Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Tom Clancy's H.A.W.X.
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри (одиночні)
-LOTR LTS

Жанр: Arcade / Flight Combat / 3D
Рік виходу: 2009
Розробник: Ubisoft Bucharest
Видавець: Ubisoft Entertainment

Коротко про гру:
Це перший авіа-симулятор з ім'ям Тома Кленсі в назві. Дії розгортаються в Америці скорого часу, на яку посміла напасти приватна організація, у якої в ангарах застоялось кілька нових винищувачів. Ну звісно у США є ще порох у порохівницях, і десятки нових і не дуже моделей літаків. У нас буде змога керувати будь-яким з них на вибір.
Ну і як на зло все починається у 2012 році, і Україна пролітає з Євро) (Збіг?! Я так не думаю))
Приватні війскові корпорації намагаються захопити владу. Ось так і починаються війни. Всі про це смикають, і ось ви, герой, який повинен всіх урятувати)

Про гру:

В грі є більше 50 літаків. Присутній мультиплєєр. На більшості завдань з нами літають ще 2 пілоти, вони хоч і не зроблять все за вас, але трохи допоможуть. Міссії не занадто різноманітні: захистити, знищити, супроводити. Але про це забуваєш, бо якщо неправильно вибрав літак, то доведеться попотіти)
Досить гарна графіка ну і тд. Це аркада, тому все досить просто, але це не так вже і поганно, бо якщо взяти кілька симуляторів, і порівняти....

Де скачати? Пишіть в ПМ.

Review

Ну як кому гра?)

Системные требования:
-CPU: Intel® Core 2 Duo 2 ГГц
-VIDEO: с памятью 256 МБ, совместимая с DirectX® 9.0с
-RAM: 1 Гб (2048 Мб для Windows Vista)
-SOUND: совместимая с DirectX® 9.0c
-HDD: 6.10 Гб
Spellman
Играл в демку. Игра на любителя. Хорошая графика, интересно сделан геймплей, но суть все таже. Для приставщиков - еще один клон Ace Combat, для пкшников - игра, в которую могут влюбиться ценители этого жанра авиасимуляторов.
-LOTR LTS
Ну як не дивно повна версія гри мені сподобалась більше ніж я очікував після гри в думку. А суть... а яка суть взагалі може бути в авіа-симуляторах\аркадах?)
Доречі прикльно зробили з видом ... з боку чи що) Легко тікати від ракет стало)
Але мене найбільше зацікавил мультиплеєєр. Правда якщо не набридне, доведетьсяя купляти ліцензійну)
Umka
Играю. Средне, после BF2 кажется что управляешь игрушечным самолетиком, в котором по 120 ракет, вечный форсаж, управляемость на грани фантастики. Думаю купить себе флай джойстик, поиграю на нем еще, может поменяю мнение.
-Amatory
Игра ниче так, жаль что появляешься сразу в воздухе, фактически безконечные ракеты. После ИЛ-2 Штурмовик кажеться что в тетрис играешь. С джойстиком прикольно, и по сетке тоже порубаться можно _a1.gif
Frizzer
Играл в демку. Мне очень понравилось thumbup1.gif . До этого в этом жанре игр я играл только в Blazing Angels 2. После неё єта игра просто супер! Понравилось управление (играю на джойстике). Жду в продаже полную версию. laugh.gif

ЗЫ: LOTR LTS, а чем полная версия лучшая от демки? Просто миссиями или добавили что то в геймплее?
krochi
Гра непогана, і, зважаючи на відсутність нових хороших авіасимуляторів, затягне мене поки не пройду:) Нарешті є в що пограти на джойстіку, ато пилюкою припадає:)
Lotr
Frizzer
Просто в повній можеш відчути різницю між літаками, і їх характеристиками. Є наявність непоганого сюжету. І Міссії, в яких доведеться попотіти) Наприклад пролитіти по тунелю, генеруємим компютером.
Крочі, це не симулятор) І суть полягає в тому, що робили цю гру з нахилом на мультиплєєр. Просто сінгл непогано зробили)
В кого є бажання пограти кооператив, чи просто детмач в мультиплєєрі, прошу в асю. (в профілі)
Kinder
А ты не можешь выложить сылку? На скачку? Только если по Украине.
Буду очень благодарен. ad.gif
White Ice
Уххх. Скачал полную версию. Игра супер, вот только трудноватая немного, и в управлении долго розбирался happy.gif
з.ы могу дать ссылку на скачку с ua торента.
Abbice
Итак... посмотрел кучу роликов, почитал отзывы... в итоге качаю =)
Кому нужны ссылки НЕ на торрент, прошу в ПМ. Собственно хочу поиграть в кооператив, но для этого нужен люд простой хД.
Lotr
Перед всіма хто качає/скачав гру, рано чи пізно постане питання. Як грати в мультиплєєрі.
Відповідь - Купляйте ліцензію і не морочте голову _a1.gif
Відповідь №2 - Зкачайте клієнт Garena. Встановлюєм, реєструємося (там все зрозуміло), і заходимо в "прогу". Зліва будуть показуватись ігри, які підтримує гарена. Ми вибираємо HAWX, потім зявляються країни. Ми вибираємо Russia. Зявиться чат. Знизу чату буде кнопка "Пуск", її ми і тиснем. Зявляється вікно, ми вибераємо "Обзор" і вказуємо шлях до ехе-файлу ХАWX. Тиснемо ОК і потім ПУСК. ДАлі вибираємо Versus (Це вже в грі) і вибираємо ЛАН. Далі вибираємо будь-який хост, або створюємо самі. Людей завжди багато, тому чекати доведеться не більше 2 хвилин. _a1.gif
Frizzer
Вот что я на нарыл(очень радостная новость):

Сегодня при заказе одной игры в интернет-магазине (украинском) был очень удивлён ценой этой игры - 40грн. Игра класса ААА - Tom Clancy's HAWX. Конечно-же я не поверил и переспросил у них. Всё верно. А потом я увидел вот такую запись:

В рамках программы по борьбе с пиратством компания Руссобит-М Украина и интернет-магазин ****** предоставляют уникальную возможность приобрести лицензионную игру Tom Clancy's H.A.W.X. по очень привлекательной цене.

ЗЫ: мне такой метод с пиратством очень нравится, если лицухи теперь будут продаватся по 40-50 грн тоо это будет очень классно! laugh.gif
krochi
(White Ice @ 24.3.2009, 9:35) *

Игра супер, вот только трудноватая немного

Тю...Я граю на останньому рівні складності, і нормально:) Чим вона складна?
Lotr
Я думаю він просто вибрав не той літак, який рекомендованно)
Хоча і рекомендації брешуть) наприклад Су-25. До цьої гри мені подобася цей літак, але після HAWX'a я його зненавидів)
А так гра досить неважка, це ж не симулятор.

Доречі, хто хоче по ЛАН'у пограти? Ато там вже нудно стає _a1.gif
White Ice
Та я как бы попробовал пока что сыграть. Трудно для меня тем, что ето моя первая игра, где я толком летаю)) и к управлению просто непривык, поворачивать немог долго роздуплиться как оО
-Geralt
1. Это не авиасимулятор, а просто аркада.
2. Локализация игры (руский первод) состаялась только сегодня. 3 Апреля.
3. Гоцаю в игруху на гарене. Весело блин)))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.