Власне схема по якій розповідати :
1. Ім"я
2. Хто він
3. Назва гри( не обов"язково але бажано жанр, рік видання)
4. За що симпатизуєте даному герою (не обов"язково)
5. Картинка
6. Декілька слів про саму гру, що можите порадити людям які не грали в неї(не обов"язково)
7. Цитати властиві персонажу)(не обов"язково)
Ну мої:
1)
1. Nikolas Kang Wilson
2. Поліцейський
3. True Crime
4. Полюбив за фантастично позитивний характер, відвертість та розум. Усі хто грав у Тру Крайм і так розуміють про що я кажу
5.

6. Гра супер. Пройшов приблизно 15 разів( можливо більше). Коли граєш перші 5 разів - завдяки атмосфері і сюжету відірватися від гри важко. Все настільки прикольно, що важко уявити.
2)
1. Феіт
2. Runner(Бігуща)
3. Mirror's Edge
4. Просто люблю паркур, а для мене вона головний символ цього "виду спорту". Граючи у Міррорс Ейдж неможливо не полюбити цю дівчину. Хоробрість, відвага, швидкість, та вірність.
5.

6. Тут нічого казати навіть....
3)
1. Аттон

2.
3. Star wars Knights of the old Republic 2 Sith lords
4. Ну тут і так все зрозуміло. Більш позитивної людини я не зустрічав. Вміє сшуткувати там де це майже неможливо. Гарний бієць, стрілець, через деякий час Джедай. У нього дуже різноманітна, цікава і багата на пригоди історія. Немає людини яку б я більше цінував. За те через що він пройшов - його просто не можна не цінувати.

5.

6. Мабуть моя улюблена гра. Також супер сюжет. Також багато можливостей. Слова зайві, треба просто грати

i | Сповіщення: 1)Бажано не викладати великих картинок) 2)Можно до 5ти персонажів ©AttonKo |
i | Сповіщення: Так же не допускайте спойлеринка при описании биографии персонажа © Zava |