Планується зустріч у вихідні на болотах Мустакракіша.. Там дуже страшно й темно. Тому треба вдягати речі які не жаль забруднити, бо Мустакракіш інколи забирає до себе деяких незграбних, відбившихся з дороги жителів.. а там досить брудно..
Про точний час і місце вас сповістить відповідальний джедай
Kiobe або ще хтось..
В пятницю була проведена розвідка місцевосці
на розвідці було близько 8 людей
серед них були помічені :
Kiobe
Jexer
Newerat
Gumi
Exelent
Gorgylia
за час проведений на сходці було розвідано 23% Територій Равники.
А це і трохи міста, також Болота, Ліси, Поля.. Були знайдені хатинки Мустакракіша, але самого Мустакракіша побачити не вдалось. Також побачена хатинка Мандолора (Лісничого Сілезнії)
Фотографії прийдуть пізніше..
забув написати... Київ
станція м. Сирець
А теперь, пожалуйста, переведи на человеческий. Сходка уже была или вы только собираетесь? Что за Мустакракиш? К тому же, поскольку тема написана сегодня, то про какие выходные речь - про эти или следующие? Да и если все таки приходить, то на какое время и куда конкретно?О_о
-Darling
21.3.2009, 16:26
все дізнаєтесь від Кіоб..
або Джексер
Сходка будет на след выходных (28 или 29 числа) на станции метро Сырец. Время пока не известно но предположительно с часу дня. Сходка будет призвана побродить по лесу с болотом, там красиво. Одевать все старое ибо болото есть болото. Дальше информация будет. Мы поводили разведку боем в пятницу.
Хм, интересно. Побродить - это хорошо, вопрос только в трезвом ли состоянии)) Если в воскресение то я почти 100% смогу прийти, если в субботу то 50 на 50.
-Darling
21.3.2009, 20:36
хто хоче той може випити для хоробрості (бо Мустакракіш страшний)
але краще бути в адекваті, бо так легше тікати (інколи там пробігають орди зомбі..)
Хм, интересно, много ли людей будет?))))
Ох и компания у вас собирается)))
Я уже предвкушаю отчет со сходки)))
Кумарите вы своими выходными.. в будни день не как? кроме пятницы.... эта неделя каникулы... я как бы тоже хочу сходку но всем приспичило выходной день
Ну Аттон, розумієш... ще треба інколи на навчання ходити.. а вони проводяться по буднім дням..
Casper, кількість людей вже десь від 8
Если в выходные, то я приду. Говорите время и место)
Аттон, а что делать тем кто работает? По будням они не могут (ну вот, как я например).
-Darling
22.3.2009, 21:55
м. Сирець, час ще не до кінця визначений, треба узгодити з Джексером, але приблизно це 13.00 в суботу або неділю.
Если можно, то плз организуйте так, чтоб не совпадало со сходкой в Парке Партизанской Славы, а то я и туда, и сюда хочу пойти.
-Darling
24.3.2009, 15:49
ем.. ну субота мабуть..
-Ex Nihilo
24.3.2009, 16:01
щось мало людей? і взагалі де список тих хто буде?
-Darling
26.3.2009, 20:21
Kiobe, ще раз дізнайся хто там прийде будь-ласка.. особливо Джексера спитай
а так приблизно будуть
Kiobe
Jexer
Newerat
Gumi
Exelent
Gorgylia
Fleischer Ex Nihilo
Therion ??
...
Ничего не обещаю... И уберите меня из списка
-Darling
26.3.2009, 22:08
ти там для статистики висів)
Меня не будет, можете вычеркивать, чего-то перехотелось =(
-Darling
27.3.2009, 22:04
так, мені теж щось вже не дуже хочеться, я краще посиджу подумаю, помагічу над Апачі, викличу Мустакракіша.. хоча.. якщо хтось справді хоче йти, то можливо якось зберусь...
а взагалі питайте Jexer та Kiobe щодо питаннь
думаю тему можно продожлить гдето на след выходные (11-12 число) так как уже буит тепло)
кстати пусть Горгулья фотки покидает уже..
Я щось не розумію тему будуть продовжувати чи ні?
! |
| Попередження: Флуд, 10 дней Р/О |