Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
сходка у <КПI>
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Активне життя
-BanaN
Сходка у <КПІ>

Пропоную зробити сходку в КПІ Так як багато хто із UAGalaxy там =)

Сходка планується у Понеділок , між 3-4 пари збираємося біля червоного Памятника при вході у парк=), тобо при виході із метро "Політехнічний Інститут" повернути наліво=)

Люди ,які вірогідніше за все прийдуть: : Snow, Fear , Aligator, Boomer , Anarien , BVS , Rage , Nighteyes , Svatov, Crazy(50/50)

i
Сповіщення:
Заброронено безглузде використання яскравих або великих шрифтів.Будь внимательней.
-BanaN
переноситься на суботу или воскресенье в связи с ммм еще большей количеством людей=)
Crazy
опа и меня сюда приписали _a1.gif если на выходных то меня точно не будет, еду на охоту _a1.gif

а вот в понедельник 70% что смогу _a1.gif
Shell Shock
Блин а я бы смог прийти в понедельник в 15-00. Я в той школе учусь которая прямо возле парка)) biggrin.gif
-BanaN
Хнач в следущий понедельник=) Крейзи я те писал вконтакте так что не надо))))
-Rage
Та короче собираемся севодня в 14-20 возле красного памятника Банан не можеш не подстраивай всех под себя _a1.gif
Svatov
Я так понял все перенеслось до след понедельника?
-BanaN
Да=)
-BanaN
Ну фо завтро собираемся? _a1.gif
Aligator
Я буду .
-Arhont
Я наверно буду =)
-BanaN
Такс вижу надо длеать по другому)))) Кому не фрадло киньте в ПМ свой номер телефона , а кода будет сходка в КПИ БВСко отошлет вам смсочку=)
Aligator
А вона була?
А то я прийшов 5 хвилин постояв та пішов )
Svatov
Тоже самое постоял 10 мин closedeyes.gif , правда немного опоздал.
-Mrak
как я тя Сватов понимаю))
-Hell Rider
Скиньте ваши моб.тел мне в ПМ , кода будет сходка в КПИ я вам сброщу смсочку=)
Big Phil
Schließen wir das Thema.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.