Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Точки наших сходок
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Активне життя
Erfoc
Кожен раз коли намічаються сходки, то виникає питання куди іти. Пропоную скласти певну базу таких місць, що все було на виду і швидко могли визначити.
На Позняках поки є три місця, які я знаю.
1) всіма добре знайомий "Фарт". Є більярд, пиво, звичайно, столи можна здвинути в один великий ряд. Комусь може не сподобатися, що в залах накурено. Ну це таке.
2) бар-більярд в підвалі одного будинку на вул Ахматової. Чистенько, все красиво. Більярд здається тільки російський. Столи масивні дерев"яні, не здвинеш. dry.gif . З нашого пива тільки Оболонь.
3) мм... приміщення для відпочинку над Великою кишенею по вул. Григоренка., по іншому не назвеш. Вечером дуже класно сидіти під червоними китайськими ліхтариками на М"ЯКИХ ДИВАНАХ (ваааа!! поспати мона) і просто відпочивати. Пива багато. Але можуть бути проблеми з курцями, хз які там зараз правила. Але! Внизу магазин і можна тишком затаритись набагато дешевше, чим в барі. Місця не здвигаються і можуть бути проблеми з посадочними місцями.
потім колись скину карту з точками.
Dovbaka
пункт 1) можно вычеркнуть, так как у меня сложилось впечатление, что он врятли когда-нибудь еще откроется.
-Plague
а вот пункт 3 мне понравился. имхо оптимальное место для Мини сходок (на которые почему приходит больше людей чем на Мега сходки blink.gif )
-Jazzman
Арка Народов)) Любимое место алкоголиков СГ)
НашЫ сходки открыты для всех.. И между Прочим У нас Всегда хорошая явка своих! не то что здес один отписался и не пришол..У нас наоборот)) неотписываютса и приходят))
-Jazzman
Пе....пардон Пузата хата))
-Speed Fen
ул. Энтузиастов 1, ночной клуб "Синема"))))))

жесть)

Арт-кафе "Кокон" , не далеко от БЦ "Парус"

Арт-кафе(с понтом))) "Купидон", не далеко от сидячего памятника))) вроде ул. Прорезная
Roofless
Ага, в Сінему на Драм-н-Басс)))
El Diablo
синема отличный клуб там не собираются кислотные малолетки и слушают баха, бетховена, а моцатра вообще обажают ©один мой друг))
по теме: есть местечко на кпи одно.. Дрова называется, мне там понравилось)
-Flash
(El Diablo @ 5.1.2008, 18:25) *

синема отличный клуб там не собираются кислотные малолетки и слушают баха, бетховена, а моцатра вообще обажают ©один мой друг))
по теме: есть местечко на кпи одно.. Дрова называется, мне там понравилось)

Дядя, скидуй план _a1.gif
-Zimbabve
вобше как говорил джазз возле арки норм и еше на метро кресте собераемсо и волим кудато напромер в картоплю в переходе на театральной biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.