Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Посоветуйте игру
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри (одиночні)
Shtaket
Кто знает хорошие игры связаные с Ковбоями,вообщем чистый Вестерн.Желательно жанра "ходиш лупиш всех подряд с елементами РПГ".
Sandman
Call Of Juares сподобалось. Нічо так вестерн. В основному - стрільба з двох револьверів і вінчестера ) Яскрава, кольорова графіка, непоганий саундтрек.
Lossberg
Одну знаю - Desperados. Досить вписується у вимоги. Але без рпг))
Shtaket
Понравилась Call Of Juares.Только непонимаю значение красной молнии возле иконки револьвера blink.gif
Atton
Gun класна... декілька разів пройшов - просто бомба... і скоро вийдуть ще 2 гри про косвбоїв.. тіки не пам*ятаю як називаєтсять
Spellman
GUN - гта про вестерн. Голивудский сюжет, довольно интересный сеттинг, свобода по миру (про РПГ элемент не могу вспонить, но чтото подсказывает что есть). Хороший экшн от третьего лица. Советую.
Extreme
GUN.Гра наче вже давненько вийшла,але і зараз з кайфом її проходжу.Графіка+атмосфера+сюжет на 5+.Різноманітність зброї(від різних револьверів,вінчестерів,до динаміту та лука).+Можливість кататится на конях.Багато додаткових квестів.Загалом,раджу)))
-Everybody Lies
Outlaws.
Когда был маленький играл в неё с папой)
Игра очень старая, но для меня это самый лучший вестерн)

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.