Ось знайшов на мій погляд чудову мапу для Холі.
http://jediknight3.filefront.com/file/Atlantica;92212Про мапу:
почну з найприємнішого....
Важіть мапа біля ста метрів.

Є намапі майже все. Ретельно зроблена, навіть труби (вони зовні) майже правильної форми.
Для гурманів є недуже маленька плазма(аж жаба даве, собі таку хочу

)
Є ємітований парк та водоспад
, але обережно і вньому можливо потонути))

Є навіть витверезлювач))
Також і необішлося без місця де будуть проводитися дуєлі.
Ще присутня кімната для сільра... тфю, для "Одмінів Нашої Галактики"))
Більше скрінів
тут.
PS
Якщо і будете ставити цю мапу - то ставте РПГ версію
! |
| Попередження: Якщо ще раз в цьому розділі хтось створить тему про обговорення не самих карт, а настройок серверів UAGalaxy (в тому числі карт на серверах), отримає рідонлі мінімум на місяць. 30 днів р/о |
(Dan Mor @ 9.4.2008, 22:20)

i |
| Сповіщення: Якщо ще раз в цьому розділі хтось створить тему про обговорення не самих карт, а настройок серверів UAGalaxy (в тому числі карт на серверах), отримає рідонлі мінімум на місяць. |
С картами Наш портал => Портал UAGalaxy => Пропозиції
А карта и вправду интересная.
С виду карта неплохая, чем то похожа на блуайс.
И в правду неплохая..... я так понял в ближайшее время будет смена мапы холи?
Rock, на час подивись. Там 24ого о 0:46, а умене 23ого о 22:35
Мапа дійсно цікавов.Теперішня мапа вже набридла.А ця буде дуже цікавою.
П.С. Можу хтось залити мапу на UA-IX та дати мені в ПМ?В мене по світу швидкість дуже маленька.Будь ласка.
І ще забув сказати, оскільки мапа велика, на машині з 4.5 гігами оперативи і 5.6 гігогертс проц, 256 відюха, на Лінухі та під ємулятором вантажится біля п'яти хвилин
Суперская карта, но грузит очень долго...
Я думаю оно того стоит.Можно убрать с карты все оружее.Будет бысрее грузитса
Haydamaka
24.7.2008, 13:25
(Nowin @ 24.7.2008, 11:43)

І ще забув сказати, оскільки мапа велика, на машині з 4.5 гігами оперативи і 5.6 гігогертс проц, 256 відюха, на Лінухі та під ємулятором вантажится біля п'яти хвилин
А сенс тоді від такої мапи? Хай вона хоч найкраша в світі буде, якщо доведеться чекати по 5 хв (і це при тому, якщо компи у всіх такі як ти навів; а це далеко не так), то ніхто тоді на холі не гратиме, імхо. І навіть якщо прибрати зброю, як порадив Штакет, тоді обмежені можливості гри будуть, що теж небажано. І нарешті, мені здається, що навіть якщо хто і витримає цей час завантаження карти, потім задоволення від гри все рівно не отримає. Тому що гальмувати буде страшенно. Знов ж таки імхо.
Хм, а чому, насправді, тема не в розділі пропозицій?
-Markov-jr
24.7.2008, 13:54
Gaydamaka, на звичайній вінди чия назва закінчуєтся матом, воно буде норм працювати і грузитися швидше. Для поскореня можна зкинути зайву нагрузку насистему - зменшити деталізацію текстур(якщо вона на максимумі) і тд... цеж я гурман, зі своєї машинки хочу вижати помаксимуму))
(markov-jr @ 24.7.2008, 14:54)

Для ОД не наблюдается арены

! |
| Попередження: Оффтоп, 10 днів р/о Ми Атлантіку обговорюємо |

Вже залив на freespace.com.ua
Black Hawk
24.7.2008, 17:27
Лучшей картой считаю Ромарену, имхо вряд ли существует карта, которая сможет её переплюнуть, да и вряд ли появится сервер лучше, чем был ОЕ Сервер =)
по сабжу : карта для фана и игр, но никак для проведения оффициальных дуэлей.
Я никогда не играл на Ромарене и на ОЕ сервере.Хотелось бы посмотреть на карту.
П.С. Посметрел карту Nowin'a.Карта очень интерестная и очень сложная.Там надо 2 дня минимум розбератса.Она очень долго грузилась.Если сервер будет забит.Возможно много лагов.А оружея там почти нету.Там стоко приколов.Вообщем если поставить карту,будет сложно.
(Nowin @ 24.7.2008, 10:08)

Rock, на час подивись. Там 24ого о 0:46, а умене 23ого о 22:35
23.7.2008, 0:46
Так что ненадо...
Да,карту на холи не поставить)
Ромарена было бы круто)))
там был реальных фан. И как мне кается лагов меньше.
i |
| Сповіщення: Ми тут взагалі то обговорюємо Атлантіку . Давайте, щоб це не перекотилось в темку "змініть мапу на ромеарену" і т.п, бо доведеться закрити її... |
Эта мапа сильно большая(
А вот ромарена в самый раз, и грузится быриком и подуелится есть где, и полетать есть где...
эм..когда поставил мапу, грузилась около 2 минут =( зато мапа очень класная, я примерно час по ней бегал иследуя..даж не надоело) есть арена, есть много места, вобщем...может и неплохо былоб если ёе поставили, но до етого врядли дойдет...
-Markov-jr
25.7.2008, 11:05
KOTOR Flight School хорошая.Быстро грузится,можно полетать и лагов оочень мало.Но зато 1 минус - когда корабль сел через 60 сек. он самоуничтожается
! |
| Попередження: Оффтоп, 10 днів р/о |
С картой Атлантида есть проблема.Нельзя играть в одиночную игру,выбивает ошыбку((
П.С. Марков смотри "Сповіщення" в 21 посту.