Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Основний тур
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > "Новий Рік 2008"
Dan
Dan
Розклад дуелей:

2 січня (Середа)
--------------------------
дуелі 1/8 фіналу
Rock проти Tenrei .... 2:0
Lutik проти BVS .... 0:2
Ronin проти Jazzmanyellowcard.gif
Lucius проти Ibanezyellowcard.gif

3 січня (Четвер)
дуелі 1/8 фіналу
Constantineyellowcard.gif проти DenAn
Kusik проти Вig Phil .... 2:0
Remind проти Exar Kunyellowcard.gif
+ непроведені:
Roninyellowcard.gif проти Jazzman
Lucius проти Ibanez .... 1:2

4 січня (П'ятниця)
непроведені дуелі:
Constantine проти DenAn .... 2:0
Remind проти Exar Kunyellowcard.gif
Ronin проти Jazzmanyellowcard.gif

8 січня (Вівторок)
1/4 фіналу

9 січня (Середа)
Запасний день для непроведених дуелей

10 січня (Четвер)
1/2 фіналу

11 січня (П'ятниця)
Бій за III місце

13 січня (Неділя)
Бій за I місце

18 січня (П'ятниця) (орієнтовно)
Вручення призів
18:00, Майдан Незалежності

Dan
Орієнтовний розклад проведення ігор такий буде
2,3,4,5,8,9,10 січня - дуелі основного туру (31,1,6,7 - святкові дні, тому не граєм)
12 січня - вручення призів

Заперечення є? )
Ikrit
Я не зможу 2 і 3, мене в Києві взагалі не буде. ak.gif
Dan
Нащо ти реєструвався в новорічний турнір, якщо тебе в Києві не буде під час новорічних свят? )

Думаю нічого страшного - отримаєш одну жовту картку за пропуск і зіграєш потім, 4ого

Dan
(Ikrit @ 25.12.2007, 22:51) *

Я не зможу 2 і 3, мене в Києві взагалі не буде. ak.gif

Ikrit, можеш не переживати ) Група Д, своїми пропусками зробила тобі подарунок: 2ого місця в групі Д немає, і ти автоматично виграєш 1/8 фіналу і переходиш в 1/4 фіналу. Тому 2-3 можеш відпочивати, коли будуть ігри 1/8 фінаду.

Потрібен лолотрон через 10 хв, який поможе визначити розклад ігор 1/8 фіналу (не адмін)

Ей, що за егоїсти? ) Якщо не допоможе ніхто розіграти розклад, то я визначу його сам
Roofless
Я можу бути лолотронщиком)
Dan
Розігруємо які дуелі 1/8 фіналу будуть 2ого січня, інші 3ого

Назви 4 числа від 1 до 8

Мда.. все ясно з вами. Встановлюю розклад сам.
Dan
Усе. Відбірковий тур закінчено, 2ого січня починається основний тур.

Приходьте за розкладом
Dan
"Подякуйте" Constantine, Ronin, Jazzman, Exar Kun.
Завдяки їхнім пропускам у важливі ігри основного туру, турнір розтягується.
В тому числі вручення призів переноситься на 19 січня.

Немає слів.. убив би.. а так просто великий анреспект.

Крім того, я цілком серйозно заявляю, що цей турнір - це останнє що я роблю для порталу. Набридло розважати брехунів.
Constantine
я пришел в 21:25, из-за технических проблем)
в правилах же сказанно приходить с 21 до 22.. не сказано ничего про обязательную явку в 21:00..
Dan
Мало того що я кожен день приділяю складанням цих таблиць, малюнків, слідкуванням за дуелями, купуванням призів, і ніяк не дочекаюсь обіцяної допомоги брехунів Svatov-а і Makleus-а, ти ще хочеш щоб я сидів і чекав вас додатково по годині на день?
Constantine
та ничего я от тебя не хочу) я пришел согласно правилам, из-за тех проблем, вот и все. остальные чего не пришли, я не знаю.
-----
Чего ты нервничаешь?) кто не приходит на турнир, тому же хуже)
-Jazzman
(Dan Mor @ 3.1.2008, 21:18) *

"Подякуйте" Constantine, Ronin, Jazzman, Exar Kun.
Завдяки їхнім пропускам у важливі ігри основного туру, турнір розтягується.
В тому числі вручення призів переноситься на 19 січня.
Немає слів.. убив би.. а так просто великий анреспект.

я пропустив Один раз за весь турнір свій бій вчора, я був тоді далеко від дому, фотографував.А сьогодні я зайшов у 20:55 та роніна не було.Мені прикро шо я пропустив вчора, але не треба мене заносить у чорний список..
Dan
Тільки тому що якось жаль вилучати їх одразу, і турнір затягується, і все меньш стає схожим на Новорічний, а більше на турнір в честь дня святого Валентина.

(Jazzman @ 3.1.2008, 21:35) *

я пропустив Один раз за весь турнір свій бій вчора, я був тоді далеко від дому, фотографував.А сьогодні я зайшов у 20:55 та роніна не було.Мені прикро шо я пропустив вчора, але не треба мене заносить у чорний список..

Не треба ля-ля, ти обіцяв приходити кожен день, а раз не можеш, то і не треба було ставити відповідну галочку в реєстрації
-Ronin
Аналогично думал, что можна приходить от 21 до 22. Поэтому сегодня был на сервере в 21:20. И то потому, что просто раньше не мог. А так всегда старался приходить в 21.
-Jazzman
Прошу пробачення , але я сьогодні не зможу бути на турнірі , затримують на роботі , багато роботи. Завтра зможу , або в другий інший день який ви забажаєте ! Дякую _a1.gif
Constantine
я тоже могу не появиться сегодня на турнире, так как весь день у меня падает инет. вот опять пока включили, но не факт, что опять щас не окажусь без нета.

зы если не появлюсь сегодня, исключайте из турнира.
-Ronin
Уже 21:05, а турнирный сервер оффлайн (у мну, по крайней мере). Я так понимаю это неспроста _a1.gif
О, как ток написал, так сервер включилсо biggrin.gif
Dan
Усе, Jazzman і Exar Kun вилітають за пропуски.

Починається 1/4 фіналу.
Проводимо 8-9 січня.
-Jazzman
яж просив пробачення... я тільки прийшов з роботи.. Дан мені дуже шкода ..я не хотів, пліз поверни мене на турнір. я ж не винен що начальник не відпукає..
Dan
Знаєш, тобі варто знайти іншого начальника. Люди які поважають себе, вночі відпочивають.
У тебе уже три жовті картки. Через тебе призер отримає пізніше приз, ніж було заплановано. Тобі цього мало? Хочеш ще більше затримати усіх інших?
-Jazzman
дайте останній шанс..
Dan
Ми не ті лолки, що дають четвертий шанс...
-Jazzman
взагаліто 2ий але яка різниця,.. велика мені честь грати на цьому турнірі..

!
Попередження:
Флуд. 10 днів р/о
Stalker
Верните меня на турнирко))))
У меня появилось время)))

Кто украл мое одминко?)
-IbaneZ
приду на вручение призов влюбом случае- Кусику лицо бить)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.