Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Furios
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Furios
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

Все починалося дуже спокійно.Я ріс в нормальній сім’ї на планеті Татуін займався технікою.І от одного разу до мене прийшов один чоловік.І він мені розповів про силу, та дав якийс дивний меч, я навіть не зван що воно таке.Згодом я вступив в UB Щоб дізнатись що таке клан які вимоги які потреби.Через певний час, став капітаном UB та мав велике звання,створив підклан...але було багато негатива що до нього, мені це не подобалость ось я вирішив піти(підклан знищили),мене нічого не тримало там..було витрачено дуже багато коштів та сил на створення, було багато друзів які більшість зрадили мене..та покинули підклан.. ak.gif Але ось я побачив дуже багато друзів в анфорі,які багато з них запропонували мені піти до вас,ось я і тут _a1.gif

Я хочу вступити томущо ваш кодекс дуже подобається мені і я хочу йому слідувати.

Если многа ошибок сор я токшо проснулсО ninja.gif
Remres
Furios - ура (друзяко) ... я радий що ти вибрав Анфор. Знаю цю людину . Сильний гравець , я думаю нам такі потрібні я За!
Sparrow
ги)
і я теж сходу за! знаю його давно, ніяких неадекватних дій за ним ніколи не помічав. до того ж, давніше запрошував його, тому буду радий його бачити в клані _a1.gif
-Toranaga
Ох и история... Ну ладно, сейчас 95% заявок начинается такими словами.
Мой к тебе вопрос: что ты подразумевал, говоря "підклан знищили" ?
Furios
заява розповідає про людину 10-20%(можна написати що хочеш а люда може бути зовсім не такою).
А знищили своїми діями тобто почали масово покидати підклан, навіть зі сторони клану тобто орден почав провокувати людей щоб вони вступали до них..я нічого не зміг вдіяти..та є дуже погана дія мого друга який можна сказати знищив підклан _a2.gif

Spellman
Почему ты покинул УБ?
Furios
я вже сказав..підклан мій було знищено..мене там не поважали..і все що я казал та пропонував все йшло повз клану.
Spellman
А что для тебя есть "уважение".

Немножко уточню предыдущий вопрос, чему ты научился исходя из тех негативных событий? Может ты что-то понял о людях или о своих возможностях?
Furios
ну авжеж ясно що ідеальних людей не існує..але зрозумів що не потрібно довіряти усьому та кожному..
повага-залежить від того яка людина(само-оцінка),яка у неї позиція, та яке ставлення його до когось..
А для мене це більш повага когось до когось..прикладом є те що я прагнув щось змінити в клані, завжди ніхто нічого не хотів міняти, завжди була відповідь: "ні не треба,ні не хочемо,ні це було,ні давай в іншому разі..".
найпростіша відповідть можу розтянути ninja.gif
Spellman
Отличный ответ. Я не знаю почему так быстро, но прислушиваюсь к своей совести, которая гласит Я ЗА твое вступление.
-Toranaga
Хочется ли тебе что-то изменить, если ты вступишь?
Furios
ну я бачу що тут зміни не потрібні, тому що в УБ я намагався їх робити в добру сторону..а тут все і так не погано,а і чудово _a1.gif
-Toranaga
Ситуация: ты сидишь в баре, спокойно тратя свои кредиты и поглядывая на противоположный пол. К тебе подходит довольно симпотичная особь, и недвусмысленно намекает, что не против провести с тобой время наедине... Ну там, потанцевать лежа... Чтобы ты вспахал ее поле... Ну в этом духе ¦3.
Что делать будешь?
Furios
яке це віднощеня до джа? blink.gif
якщо б це був я то неодмінно зробив би це whistling.gifбо я лю цю справу ..а якщо з точки персонажу та гри huh.gif напевно ні..бо вона могла б бути шпигуном,та щось в цьому дусі huh.gif
Samurai
Аха лолко фуріос до най йде дуже добре його знаю, ох і часи були, як від нас тікали анонімуси я ЗА. Добрий та командний гравець, якщо ви кажете що він неадекватно себе не вів то ви помиляетесь, але на те були причини, знаю що він нас не підведе)
-Toranaga
Не вижу причин голосовать против. ЗА
-Iceman
Я бачу що ти сюда від душі йдеш..
Це мені подобається..
Зараз іде війна між Ауткастом і РЕПом. які в тебе погляди на цю війну? і за кого ти більше вболіваєш? кому більше хочеш допомогти?
Furios
ну судячи з того що я пішов з УБ де я підтримував реп,тому більш за них..але судити нікого не можу..та йще це більш рольова гра а ніж війна ad.gif
-Iceman
Проста але сформована відповідь.
Буду надіятись що ти до нас жити а не переночувати ad.gif я ЗА!
Sogun
ЗА!!!Бачив цього гравця, добре грає і адекватний гравець
Maria
Мне ответы понравились_a1.gif)))
Вообщем даже грузить не буду квестами tongue.gif
ЗА_a1.gif
Templar
ЗА. Думаю станет достойным Рыцарем
Sandman
На основі вищесказаного + сам його знаю - ЗА

прийнятий
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.