
22.6.2009, 23:47
просто 11та ранку у спеку це провал.тим паче там не затінок.пропоную ближче до 15:00 години збиратись і там вже гуляти до вечора.Субота чи неділя не грає різниці.Буду.
2 денж:Гірка ВОлодимерська там є місце круте безлюдне і цілком затишне.
Погоджуюся із часом на 15:00. Найкращий варіант як на мене) Вже не жарко буде, і не холодно)))
(Atton @ 22.6.2009, 18:52)

Кіндера
А мне всё равно, я полюбасу прийду
Записывай
Валлентон
Мне пофиг в какой день, и на какое время
Я прийду,если сходка будет в воскресенье

В субботу не могу)
El Chyrko
23.6.2009, 17:44
Мб буду.Но еще не знаю)
Притащу с собой Волкера(у него ро)
-Muzzone
24.6.2009, 22:20
Я может буду у меня номер киндера есть буду звонить если пойдете на "гору" то я и сам подойду)))
раз уж на то пошло, записывай сгшников из нашей темы кто прийдет
Я, возможно, тоже буду.

Только если планы не изменятся.
Ну ладно времени осталось мало прошу Аттона четко написать время и дату первом посте.
З.Ы.Если можешь виложи фотку где встречаемся.
Я чуть-чуть завтыкал. На сходку не прийду, не записывай. Уежяю. Сори.
З нами будет Баттерз.Предлагает на 11.
Предлагаю там же,где и 30 травня,когда встречали Айса.
-Judasik
25.6.2009, 22:11
пффф.я ж сказав 15:00 на тому місце де й айсмена зустрічали,Аттон додай в шапку теми,в неділю в самий раз буде.
-Officer
26.6.2009, 13:00
Постараюсь подойти. Если планы не изменятся.
ОЧень жаль,но на сходку я не прийду,уезжааю с Киева((
-Officer
26.6.2009, 16:23
Аналогично. Тоже уежяю, так что прошу прощение. Может, как-то в следующий раз.
Ребятки, видите что на улице творится? Что делать то будем?)
Ждать до завтра, и не каркать.
Я думаю норм бут завтра)
Я не каркаю, просто хочу спросить мнение. Я то, по любому пойду)
-Judasik
26.6.2009, 21:39
і я йду в будь-якому випадку,я навпаки люблю таку погоду,але питання де сісти в таку погоду...ну раз ніхто не каже де і шо то пропоную о 14:00 там де тоді зустрічали айсмена,на майдані незалежності ЗАВТРА зі сторони Стелли(велика баба на майдані висока така статуя)
Эхх... если завтра не поеду на рыбалку, то, в силу нифига не делания, присоединюсь.