Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
UEFA Super Cup 2008
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Спорт та здоров'я
Oriw
Cуперкубок УЕФА.
"Манчестер Юнайтед" - "Зенит" 1:2

Голы: Погребняк 44, Данни 59 - Видич 73
Манчестер Юнайтед: Dан дер Сар, Невилл (Браун, 76), Видич, Р.Фердинанд, Эвра, Скоулз, Флетчер (Пак Чжи Сун, 60), Нани, Андерсон (О'Ши, 60), Руни, Тевес.
Зенит: Малафеев, Анюков, Пюйгренье (Широков, 63), Крижанац (Радимов, 71), Ширл, Тимощук, Денисов, Зырянов, Данни, Домингес (Аршавин, 46), Погребняк.
Предупреждения: Скоулз (45+1), Андерсон (54), Тевес (74).
Удаление: Скоулз (89, второе предупреждение)

P.S: кароче маладци ребята _a1.gif После успешного сезона МЮ в Примьер Лиге, и неудачно старта Зенита у себя народе, футболисти показали класний футбол)
Больше всего понравились Тевес и Малафеев ninja.gif
Sparrow
у мене просто нема слів, чого чого, а такого від Зеніту я не чекав, дуже приємно вразило, сподіваюсь вони не зупиняться за цьому. Браво! _a1.gif
Sly
Рульно Скоулза удалили, в воллейбол поиграл)Тимощук мужик как его не били он отказивался от медиков через силу, стал в защиту после замен, отбирал у всех и все) Я им горжусь))
Snakkar
omg, я уже слегка боюсь за свой любимый Ювентус
Sparrow
ця перемога наразі означає одне, цьогорішня ЛЧ буде дуже цікавою, а Реалу та Ювентусу вихід з группи буде не легким...

Що і про Бате казати laugh.gif
Big Phil
Ну за статистикую Зеніт переграв МЮ майже по всіх параметрах. По грі я б не сказав. Обидва клуби грали доволі швидко, особливо запам'яталися флангові проходи Зеніту. А ось у Манчестера сильно відчувалася відсутність Роналдо - нікому було брати гру на себе і стягувати на собі по декілька опонентів, як це робили Аршавін та Данні у Зеніту. Як на мене, то Зеніт заслужено переміг. Мабудь, це їм було більше потрібно... ninja.gif
Pein
Интересная игра,присоединяюсь к Слаймену,Тимощук - молодец!!!
Koteyka
Смарел весь матч, болел за Зенит _a1.gif !УрА!
Сколз красава megalol.gif
Atton
Я тогда какраз в поезде был _a2.gif ... с моря ехал... результат узнал 30го в 3:30 утра... тупо час сидел офигевшый unsure.gif .. аж стошнило... у меня просто нет слов.... как так.... я это МЮ не прошю незачто....
-Camry
Играл зенит отлично, на высшем уровне, хоть и игроки слабые но командная игра на высшем уровне. Жаль криштиано не играл(
Frizzer
Я дуже радий за Зеніт!!! А там ще й грає мій земляк - Тимощук!!! biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.